sayfa 2  |
 |
cnk1470
7 ay önce - Sal 30 Ağu 2022, 15:39
Komedisin yemin ediyorum ordaki insanlara evlerinin parasini tekrar odetiyorlar haberin var mi senin fonusummus hadi lan ordan kendi evimizi bize geri satiyorlar adam gelmis hizmet diyor ya kardesim bir sey derdim de neyse
|
 |
ccahit
7 ay önce - Sal 30 Ağu 2022, 16:36
Devlet kendi evini sana satmiyor. Yeni ev yapıp sana taksitle veriyor. Aslında devlet senin deprem sigortan varsa git kendi başının çaresine bak bile diyebilir.
|
 |
ali dostbey
7 ay önce - Sal 30 Ağu 2022, 18:37
Alıntı: |
kendi evimizi bize geri satiyorlar |
Kendi evimiz dediğin ve çoğu gecekondu ile apartmankondu olan çirkin ve çarpık yapıların yer aldığı bölgelerin neredeyse tamamı zamanında farklı bölgelerden göçen insanların işgal ettiği devlet arazileridir.
|
 |
Ustura Faysal
7 ay önce - Sal 30 Ağu 2022, 18:55
insanlara evlerinin parasini tekrar odetiyorlar haberin var mi senin |
Merakımı mazur görün ne kadar para ödediğinizi merak ettim.
|
 |
bluemet
6 ay önce - Sal 30 Ağu 2022, 21:37
Muteaahitler kann emici olduğu sürece kimse evinden çıkmaz adam yıllar boyunca uğraşmış misal 3 kat ev yapmış belediyede buna ruhsat vermiş imar vermiş ama muteaahitin biri geliyor ve diyorki dönüşüm yapalım ama 1 daire verelim ,insanlar dışarıdan konuşması kolay
Muteaahitten değil.herzaman yurttastan yana olunmalı muteaahitlerin zerre insanları düşündüğü yok onların derdi insanları mağdur edeyim en ucuza alanı kapatıp maximum kar edeyim İzmir'de de insanlar buna izin vermedikleri için muteaahitler çoğu gece kondu denilen yere giremiyor misal gultepede altindagda Örnekköy de oturan vatandaş cokmu gariban tam tersi cogunun yazlığı var tarlası var ama yinede muteaahite vermiyor evini
Muteaahitler insanları çok salak ve saf zannediyorlar
|
 |
mahmut11
6 ay önce - Çrş 31 Ağu 2022, 01:25
Devlet kendi evini sana satmiyor. Yeni ev yapıp sana taksitle veriyor. Aslında devlet senin deprem sigortan varsa git kendi başının çaresine bak bile diyebilir.
|
Bunlar yüzsüz hocam, boşverin.
Git o zaman Tunç'a bedava ev yaptırt demek lazım
gultepede altindagda Örnekköy de oturan vatandaş cokmu gariban tam tersi cogunun yazlığı var tarlası var ama yinede muteaahite vermiyor evini
Muteaahitler insanları çok salak ve saf zannediyorlar |
Oralarda gariban oturmuyor zaten.
Adam kamu arazisine ev dikmiş, birileri de tapu vermiş.
Gariban mı bu? Değil.
ÇAKAL olur olsa olsa
Manavkuyu Ciğerci Apo'nun arkasındaki 2 katlı yapıların ezici çoğunluğu kara düzen gecekondulardır.
Şimdi trilyon veriyorlar onlara.
Havadan para işte.
Bunlar şimdi çıkıp "dövlet bize evümüzü satüyür" diyor
|
 |
Ahmt_1905
6 ay önce - Çrş 31 Ağu 2022, 01:48
Komedisin yemin ediyorum ordaki insanlara evlerinin parasini tekrar odetiyorlar haberin var mi senin fonusummus hadi lan ordan kendi evimizi bize geri satiyorlar adam gelmis hizmet diyor ya kardesim bir sey derdim de neyse
|
Senin gibileri böyle yönetilmeye layık
Bak halkçı ecevit'e bak. Millet can çekişiyor 3 gündür devlet ortada yok. Ama bu deprem de öyle mi oldu hemen afad ve diğer kuruluşlar çadırlar konteynerlar kurukdu yemekler verildi ve evler bitti. Ne yaptı dersen bu nankörlük olur. Muhalif olursun da utanmadan ne yaptı diyemezsin. Tabii beleşe alışmışsınız yiyelim içelim bir şey vermeyelim bu dünyanın neresinde var. Bu nasıl zihniyet hem geleceksin kanunsuz şekilde yerleşeceksin hem de bana ne ben bir şey ödemem diyeceksin. Valla bizim devlet yine merhametli başka yerde olsa dışarı atar geber git der bana ne ama bu ve bunun gibi özentiler batıyı şişirir ülkeyi küçük görürler!
|
 |
cnk1470
6 ay önce - Çrş 31 Ağu 2022, 12:10
Yani inanin size yanit vermeyi isteedim ama kafanizin kaldiracagini pek dusunmuyorum ugrasmay da gerek duymuyorum ozellikle su mahmut ruhmuzlu parali trolle hic isim olmaz
Senin gibileri böyle yönetilmeye layık |
Yani sizin gibiler de suanki gibi yonetilmeye layik ama ben de karar verdim bu secimde oyum reise euro tl farki artsin da tatile gelirim trye oh ne guzel
Bak halkçı ecevit'e bak. Millet can çekişiyor 3 gündür devlet ortada yok. Ama bu deprem de öyle mi oldu hemen afad ve diğer kuruluşlar çadırlar konteynerlar kurukdu yemekler verildi ve evler bitti. Ne yaptı dersen bu nankörlük olur. Muhalif olursun da utanmadan ne yaptı diyemezsin. Tabii beleşe alışmışsınız yiyelim içelim bir şey vermeyelim bu dünyanın neresinde var. Bu nasıl zihniyet hem geleceksin kanunsuz şekilde yerleşeceksin hem de bana ne ben bir şey ödemem diyeceksin. Valla bizim devlet yine merhametli başka yerde olsa dışarı atar geber git der bana ne ama bu ve bunun gibi özentiler batıyı şişirir ülkeyi küçük görürler |
Deprem boyutu birinde 7.4 digerinde 6.9 birinde tuzbinlerce bina yikilmis finans merkezi istanbul ticaret limanlari tupras etkilenmis birinde 17 bina yikilmis biri 1999 da geciyor digeri 2022de ama ben sizden bu jafayla karsilastirma yapmanizi isteyemem siz de haklisiniz
|
 |
Ahmt_1905
6 ay önce - Çrş 31 Ağu 2022, 13:46
Deprem boyutu birinde 7.4 digerinde 6.9 birinde tuzbinlerce bina yikilmis finans merkezi istanbul ticaret limanlari tupras etkilenmis birinde 17 bina yikilmis biri 1999 da geciyor digeri 2022de ama ben sizden bu jafayla karsilastirma yapmanizi isteyemem siz de haklisiniz
mesajı beğendiniz mi?#
|
Nasıl da işine geldiği gibi anlıyorsun, o zaman ki deprem de uykudan uyandırılmaya kıyılamayan başbakan dan şimdi milletin yanında olan cumhurbaşkanına geldi memleket. Hiç farkertmez depremin büyüklüğü yıkılan binaların çokluğu halkın yanında olacak devlet adamı. o beyninle her şeyi çok anlıyorsun ya (!) bunu da anlayabilecek seviyedesin. Siz çakma muhaflifler hep ezber takılmış plak gibi. beyninin kapasite bu kadar sen de haklısın öğretilen bu sana
Bunu gileri İmamoğlu veya yavaş geldiği zaman dolar 1 TL olacak her şey ucuzlyacak beleş yaşayacaz, rakı balık içecez kafasında olanlar. İsterse memleketi b... K götürsüm yeter ki kendi egoları tatmin olsun. Bak İzmir Körfezi b.... k kokuyor niye çözemedi chp'li belediye. Kapasite yok memlekete hizmet aşkı yok. Nasılsa oy veriyorlar ne kendimi yoracam diyor.
En son Ahmt_1905 tarafından Çrş 31 Ağu 2022, 13:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
mehmet GZL
6 ay önce - Çrş 31 Ağu 2022, 13:50
Kentsel dönüşümu tunç soyer yapacaksa kalsın ...böyle kalsin daha iyi ...tunç soyerin çıktığı seferi hisara bir bakın ne hale geldi ... Mandalin bahçeleri tek katlı yapılar yıkılıp yakılıp bitişik nizam beton yapılara gömüldü
|
 |
sayfa 2  |