1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
erengin
|
 |
Emir Kula
15 yıl önce - Cum 15 Nis 2005, 21:02
Balıkesir - Avşa Adası
Ben doğduğumdan beri her yıl Avşa'ya giderim fakat Avşa gibi cennet bir yer daha görmedim.Size Avşa fotoğrafları yolluyorum.
Avşa'dan dönerken deniz otobüsünün güvertesinden çektiğim fotoğraf
(+)
Gündüz saatlerinde Avşa iskelesi
[ Avşa'yı tanıtmayan bazı fotoğraflar silindi - Burç - Pts 19 Hzr 2006, 19:26 ]
|
 |
SERARA
15 yıl önce - Cum 15 Nis 2005, 22:39
Avşa denince benim aklıma, şarap, kumsal ve nargile geliyor. (Avşada nargile var mıydı tam hatırlamıyorum ama büyülü havasından olsa gerek bana nargile anımsatıyor)
Yalnız 4-5 sene önce geceleri müzikten ötürü ciddi bir gürültü kirliliği vardı. Halen devam ediyor mu?
|
 |
Emir Kula
15 yıl önce - Cmt 16 Nis 2005, 12:10
Avşa'da hala gürültü kirliliği malesef devam ediyor.Çünkü sahil şeridi boyunca uzanan barlar,discolar ve türkü evlerinin sayısı gittikçe çoğalmakta.Avşa İstanbul'da değil,Balıkesir'e bağlıdır ve marmara takımadalarının en büyüklerindendir.
[Kalitesiz foto silindi. - alimemo - Pts 26 Şub 2007, 02:58 ]
Bu da Avşa'da fırtınada çektiğim resim
|
 |
Yuzbasi Volkan Yuksel
15 yıl önce - Cum 29 Nis 2005, 10:13
Sevgili Deniz, istediğin fotoğrafı, sitende fotoğrafcıların isimlerini belirterek ve wowturkey.com dan alındıklarını belirterek kullanabilirsin. Ilgine teşekkurler
Kasım 2002 de Uçaktan Avşa adası, acilen ağaçlandırılmaya ihtiyaç olduğu görülüyor.
(+)
YVY
Aşağıdaki NASA uydu görüntüsünden anladığım kadarıyla birileri tahmin ederim denizden hareket ederek 4 ayrı noktadan ormanlarımızı kundaklamış.
(+)
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
|