sayfa 3  |
Seul Belediye Başkanı istifa etmeli mi? |
Evet |

|
37.5% |
[6] |
Hayır |

|
50.0% |
[8] |
Bilmiyorum |

|
12.5% |
[2] |
|
Toplam Oy : 16 |
|
 |
ads 1940
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 23:41
Cadılar bayramı ne lan?? İyi olmuş hiç de acımam böylelerine
Alıntı: |
Cadılar bayramının Amerikaya özgü olduğunu zannediyordum. Korede kutlandığını bilmiyordum. |
Güney Kore denen ülke tam bir Amerikan uşağıdır bu nedenle orda cadılar bayramını kutlamaları doğaldır ayrıca bunlar köpek eti de yiyiyorlar https://www.trthaber.com/haber/dunya/guney-kore-f ...87684.html
Aynı şekilde (tepesine iki tane atom bombası yemesine rağmen) ABD uşağı olan Japonya'da da cadılar bayramı kutlanılıyor ve bunun gibi olmasada ufak tefek olaylar olabiliyor işte onlardan sadece biri.
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/cadilar-bayrami ...i-41929914
|
 |
BJK 5106
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 23:52
Cesetleri dizerken üzerlerini örtecek bir pratik yöntem bulamamışlar mı! Yüzlerini örtmüşler ama bedenleri yarı çıplak.
|
 |
Sputnik66
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 03:33
Cadılar Bayramı ABD Emperyalizmin Kültürel ihracıdır.
Evet Japonya, Güney Kore tamamıyla ABD Hegemonyasındadır birde ABD Kripto Devletçik Yunanistana da girdi. Umarım Yunanistandan da bunun gibi haberler gelir şimdi olmasada gelecek yıllarda..
|
 |
Metroseksüel Polat
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 03:40
Alıntı: |
Cadılar bayramı ne lan?? İyi olmuş hiç de acımam böylelerine |
İzdihamda ölmekte iyi bir taraf göremiyorum.
|
 |
Yavuz Sinop
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 08:22
Bir Türk görgü tanığının anlatımı;
"Polis tarafından ölülere ilişkin, "Araba çarptı" yanıtı aldıklarını anlatan İrem Ç, "Öğrendik ki bir şeker dağıtılmış ve içine uyuşturucu konmuş. Bu uyuşturucuyu içenler düşmeye başlamış. Zaten birkaç kişi nefes alamayıp yola düştüğü için ezilmiş." diye konuştu.
Normalde de kalabalık olan Itaewon bölgesinin bugün daha kalabalık olduğunu aktaran İrem Ç, "Bugün insanlar kalabalıktan birbirini görmemeye başladı. Bazıları yürüyemediği için binalara tırmanıyordu. İnsanlar yavaş yavaş düşmeye başladı. Bizim giremediğimiz bir kulübün de balkonunun kalabalıktan yıkıldığı söylendi." dedi.
Olay anından sonra Güney Kore'de yasak olmasına rağmen yaralılara müdahale için ilkyardım bilen sivillerden yardım istendiğini aktaran İrem, bölgede taksilerin normalin 5 katı ücret talip ettiğini de anlattı."
Anlatılan şeyler doğru ise bilinçli bir şekilde izdiham oluşturulup katliam yapılmış.
Ölenlerin sayısıda 151'e yükselmiş. Çoğu 20'li yaşlarda gencecik insanlar, çok yazık.

|
 |
Cemoli D18
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 10:07
Sadece izdiham değildir.
Kullanılan kimyasal madde etkisi de olabilir.
|
 |
1Necati
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 11:09
Cadılar Bayramı nedir be kardeşim? Allah akıl fikir versin ABD emperyalizmi nasıl dünyayı etkisi altına alıyor bunun kanıtı.
|
 |
Harun Buz
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 12:03
Türkiye'nin Seul Büyükelçiliği, Güney Kore'nin başkenti Seul'de dün gece Cadılar Bayramı kutlamasında çıkan izdihamda ölen veya yaralanan Türk vatandaşının bulunmadığını açıkladı.
|
 |
Emin Bülent Serdar
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 12:16
Türklerin iq ortalaması genellikle daha yüksek olduğu için, böyle ortamlarda yer almıyorlar.
|
 |
Çağrı G
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 12:27
Sadece ezilme ile mi olmuş. Ölüm raporları hep ani kalp durması olarak geçiyor da
|
 |
sayfa 3  |