sayfa 2  |
 |
ali9wx
2 yıl önce - Pts 10 May 2021, 13:12
O gazetedeki Haber net bir haber değildi bence öyle olsa vahap seçer söylerdi bence dünkü programda
|
 |
33Tahir33
2 yıl önce - Pts 10 May 2021, 21:51
krokide acik hava sinemasi narenciye bahcesi ve daha onlarca ekstra sey var gercekten sahane otesi birsey bekliyor camlibeli
en iyiside turistlere hitap edecek olmasi turistlere mersinle ilgili hediyelik esya satacak yer olacak olmasi ayrica detaylarda tur sirketlerinin firmalari olacagi yaziyor demekki camlibel turlari olacak sehir disindan
turkiyenin en guzel semti olacak bence umarim dogru orantili olarak adini duyurabilir belediye bu projeye bi an once baslamali bakanlik ve tokide bi an once kisla tarafindaki millet bahcesi ve marinayi yapar bi an once umarim
ve bundan sonra yapacaklari projeleri yarismalarla birlikte boyle prestijli mimarlara yaptirirlarsa mersin icin iyi olur
|
 |
serkan33
2 yıl önce - Pts 10 May 2021, 22:25
Alıntı: |
ayrica detaylarda tur sirketlerinin firmalari olacagi yaziyor demekki camlibel turlari olacak sehir disindan |
O görsellerdeki tur firmaları zaten şu an Çamlıbel’de Atatürk Caddesi’nde sağlı sollu yer alan tur firmalarının ofislerini kastetmişler. Bilenler bilir Mersin’deki tur firmaları 2 bölgede yoğunlaşmıştır; birisi Çamlıbel Atatürk Caddesi diğeri de çarşıdaki Sanat Sokağı civarı.
|
 |
serkan33
1 yıl önce - Sal 13 Tem 2021, 22:22
Çamlıbel’de bugün proje tanıtım töreni vardı
|
 |
Green95
1 yıl önce - Çrş 14 Tem 2021, 00:39
Projeye ne zaman başlanır bununla alakalı bir bilgi varmı
|
 |
serkan33
1 yıl önce - Çrş 14 Tem 2021, 13:40
Belediye otopark olarak kullanacağı Marinavista binasını kiralamış ama bunun için bile cumhurbaşkanlığı onayı bekleniyormuş, adamlar bir bina kiralama işini bile bir kişinin onayına bağlamışlar ne müthiş demokrasi!
|
 |
AytugOzcan
|
 |
Kemal216
1 yıl önce - Sal 02 Ksm 2021, 14:59
Marinavista'nın belediye binası olması ile beraber bölgedeki Mersin Apartmanı, Çamlıbel Apartmanı, Altınanahtar ve Toroğlu gibi köklü apartmanlarda fiyat ve kira artışı gözlemledim. Bu apartmanlar dışardan eski görünse de içleri yapılı olunca mis gibi duran binalar. Dükkan kiralarında da artış görüyorum. Yakın zamanda banka ve kafelerin bu civara geleceğini düşünüyorum. Zaten büyükşehir belediyesinin Çamlıbel'e taşınma fikri tesadüf değil bilinçli bir girişimdi amaç burayı eski günlerine getirmek.
|
 |
serkan33
1 yıl önce - Cum 22 Nis 2022, 18:44
Başkan uygulama ihalesine çıktık demiş ama uygulama dediği yapım mı oluyor yoksa uygulama projesi hazırlama mı oluyor acaba?
|
 |
çukurova mersin
1 yıl önce - Cum 22 Nis 2022, 19:28
Mersin Marina kadar güzel bir marina yok bu ülkede ama şu şehrin istemezükçü yaşlı gazetecileri yüzünden Vahap başkan da onların ağzıyla konuşuyor maalesef. Yabancı bir misafir dostum gelse ilk Mersin Marina'ya götürüyorum ve şehre hayran kalıyor gelen kişi. Umarım Çamlıbel Marina da AVM şeklinde yapılır. Sen de görmezden geliver başkan bir zahmet, uyma şu yaşlı istemezükçü gazetecilere allasen! 
|
 |
sayfa 2  |