Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
ideal0180
6 ay önce - Cum 25 Ksm 2022, 13:27

(+)

Alt yapısı büyük oranda bitmek üzere

Fatih www
6 ay önce - Prş 08 Arl 2022, 12:32

Adana sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy mahallesi ile incirlik hava limanı arasında kalan bulvar.
Umarım bir an önce çalışmalar tamamlanıp biter.
Çalışmlar devam ediyor. Umarız yarım kalmaz.

Resul GUL
6 ay önce - Prş 08 Arl 2022, 21:13
Adana Sarıçam Ahmet ZENBİLCİ Bulvar çalişması

Alıntı:
Saricam belediyenin arkasindan buruk mezarligina cikan suan yapilan bulvari kullandim bugun otobanin uzerinden gecen bir kopru var ama tek seritlik bulvar icin uygun degil insallah ek bir kopru yaparlar genel fikrim yol dar gibi 3 seritli gibi insallah yaniliyorumdur..

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

Paylaşım kaan0703

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=9014523#9014523

Fatih www
5 ay önce - Prş 15 Arl 2022, 21:17

Mehmet Akif Ersoy mahallesinin ulaşım sıkıntısını bir de buradan yazalım.
Bu bulvarın bir tarafında incirlik hava alanı bir tarafında Mehmet Akif Ersoy mahallesi bulunuyor. Mahalleye iki belediye otobüsü verilmiş(165 ve 174) ne şehir hastanesine ne Balcalı üniversite hastanesine ne stadyuma gidiyor.

Mahallenin minibüsü(dolmuş) yok. Belediye bu mahalleyi önemsemiyor.
Mahallenin en büyük problemi ulaşım.
İkamet eden illallah etti. Umarım bir an önce çözülür

kaan0703
5 ay önce - Pts 26 Arl 2022, 19:08

Bugun oglen arkadas ile ozellikle o yolu kullandik ozellikle otobana yakin yerlerde yol resmen dar her taraf tarla adam 2 gelis 2 gidis yol yapiyor biri park ettimi seyret rezilligi aytac durak taktigi sordun mu bulvar yaptim islevi vasat bir cadde kimse kusura bakmasin dogru neyse onu soylerim

(+)

(+)

alperen522
5 ay önce - Pts 26 Arl 2022, 19:50

Alıntı:
Bugun oglen arkadas ile ozellikle o yolu kullandik ozellikle otobana yakin yerlerde yol resmen dar her taraf tarla adam 2 gelis 2 gidis yol yapiyor biri park ettimi seyret rezilligi aytac durak taktigi sordun mu bulvar yaptim islevi vasat bir cadde kimse kusura bakmasin dogru neyse onu soylerim

Bu proje aynı kaplumbağa hızında devam edecek gibi duruyor. Önceki sayfada paylaşılan otoyol üst geçit köprüsü yapım ihalesini de iptal etmişler.

Fatih www
4 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 16:01

Mehmet Akif Ersoy mahallesine dolmuş gelmesi için Kiremithane koop. ile konuştuk. 2023 yaz ayına kadar dolmuş hattının geleceğini söylediler.
İzin büyükşehir belediyesi ulaşım dairesinde ama izin vermiyor.
Halk sıkıntı çekiyor. Olacak olan çile çeken yine halk...

Hem dolmuşçuya ekmek kapısı hem halka ulaşım hizmeti .
Neden getirmezler....

fortknoxt2
4 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 16:32

Bir ara dolmuşçu bir arkadaşla konuşmuştum yeni hat açılması yada uzatılması için. Çok zor demişti. Duraklar için bi ücret filan belirleniyor, bayağı bir evrak prosedür anlatmıştı. Kısacası çok zor olduğunu söylemişti. Belki bu sebepten büyükşehirde bekliyordur.

Örneğin dolmuş satılırken duraklı yada duraksız satılır. Duraksız olduğu zaman araç parası oluyor. Ancak duraklı olduğu zaman 3-5 milyon civarı bir ücret oluyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

süper ceyhun2
4 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 18:31

Silinsin

kaan0703
4 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 14:01

Biraz gelisme olmus

(+)

(+)

sayfa 2
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET