1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 10  |
Ekmek Aptal Toplumların Temel Gıda Maddesidir! Bu ifadeye katılıyor musunuz? |
Evet |

|
45.9% |
[39] |
Hayır |

|
51.8% |
[44] |
Fikrim yok |

|
2.4% |
[2] |
|
Toplam Oy : 85 |
|
 |
Ertuğrul MERTEL
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:12
Alıntı: |
Kendi dediğine göre bakarsak .
Fazla Ekmek yediği belli bunun da Fırıncıların da .
Bunu Sendika Başkanı yapmışlar .
Gözaltına alınmadan önce katıldığı canlı yayında
“şeker hastası olduğunu beyaz ekmek yemediğini”
yada aynı minvalde bir şey söylediğini hatırlıyorum. |
|
Benimkisi Latife Kabilindendi Mehmet Güngör Bağ .
Fakat MAKUL düşünürseniz Fırıncılık yapan birisinin ve Onların SENDİKA Başkanının
Bu Lafı etmesi de SAÇMA yani .
Adamlar O Sektörden Rızkını (EKMEĞİNİ çıkarıyor deriz değil mi ) temin ediyor .
SATTIĞI ŞEYİ Tüketene denecek laf mı bu ...
Şeker Hastaları zaten Bazen dediklerinde Saçmalama , tutarsızlık ve Denge Problemi yaşarlar
ki , Doğru olabilir bu dediğiniz .
En son Ertuğrul MERTEL tarafından Çrş 09 Ksm 2022, 17:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
huseyin korkar
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:13
Hocam inan şu anki hâkimlerin çoğu sizin gibi hukuktan uzaklar; o yüzden hayıflanmayın; sizin gibi bolca hâkim var.
Şunu da ekleyeyim son olarak, inşallah burada haksız tutuklamaları savunan herkes bir gün kanundaki şartlara aykırı olarak tutuklanır da sonra avukatına yandım Allah diye sarılır.
En son huseyin korkar tarafından Çrş 09 Ksm 2022, 17:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
|
 |
Ali clarkkent
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:14
Pasaportu varsa, daha önce bir kaç kez yurtdışı seyahati yapmışsa, ben hakim olsam derim ki, daha önce gittigi gibi yine gider ama bu sefer dönmez. Al sana şüphe |
İsmini çıkış kapılarına bildirirsiniz. Hiç bir yere kaçamaz. Yurt içinde oradan oraya dolaşabilir. Bulmak zor olabilir. Ama yurt dışına kaçamaz. Kaçak yollar dışında.
|
 |
Ustura Faysal
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:40
İsmini çıkış kapılarına bildirirsiniz. Hiç bir yere kaçamaz. Yurt içinde oradan oraya dolaşabilir. Bulmak zor olabilir. Ama yurt dışına kaçamaz. Kaçak yollar dışında. |
Ülkenin sınırları yol geçen hanına dönmüş. Her gün binlerce yabancı elini kolunu sallaya sallaya ülkeye giriyor, bir o kadarı da çıkıyor. Böyle insanlar için hiç zor olmaz kaçak yoldan dışarı çıkmak.
Ülkenin etrafında 10 metre duvar var, ya da ülkenin etrafı içinde timsahların gezdiği nehirlerle çevrili zannediyorsunuz herhalde.
Bugün sahte kimlik, sahte pasaport dediğin şey paran varsa 1 günlük iş. Hadi ünlü olsan tamam da 3 gün sonra bu adamı sokakta gören kimse tanımaz, bir sahte kimlik ve pasaport ile istediği her yere gider.
|
 |
Nazım B
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:50
Yarın aynısı şimdikilere yapılınca bu sefer sizin cenahtakiler benim yazdıklarımız yazacaktır emin olun.
Hukuku bu kadar da oyuncak etmemek lâzım. |
Eğer bu adam gibi Ak Partiden biri, milleti aptal, salak yerine koysun yemin ederim senin yaptığın gib hak hukuk adalet gibi konulara girmem cezası neyse verilsin derim eleştiririm ve savunmaya kalkmam. Ama sen adam için hiçbir laf söylemiyorsun.
|
 |
Karaman Ahmet
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:51
Yahu ülkede hiçmi standupcı, komedyen yok? Bu adamı tiye alsınlar, dalga geçsinler. Buna en büyük ceza, kendi aptallığını yüzüne vurmak olur.
Bu adam üzerine ciddi, ciddi, günlerce tartışmak, yargıyı boşuna uğraştırmak, bu adam için ödül. Kimse tanımıyordu, aptal iki kelamla tüm Türkiye tanıdı...
|
 |
huseyin korkar
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 17:57
Ama sen adam için hiçbir laf söylemiyorsun. |
Ben adam için bir şey söylemek zorunda mıyım yahu? Sadece hukukî kısmı ilgilendiriyor belki beni veyahut canım öyle istiyor.
Benim hukukî olarak söylediğim kısma bir itirazınız varsa onu söyleyin; yoksa adam hakkında niye bir şey söylemiyorsun deme imkânınız yok kimseye.
|
 |
Nazım B
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 18:19
Ben adam için bir şey söylemek zorunda mıyım yahu? Sadece hukukî kısmı ilgilendiriyor belki beni veyahut canım öyle istiyor.
Benim hukukî olarak söylediğim kısma bir itirazınız varsa onu söyleyin; yoksa adam hakkında niye bir şey söylemiyorsun deme imkânınız yok kimseye. |
Ben hukukçu değilim, hukuk konusunda da bu adamın eylemi ile ilgili yapılması gereken prosedür nedir bilmiyorum? Ki hukukçu bile olsak, televizyonda görüyoruz ki bir olayla ilgili her iki taraf da hukukçu olmasına rağmen ayrı düşebiliyor, zıt görüşe sahip olabiliyorlar. Saatlerce tartışabiliyorlar. O yüzden hukuki boyutundan çok beni ilgilendiren kısım insanlara yani kendi gibi olmayanlara, düşünmeyenlere ettiği laf önemlidir.
Söylemek zorunda değilsin ama hak hukuk adalet konusunda samimi olmadığın ortaya çıkar ve söylediklerin ciddiye alınmaz. Hak, hukuk diyorsan, objektifsen, samimi isen, kendine de, başkasına da yapılan bir haksızlık varsa ortada durman gerekir. Bir suçlunun suç işlediğini bildiğin halde, suçludan yanaysan senin hak hukuk demen ciddiye alınmaz, saygı da duyulmaz. İşlenen suça laf etmeyip, suçluya uygulanan işleme itiraz varsa, benim için en az o kişi de, o suçlu kadar aynı suça fikren de olsa ortaktır.
En son Nazım B tarafından Çrş 09 Ksm 2022, 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Karaman Ahmet
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 18:20
Bana sorarsan, gıdığı sarkmış, göbeği kendisinden önde giden bir ekmek sendika başkanının ekmek yiyenleri aşağılaması, gündemi bu kadar meşgul etmemeli. En fazla, üzerine stand Up yapıp, dalga geçilmeye değer .
En son Karaman Ahmet tarafından Prş 10 Ksm 2022, 02:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Adil Hötder
4 ay önce - Çrş 09 Ksm 2022, 19:34
Yahu ne tuhaf insanlar var..!!
Gelmis elemani savunuyor, ifade özgürlüğü, diye..!!
Sanal alemde bile birisine aptal yazamazken, istedigini yazamazken,adam acik acik Türk milletine aptal, dedi ve bazi tipler gercekten bunu savundu..!!
Burc güzel yazmis ama cevap gelmemis..
Aptalligi kabul etmis vatandas..
İfade özgürlügüymüs..!!
|
 |
sayfa 10  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|