|
 |
mahmut11
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 14:19
İzmir Kitap Fuarı: İZKİTAP
Fuar İzmir'de düzenlenecek olan İzmir Kitap fuarı hakkında detaylı bilgi için: https://www.kitapizmir.com/
Kitap fuarından izlenimler için bu başlığı kullanalım
|
 |
Ömer_KSK
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 15:04
Fuardan notlar:
- Covid-19 salgınının başladığı 2020 yılından bu yana İzmir'de ilk kez kitap fuarı gerçekleşiyor.
- 30 Ekim 2020 depreminde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılan İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki hizmet birimleri Kültürpark fuar hollerine taşındığı için, kitap fuarı ilk kez Fuar İzmir'de gerçekleşiyor.
|
 |
mahmut11
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:07
Halkapınar da bir plaza vardı burayı kullanmıyorlar mı?? neyse fuar İzmir'de olacak olması bence müspet bir durum
|
 |
ccahit
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:17
Bence fuar içindeki gereksiz yapılar komple yikilmali va arberatum/botanik bahçe olmalı.
Diğer bütün etkinlikler fuar İzmir'de olmalı.
|
 |
salihhr
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:41
Heyecanla bekliyorum, en son 2019du galiba İstanbul Tüyap Kitap fuarına gitmiştim. En sevdiğim etkinliklerden biri kitap fuarı.
|
 |
Ömer_KSK
5 ay önce - Pts 24 Ekm 2022, 07:56
Alıntı: |
Bence fuar içindeki gereksiz yapılar komple yikilmali va arberatum/botanik bahçe olmalı.
Diğer bütün etkinlikler fuar İzmir'de olmalı. |
Zaten kitap fuarı dışındaki diğer tüm fuarlar Fuar İzmir'de gerçekleşiyordu. Bir tek kitap fuarı Kültürpark'ta devam ediyordu. Artık o da Fuar İzmir'de olacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıp hizmet birimleri Kültürpark'tan yeni binaya taşındığında Kültürpark'taki fuar hol binaları yıkılıp yeşil alana dönüştürülecektir tahminimce.
|
 |
|