sayfa 3  |
 |
Bekiralani
11 ay önce - Cum 22 Nis 2022, 19:35
Alıntı: |
Mersin Marina kadar güzel bir marina yok bu ülkede |
Bodrum Yalıkavak çok çok daha güzel ve elit, zaten o yüzden dünyaca ünlü ceoları patronları ağırlıyor her yaz. Yalıkavak'tan sonra 2. En güzel marina Mersin'de evet.
|
 |
Emir ERTEN
11 ay önce - Cum 22 Nis 2022, 19:38
Vergisini veren zincir mağazaların varlığından niye şikayetçi oluyor ki? Çamlıbeli ancak bu mağazaların varlığıyla canlandırabilir. Yoksa kim gelsin piyasada tanınmayan bir mağazaya? Üstelik Çamlıbel'de. Daha neler!
|
 |
Bekiralani
11 ay önce - Cum 22 Nis 2022, 19:41
Yoksa kim gelsin piyasada tanınmayan bir mağazaya? Üstelik Çamlıbel'de. Daha neler! |
Mezitli , Yenişehirde avmlerin oldugu yerlerde sığır otlattıkları zamanlar Çamlıbel'de dünya markaları Vakko Lacoste Tommy Hilfiger vardı. Mezitli'de suriyeliler Yenimahallede Labneyle falafel satıyormuş diye duyuyorum. Tabi ki Çamlıbel'e gelecek.
|
 |
çukurova mersin
11 ay önce - Cum 22 Nis 2022, 19:50
Yalıkavak'tan sonra 2. En güzel marina Mersin'de evet. |
Ben Mersin Marina'da daha mutlu hissediyorum kendimi, benim mutluluk kriterime göre Mersin Marina
|
 |
hasanpozan
11 ay önce - Çrş 27 Nis 2022, 08:45
Mersin Büyükşehir kentsel tasarım yapım ihalesine çıkmış büyük ihtimalle çamlıbel yenileme projesi gibi görünüyor geçen gün başkan çamlıbel projesi için uygulamaya çıktık demişti.

|
 |
serkan33
11 ay önce - Çrş 27 Nis 2022, 17:40
İhale o kadar geniş kapsamlı ki iş bitin süresi 2 yıl belirlenmiş ve ihalede 2 adet çelik yaya köprüsünden tutun da muhtemelen daha önce belediye hizmet birimi olarak kullanılması için kiralanan gökdelen ve Marinavista’nın onarımına kadar her şey mevcut.
Ve evet Çamlıbel yenilemesi de bu ihalede var gibi çünkü bir çok karo döşemeleri, ahşap gölgelik pergoleler, özel tasarım aydınlatma direkleri gibi kalemler de ihalenin içinde mevcut.
|
 |
Green95
11 ay önce - Çrş 27 Nis 2022, 18:43
Umarım iyi bir firma alır da katlı otopark olayına dönmez buda
|
 |
hasanpozan
11 ay önce - Çrş 27 Nis 2022, 22:46
Vahap seçer birçok projeyi tek ihalede yaparak işlerin daha hızlı ilerlemesi ve bütçesel olarak daha karlı olmasına vesile oluyor
Yol ve battı çıktı kavşak ihaleleri de tek seferde yapılmıştı ve şu an bütün yol projeleri hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor Yani tek tek ihaleye çıkarak zaman kaybedilmiyor
|
 |
hasanpozan
6 ay önce - Cmt 03 Eyl 2022, 20:16
Arkadaşlar Teksin uygulamasına çamlıbel projesini de sorun iyice yavaşladı büyükşehir.
Tarsusun yenileme çalışmaları başladı hatta şelale otel bile yıkılıyor ama nedense çamlıbel duruyor hala.
|
 |
hasanpozan
6 ay önce - Cum 09 Eyl 2022, 19:44
Sorduğum soruya gelen cevap yani şu an proje bekletiliyor.

|
 |
sayfa 3  |