sayfa 1  |
Hangi Forum Konusunu Takip Ediyorsunuz? |
Güncel Haber |

|
20.7% |
[43] |
Politika |

|
10.1% |
[21] |
Tarih |

|
5.8% |
[12] |
Internet |

|
2.9% |
[6] |
AB Konulari |

|
0.5% |
[1] |
Türk Dili (siir, atasözü gibi konular) |

|
0.0% |
[0] |
Kültür ve Sanat |

|
8.2% |
[17] |
Anketler |

|
7.7% |
[16] |
Hepsi(ni) |

|
40.9% |
[85] |
Fikrim yok |

|
3.4% |
[7] |
|
Toplam Oy : 208 |
|
 |
Metin Arslan
17 yıl önce - Sal 25 Ekm 2005, 21:48
wowTURKEY Haber ve Sohbet Bölümünde En Cok Hangi Konu Ilginizi Cekiyor?
Wow üyeleri en cok hangi forum konularini takip ediyor? Acilisi ben yapayim.
Internet dünyasi
Tarih
|
 |
S.Memo
17 yıl önce - Sal 25 Ekm 2005, 21:53
Aslında bir çok konuyu takip ediyorum ama politika ilk tercihim diyebilirim.Arkasında tarih geliyor.
|
 |
ASLI
17 yıl önce - Çrş 26 Ekm 2005, 11:14
Yemek tarifleri
|
 |
Müberra Yenidünya
17 yıl önce - Çrş 26 Ekm 2005, 14:45
Tepe fotoraflariyla ilgili olan basliklari takip ediyorum.
|
 |
adem yavuz
17 yıl önce - Çrş 26 Ekm 2005, 17:41
Elimden geldiğince tüm konuları takip etmeye çalışıyorum.
|
 |
Gülümhan
16 yıl önce - Sal 19 Arl 2006, 17:34
Öncelikle Türk Dili ilgimi çekiyor. Çünkü Şiirler , Atasözleri ve diğer edebi eserler benim hep ilgi odağım olmuştur. Günlük yaşantımda dahi Türk Dili ile iç içeyim ve Türk Dilini en doğru şekilde kullanmak için gayret gösteriyorum. Bunun yanı sıra kültür ve sanat konularıyla daha yakından ilgileniyorum çünkü sanatsal faaliyetlerle huzur buluyorum, günlük yaşantıdaki sıkıntılardan bir nebzede olsa uzaklaşıyorum. Ünlü bir matematikçinin söylemiş olduğu bir söz vardı(Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Matematik Kitabı ' nda okumuştum.):Bir matematikçi sanatla ilgilenmiyorsa eğer, gerçek bir matematikçi değildir.Burada da sanatla ilgilenmenin ehemmiyeti net bir şekilde vurgulanıyor.
|
 |
Atilla DÜNDAR
16 yıl önce - Sal 19 Arl 2006, 18:00
Haberler ve Sohbet Bölümü içerisinde işlenilen konular aslında tam bir kamuoyu oluşturmaktadır. Yapılan araştırmalar ve yorumlar güncel yaşantımızın gerçekleri olması sebebiyle tüm konu başlıkları takip edilebilecek değerdedir. Hatta gün içerisinde gelişen öyle çok haber başlığı izliyoruz ki, bunların yorumlarını burada takip edip paylaştıktan sonra, ana haber bültenlerini yada bir gün sonraki gazeteleri daha bilinçli takip etme şansımız oluyor.
Bazı konu başlıklarını incelediğimizde karşımıza çıkan çok ilginç mesajlar görülmekte..Örneğin araştırma yada tez üzerinde çalışmaları olanların misafir olarak takip ettikleri konulardan yararlandıktan sonra üye olduklarını ve mesajla da bunu dile getirdiklerini görüyoruz. Buda burada paylaşılan her bir ayrı konunun birbirinden ayrılamayacak kadar değerli ve faydalı olduğunun kanıtıdır.
|
 |
M.Ali Sade
16 yıl önce - Sal 19 Arl 2006, 18:11
Hani nerede "ULAŞIM" listede yok?
|
 |
bülent dizdar
16 yıl önce - Sal 19 Arl 2006, 18:59
sitemizin daha çok gelişip, daha büyük kitlelere hitap etmesi, ayrıca siteye yeni özellikler eklenerek kullanım kolaylığı sağlanması amacıyla açılmış olduğuna inandığım, sık sık da göz attığım bir konu başlığı.
wowTURKEY hakkında soru, öneri ve fikirler
artık günümüzde internet büyük bir okyanus. onca site arasında "hangi sitede ne var" bilmemiz ve takip etmemiz imkansız. bu başlık sayesinde üye arkadaşlarımız çok faydalı siteleri bulup bizlerle paylaşıyorlar.
Link Tavsiyeleriniz
vazgeçilmezlerimden bir başlık. sevgili sabahattin kayış'a bizlere bakmak ve görmek arasındaki farkı gösterdiği için teşekkür ederim.
Bakmak ile görmek
ne zaman başınız dara sıkışsa, hangi konuda içinden çıkamadığınız bir durum olursa, lütfen çekinmeden buraya yazın. işinize yarayacak bir cevap mutlaka alırsınız.
wowTURKEY yardımlaşma odamız
sitemize yüklediğimiz fotoğrafları hepimiz önce bir fotoğraf düzenleme programından geçiriyoruz. en çok kullanılan program ise "photoshop" gibi görünüyor. eğer vasat çıkmış bir fotografı bile kurtararak sitemize kazandırmak istiyorsanız, işte size;
Photoshop teknikleri
bu konuya olan katkıları için sevgili sabahattin kayış'a tekrar teşekkür ederim.
|
 |
Oktay Kasman
16 yıl önce - Sal 19 Arl 2006, 19:33
Güncel konular hakkında üyelerin görüşlerini öğrenmek,insanın o an için aklına gelmeyen bir şeyi görmesi,güncel olaylara başka bir pencereden de bakması hakikaten iyi oluyor. 
|
 |
sayfa 1  |