Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3

SULTANGAZİ CEBECİ İETT GARAJI Projesi mantıklı ve güzel bir yatırımmıdır
Evet Gerekiyordu 62.2%  62.2%  [23]
Hayır Gereksiz 21.6%  21.6%  [8]
Olsada olur olmasada 16.2%  16.2%  [6]
Toplam Oy : 37

BULENT MUTLU

2 ay önce - Prş 16 Mar 2023, 16:34
Bilgi

Bugün Bir İETT şöfötü ile konuştum cebeci garajinin genişleyecegini topkapı ve Kağıthane garajı dahil buraya taşınacağını söyledi.
(Garajın yanında bir arazi varmış onu içine katacaklar dedi)

trtekin34
2 ay önce - Prş 16 Mar 2023, 16:48

Valla çok mantıklı olur çünkü Sultangazi arnavutköy başaksehir esenler(askeriye şimdiki konut rezerv alanı) Göktürk bu çevre artık büyümeye başladı ihtiyaçta artacaktır

Bbkir
2 ay önce - Cum 17 Mar 2023, 11:13

Kağıthane garaji merkezi bir yerde gerçi garajin orası önceden gecekondu apartman vardı şimdi rezidanslar var belki oraya alışveriş merkezi yapabilier Kağıthane garajinda spor tesisleri ve lojmanlar var onlar nereye taşınacak

trtekin34
2 ay önce - Cum 17 Mar 2023, 22:55

Kagıthane garajı ve Topkapı garajına dokunmazlar bence ama Sultangazi Cebeci garajı biraz daha büyük olmalı ikitelli garajı gibi
Aslında cebeci peronları kaldırıp hepsini Sultangazi peron taşısalar çok güzel olur
Taş ocaklarının bir kısmı bertaraf edilip düzeltilip garaj o bölgeye doğru genişletilebilir aslında
Cebeci peronların yerinede İBB öğrenci yurdu yapılabilir çünkü hasekinin yanında cerrehpasa diş hekimliği fakültesi hasekinin altındada Cerrahpaşa sağlık bilimleri ve sosyal bilimler fakültesi var ve eski devlet hastanesinin ordada bezmialem vakıf üniversitesi İlhan varank kampüsü var oraya bir yurt bence güzel olur hemde otobüsler toplu olur Yenibosna Eminönü peron gibi aynı

selim beytullah
2 ay önce - Pts 20 Mar 2023, 09:45

Cebeci garajı 10 ayda bitecek komple garaj bitmiş olacak

trtekin34
2 ay önce - Pts 20 Mar 2023, 23:22

(+)

trtekin34
2 ay önce - Sal 21 Mar 2023, 00:01

(+)

(+)

Köylü Seyyah
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 09:20

Alıntı:
hasekinin yanında cerrehpasa diş hekimliği fakültesi

Konu dışı ama İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Diş Hekimliği Fakültesinin Sultangazi olmadığını biliyorum. Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz?

trtekin34
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 12:18

Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesi yerine normalde Cerrahpaşa tıp fakültesi veya çapa tıp fakültesi gelicekti rektör bunu kabul etmedi Sultangazi gelmek istemedi daha sonrasında ise Haseki eğitim ve araştırma hastanesini taşıma kararı alındı bu ilk proje de Cerrahpaşa taşınacağı düşünüldüğü için Sultangazi ye sosyal bilimler MYO ve sağlık bilimleri Myo adı altında iki bina yapıldı hasekinin cebeci parkı ile olan arasınada Cerrahpaşa diş hekimliği fakültesi yapıldı ama Cerrahpaşa hastane olarak Sultangazi ye gelmedi onay çıkmadı üniversite yönetimi tarafından diye biliyorum bu sebeple Haseki Sultangazi ye taşınmış oldu cebeci peronlar ise hasekiye en yakın konumda
Detaylı bilgiyi Sultangazi belediyesi projeler sayfasında bulabilirsiniz
https://www.sultangazi.bel.tr/tr/egitim/sultangaz ...okulu_3493

Köylü Seyyah
2 ay önce - Cmt 25 Mar 2023, 12:24

Alıntı:
Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesi yerine normalde Cerrahpaşa tıp fakültesi veya çapa tıp fakültesi gekicekti rektör bunu kabul etmedi Sultangazi gelmek istemedi daha sonrasında ise Haseki eğitim ve araştırma hastanesini taşıma kararı alındı bu ilk proje de Cerrahpaşa tasinilacağı düşünüldüğü için Sultangazi ye sosyal bilimler MYO ve sağlık bilimleri Myo adı altında iki bina yapıldı hasekinin cebeci parkı ile olan arasınada Cerrahpaşa diş hekimliği fakültesi yapıldı ama Cerrahpaşa hastane olarak Sultangazi ye gelmedi onay çıkmadı üniversite yönetimi tarafından diye biliyorum bu sebeple Haseki Sultangazi ye taşınmış oldu cebeci peronlar ise hasekiye en yakın konumda
Detaylı bilgiyi Sultangazi belediyesi projeler sayfasında bulabilirsiniz
https://www.sultangazi.bel.tr/tr/egitim/sultangaz ...okulu_3493

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, şuan diş hekimliği fak. sultangazi'de değil o zaman doğru mu anladım?

sayfa 3
ANA SAYFA -> ULAŞIM