Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
mahmut11
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 14:19
İzmir Kitap Fuarı: İZKİTAP

Fuar İzmir'de düzenlenecek olan İzmir Kitap fuarı hakkında detaylı bilgi için: https://www.kitapizmir.com/

Kitap fuarından izlenimler için bu başlığı kullanalım

Ömer_KSK
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 15:04

Fuardan notlar:

- Covid-19 salgınının başladığı 2020 yılından bu yana İzmir'de ilk kez kitap fuarı gerçekleşiyor.

- 30 Ekim 2020 depreminde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılan İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki hizmet birimleri Kültürpark fuar hollerine taşındığı için, kitap fuarı ilk kez Fuar İzmir'de gerçekleşiyor.

mahmut11
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:07

Halkapınar da bir plaza vardı burayı kullanmıyorlar mı?? neyse fuar İzmir'de olacak olması bence müspet bir durum

ccahit
5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:17

Bence fuar içindeki gereksiz yapılar komple yikilmali va arberatum/botanik bahçe olmalı.

Diğer bütün etkinlikler fuar İzmir'de olmalı.

salihhr

5 ay önce - Cmt 22 Ekm 2022, 18:41

Heyecanla bekliyorum, en son 2019du galiba İstanbul Tüyap Kitap fuarına gitmiştim. En sevdiğim etkinliklerden biri kitap fuarı.

Ömer_KSK
5 ay önce - Pts 24 Ekm 2022, 07:56

Alıntı:
Bence fuar içindeki gereksiz yapılar komple yikilmali va arberatum/botanik bahçe olmalı.

Diğer bütün etkinlikler fuar İzmir'de olmalı.

Zaten kitap fuarı dışındaki diğer tüm fuarlar Fuar İzmir'de gerçekleşiyordu. Bir tek kitap fuarı Kültürpark'ta devam ediyordu. Artık o da Fuar İzmir'de olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıp hizmet birimleri Kültürpark'tan yeni binaya taşındığında Kültürpark'taki fuar hol binaları yıkılıp yeşil alana dönüştürülecektir tahminimce.

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet