sayfa 2  |
 |
harunt23
1 yıl önce - Sal 09 Ksm 2021, 17:35
Alıntı: |
Eyvallah Harun
Senelerdir şehir yerinde sayıyor diye yırtınıp duruyoruz ama bize trol diyen zihniyet korkaklığını ancak eksi atarak yenmeye calisiyor
Ha gercekleri onlar da görüyor da işte neyse kargaya yavrusu şahAn gibidir bu sadece Malatya'mıza has bir durumdur 20 sene önce Kayseriyle yarışacak cüssemiz olabilirdi ama şimdi kıytırık bir otel avm yenileme projesini eyfel kulesi yapiyoruz gibi konusmaya calisiyoruz mevcut zihniyet degismedigi surece bu projeden de bir cacık olmaz |
Aynen öyle. Aynı şey bizim memleket içinde geçerli, gerçekleri yazınca troll, devlet-memleket düşmanı oluyoruz. Halbuki memnuniyetsizliğimizin asli sebebi memleketimize mevcut konumu, durumu yakıştıramamızdan.
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Sal 09 Ksm 2021, 18:20
Ne yazik ki bu gercekleri okumak bazılarının işine gelmiyor. Umarım proje yine çöp olmaz ...
|
 |
Hüseyin_44
1 yıl önce - Prş 25 Ksm 2021, 15:37
İskeleler kurulmuş. Muhtemelen Çalışmalara başlayacaklar.
|
 |
Hüseyin_44
1 yıl önce - Cmt 04 Arl 2021, 21:06
Çalışmalar devam ediyor.
(+)
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Pzr 05 Arl 2021, 12:27
Eski halinden tek farkı ne olacak acaba bilen var mı?
|
 |
isa_kul
1 yıl önce - Pzr 05 Arl 2021, 14:13
Farklı olursa fikirlerin değişirmi
|
 |
+Muhammed
1 yıl önce - Pts 06 Arl 2021, 19:45
Şuralardan medet ummayın.
Başkan oğluna 49 yıllığına 1 milyona kiraya veriyor,
"halk" bundan hayır bekliyor.
Hayret ki hayret.
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Prş 09 Arl 2021, 15:15
İsa hocam elbette bizi şaşırtacak bir proje olursa neden övgüyle bahsetmeyelim ... Şu an Malatyapark bu işi tekelleştirdi
Cazip projeleri de sagolsun böyükşehir bld traşlıyor
|
 |
isa_kul
1 yıl önce - Prş 09 Arl 2021, 15:40
Kıymetli kardeşim, soyleyeceklerimi ne olur yanlış anlama. Beni şak şakçı olarak bilmeni istemem. Nihayeyetinde burada atıl durumda bir tesis var idi ve bu tesis kamunun değildi. Belediye bu atıl tesisi kamulaştırıp bir otel ve alışveriş merkezi olarak kullanıma açacak, bence bu bir kazanım ! Elbette daha iyisi mümkün ! Ve herkes daha iyisini hak ediyor. Ben her zaman daha iyisini ararken alternatiflerle değerlendirmenin doğru olacağını düşünüyorum. Buranın alternatifi neydi ? Atıl özel bir kuruma ait bitmemiş bir inşaat. Şimdiki durum ne ? Konum olarak değerlendirecek olursak burası, stadyum ve fuar alanına yakın. İkisi içinde şehir dışından çok sayıda ziyaretçi gelmesi muhtemel. Bu açıdan bakıldığında en iyisi olmasa da bence İdeali bu.
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Prş 09 Arl 2021, 20:05
İsa hocam Konumu itibariyle burasi uzun yillar gecmesine ragmen bir gelisme gosteremedi
Ayrica hangi zihniyete mensup olursa olsun ben secilmislerin ve kurumlarin ticaretle ugrasmasini sosyal tesis gibi uyduruk bahanelerle mekanlarda halkin oyalanmasini komik buluyorum
|
 |
sayfa 2  |