sayfa 1  |
 |
Hüseyin_44
1 yıl önce - Sal 02 Ksm 2021, 15:50
Malatya City AVM
Malatyada eski yimpaş AVM 'nin yerine yapılacak olan AVM projesi için açılan bu başlıktan, haberleri, fotoğrafları sohbetleri paylaşalım. İsim net olmadığından Malatya City olarak yazıldı.
Netleşince denetçilerimizden isim için talep edilip değiştirilir.
(+)
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Çrş 03 Ksm 2021, 21:26
Avm ibaresini tasiyacak bir nitelikte degil ne yazık ki... Geçmiş zamandaki hatayı tekrarlamalarına da ayrica çok şaşırmadim. Şehirdeki tek avmnin bile hala boş magazalari var ki ? Bu işte henuz profesyonellikten cok uzak adimlar var
Yıldıztepeye yeni bir proje olsaydi teleferik de yapilirdi
Kuytu köşede bir otel altina 3-5 magaza boş işler boş...
|
 |
cengiz292
1 yıl önce - Çrş 03 Ksm 2021, 23:18
Sanırım İzmir menşeili bir firma yapıyor
Görsellere bakılırsa iyi bir iş çıkacak gibi.
|
 |
NL888
1 yıl önce - Prş 04 Ksm 2021, 09:44
Harika bir proje olmuş malatyanın avm açığını kapatır bu proje geriye şehrin iş merkezi plaza açığı kaldı 4 ,5 adet te yüksek katlı plazalar yapılırsa şehrin vizyonu değişir inşallah onlarda en kısa zamanda yapılır
|
 |
ABRAHAM31
1 yıl önce - Prş 04 Ksm 2021, 10:04
Ahmet bey e göre malatya ya çivi cakilmamasi lazım. Çivi çakmak suçmuş
|
 |
Abdullah Egemen
1 yıl önce - Prş 04 Ksm 2021, 15:29
Güzel bir proje olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şehrin doğusunda da böyle bir istihdam alanı yaratılması çok güzel. Bir an önce hizmete girmesi dileğiyle.
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Cum 05 Ksm 2021, 22:11
Bizler hep iyi niyetlerimizi hayirli olsun dileklerimizi sunarken iş bittikten sonra ne yazık ki bekletinin cok cok altinda kaliyor ...
Ondan sonra vay efendim niye eleştiriyorsun. Şehirde özel sektörün adam gibi yaptigi tek avm şu an sehrin merkezinde ve en kiymetli yerindeki yapidir. Dikkat cekmek gerek en kiymetli yeri
Bu alis veris mekani mi desem sosyal ve ticari alan projesi mi desem her ne ise sehrin HÂLÂ en kör noktasinda buraya tekrar yatirim yapmak şu an icin israftan baska bir sey degil.
Gecmiste nasil tutmadiysa burada degisen bir sey olmadigi icin yine tutmayacak. Sirf bir seyler yapiliyor diye duygusal dusunmeye gerek yok.
Malatyapark buraya yapilmis olsa bugun yine ayni kaderi yasayacak! Bu yenileme isinde otel ve magaza konsepti ne otogara yakin ne havaalanina ne de merkezi bir bolgeye yakin.
Tipki dogaAVM gibi tırt... oraya da gloria cafe acildida eh işte
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Cum 05 Ksm 2021, 23:17
Siz eksi atinca benim fikirlerim degismez ben kendime gore dogrularimi yazmaya devam ederim siz zorunuza gittigi icin en fazla bunu yapabilirsiniz
Biraz panoramik pencereden bakin , bakmayi deneyin . En azindan deneyin sonra yine sığ düşüncelerinize donersiniz. Varsa yazacaginiz bir sey paylasin yukarda adam gibi cikip yazmis arkadas bravo.
Yaptigimiz en kolay sey bu bir birimizi elestirmek... sinirlenip bir halt yapamayanlar da eksi atar
|
 |
harunt23
1 yıl önce - Pts 08 Ksm 2021, 18:45
Alıntı: |
Siz eksi atinca benim fikirlerim degismez ben kendime gore dogrularimi yazmaya devam ederim siz zorunuza gittigi icin en fazla bunu yapabilirsiniz |
kalemine sağlık hocam.
|
 |
AhmetDemir
1 yıl önce - Pts 08 Ksm 2021, 18:54
Eyvallah Harun
Senelerdir şehir yerinde sayıyor diye yırtınıp duruyoruz ama bize trol diyen zihniyet korkaklığını ancak eksi atarak yenmeye calisiyor
Ha gercekleri onlar da görüyor da işte neyse kargaya yavrusu şahAn gibidir bu sadece Malatya'mıza has bir durumdur 20 sene önce Kayseriyle yarışacak cüssemiz olabilirdi ama şimdi kıytırık bir otel avm yenileme projesini eyfel kulesi yapiyoruz gibi konusmaya calisiyoruz mevcut zihniyet degismedigi surece bu projeden de bir cacık olmaz
|
 |
sayfa 1  |