sayfa 145  |
 |
GokhanXT
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 08:32
Alıntı: |
Nası yani hiç bir otobüs şirketi ihaleye girmemiş mi |
Ben de öyle anladım, hiçbir üretici teklif vermemiş. Aynı şekilde 13 adet ikinci el otobüs alımı ihalesinde de teklif veren olmamıştı.
Yakında ihale şartnamesi yeniden düzenlenip ihale yeniden yapılacaktır büyük ihtimal.
13 adet ikinci el otobüs alımı ihalesi şubat ayında yeniden yapılacak.
|
 |
arda5050
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:14
İett ihale yapmadan direkt otobüs alamıyormu?
|
 |
Bucalı Aslan
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:25
İett ihale yapmadan direkt otobüs alamıyormu |
İett alamaz kik'e tabi olduğu için.
Anca belediye ayrı şirket kurup onun üzerinden alabilir örnek İzmir İzulaş istediği zaman alabiliyor dmo ile.
En son Bucalı Aslan tarafından Çrş 25 Oca 2023, 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
AlpPll
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:27
DMO üzerinden araç alınamaz mı? Yanlış hatırlamıyorsam 2016 senesinde BMC Procity TR ler DMO vasıtasıyla filoya kazanırılmıştı.
|
 |
Bucalı Aslan
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:29
DMO üzerinden araç alınamaz mı? |
Alamaz sebebini yukarıda yazdım.
|
 |
Ali clarkkent
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:34
İett ihale yapmadan direkt otobüs alamıyormu? |
Devlete bağlı kuruluşlar ciklet alsa ihale açıyor benim bildiğim kadarı ile.
|
 |
shem
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 12:40
Anadolu'da belediyeler 0 km otobüsler alabiliyorlar bizim metropol şehire kimse teklif vermemiş otobüs bile alamıyoruz yeniden bir daha ihale bekle sonra teslimat cart curt eylül ekimden önce filoya yeni araç girmicek gibi...
|
 |
osman akar
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 14:10
Seçimlere 14 ay kaldı. Artık bundan sonra yeni otobüs beklemeyin. Bay Başkan zaten yurt gezilerinde. Ne yaptığını kendisi de bilmiyor. Onun için otobüs falan beklemeyin.
|
 |
mert343434
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 17:45
Artık bir genç olarak İstanbul'da yasamak istemiyorum gerçekten çok trafik çok fazla göçmen insanların birbirine tahammülü ve saygısı yok ekonomik sorunlar iş sorunu sosyal hayatın olmaması otobüslere metrolara belli saatlerde binemiyoruz ne oluyor nereye gidiyoruz kendi kendime diyorum bindik bı alamete gidiyoz kıyamete diyorum
Ve artık şu İstanbul'a acil otobüs alınsın her sabah otobüse zor binmekten arka kapıdan binmekten bıktım
Çünkü geleceğimden endişeliyim ben üniversite mezunu biri olarak bir işe girip askeri ücret alıp kira tutup eşya alıp fatura vs evi gecindiremem ne olucak halimiz a b c d e f parti yok öyle yok böyle artık kim bu ülkeyi kurtarıcaksa kurtarsın bütün gençler bıktı
|
 |
technocrat
2 ay önce - Çrş 25 Oca 2023, 18:58
70 araçlık ihalenin nosu: 2022/1409298
Şartname dokümanını inceledim. Çok özel bir madde yok. Daha ilginci aynı gün 1 saat önce Erzurum'un otobüs ihalesi varmış: 2022/1428423
20 adet 12 metre otobüs alınmış ve teklifler değerlendirme aşamasına geldiğine göre teklif alınmış.
Acaba Erzurum'un 20 adet otobüsüne teklif verilirken 70 adet İstanbul otobüsüne şirketler neden teklif vermedi?
Konu ilginç. İhaleleri takip etmek lazım.
|
 |
sayfa 145  |