Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1

SULTANGAZİ CEBECİ İETT GARAJI Projesi mantıklı ve güzel bir yatırımmıdır
Evet Gerekiyordu 60.5%  60.5%  [23]
Hayır Gereksiz 21.1%  21.1%  [8]
Olsada olur olmasada 18.4%  18.4%  [7]
Toplam Oy : 38

mert1809
7 ay önce - Sal 01 Ksm 2022, 20:37
Sultangazi cebeci iett garajı

SULTANGAZİ CEBECİ İETT PERONLARI ve GARAJI
ilhalesi yayınlanmış bir projedir projenin verimli ve başarılı olacağına inanmaktayım istanbulumuza hayırlı olsun

(+)

mert343434
7 ay önce - Sal 01 Ksm 2022, 20:57

Bence güzel bir noktaya yapılır çünkü Sultangazi peron ve cebeci peronlar aslında tek noktada birleştirilmeli ve çok fazla araç var Sultangazi kalkışlı buraya garaj gerekliydi zaten mantıklı bir proje olmuş acaba gelecekte alınabilecek olan elektrikli otobüs için uygun bir garaj mı hazırlamak isteniyor olabilir diye düşünüyorum elektrikli otobüs için yeni teknolojik bir garaj gayet güzel olur

mert343434
7 ay önce - Çrş 02 Ksm 2022, 18:51

Bu garaj açıldımı
32 36 37 38 39 336 49 türevli 78C 79C vb hatlarında bu garajın otobüsleri çalışacaktır

Sadri Özcan
7 ay önce - Çrş 02 Ksm 2022, 19:10

- Özel Halk Otobüslerinin de bu garajdan faydalanması sağlanacak mı, ya da ÖHO otobüslerine bir zorunluluk getirilecek mi?
- Başka bir garaj kapatıldığı için mi burası açılıyor yoksa hizmet kalitesi artsın diye yenisi mi açılıyor?
- Hangi marka otobüsler burada tamir ve bakım hizmeti alacak? Mesela yolda kalan otobüs sorununa bir nebze olsun deva olacak mı?
- Bu garajın açılmasıyla ne hedefleniyor? Beklenti nedir?
...

mert343434
7 ay önce - Çrş 02 Ksm 2022, 21:22

Bu konuda benim bir bilgim yok ama benim tahminim elektrikli otobüsler içinde bir garaj olabilir
Eğer doğru ise ayazağa garajıda buraya taşınabilir cebeci garajı tam olarak nereye yapilicak bende bilmiyorum yer ve konum merak ediyorum ama

Bbkir
7 ay önce - Prş 03 Ksm 2022, 08:36

Topkapı garaji kapanması durumu vardı kapanırsa büyük ihtimalle hatları cebeci garajina veriler ayazağa garaji kapanırsa bazı hatlar Kağıthane garajina geçer Kağıthane garajinında bazı hatları cebeciye geçer ikitelli garajinın bazı hatları cebeciye geçer tabii 2024 mahalli seçimlerden sonra yeni bir isim ibb başkanı olursa başka senaryolar konuşulur yanlış hatırlamıyorsam ak parti ibbye geldiğinde iettye 2000 civarı sürücü almıştır eğer yeni bir isim ibb başkanı olursa büyük bir sürücü alımı yaparlar ve yönetimde baya bir değişim olur

mert343434
6 ay önce - Prş 24 Ksm 2022, 23:01

Şuan mevcut İETT filosu ve şöför yetersiz kalıyorki bazen Marmaray ve tramvay metrolar bile yetersiz kalıyor
Bu garaj bence taşocaklarinin bir kısmıda alınır Büyük bir garaj olur
Topkapı ve ayazağa ya gelince benim gönlüm kaldirilmasindan yana değil Topkapı fatih Zeytinburnu beyoğlu çevresine hizmet vermeye devam etse ayazağa sariyer Göktürk Beşiktaş Şişli o çevreye Sultangazi garajıda Arnavutköy Gaziosmanpaşa bayrampaşa kayaşehir bölgelerine hizmet verse bence daha verimli olur çünkü ayazağa kalksa bir araç Sultangazi den Sarıyer gidesiye kadar dünyanın benzinini yakıyor

Semih Emir
6 ay önce - Prş 24 Ksm 2022, 23:10

Ayazağa garajını 2'ye bölüyorlar. Otokar'ların bir kısmı Cebeci garajına, bi kısmı da Ayazağa da kalacak.

mert343434
6 ay önce - Prş 24 Ksm 2022, 23:14

O zaman mantıklı olur ama garaj için çalışmalar basladimi tam yeri belli değil sanırım geçen hafta Cebeci'den geçtiğimde herhangi bir çalışma yoktu oralarda

mert343434
5 ay önce - Cum 30 Arl 2022, 20:34

Bu garaj ne zaman açılacak veya yapımına başlanacak bilgisi olan var mı

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM