Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Ümit Özdağ parti kurdu [SİYASET]
« önceki   123 ... 515253 ... 626364   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz
sayfa 52
Metroseksüel Polat
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 02:54

Alıntı:
adamın babasının dedesi Çanakkale şehidi ya da gazisi ise, o zaman ne dersin mesela? O zaman da vatanı Türk olmayanlarla paylaşmış oluyormuyuz?

Sovyetler döneminde dedesi Rus ordusunda savaşmış bir Özbek vatandaşı Rusya Federasyonu Federal Meclisinde vekil olabilir mi? Sadece soruyorum

ali dostbey
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 03:36

Alıntı:

"Fansa" diye Türkmen olmaz, olsa bile burada kalması için tek sebep olamaz.. Vatanı Türk olmayanlarla paylaşmaya ne meraklısınız

"Ümit"(Farsça sözcük)'ten Türk oluyorda "Fansa"dan neden Türk/Türkmen olmasın?
Kaldıki Ümit Özdağ'da Dağistan göçmeni biri, Türk olup olmadığı bile tam olarak belli değil.

halil2006

2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 08:37

Alıntı:
Sovyetler döneminde dedesi Rus ordusunda savaşmış bir Özbek vatandaşı Rusya Federasyonu Federal Meclisinde vekil olabilir mi? Sadece soruyorum

Bilmiyorum, Rus sistemine ve politikasina cok hakim degilim, sadece tahminimi soyluyorum, yoktur, ve senin almayi umut ettigin cevabin bu oldugunu biliyorum. Yoktur diyelim, peki ben de bir soru sorayim, olmamasinin sebepleri sence nelerdir, ben de sadece soruyorum.

furkan36
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 08:41

Alıntı:

Rusya vatandaşı olduktan sonra neden olmasın Başka türlü Özbekistan parlamentosunda koltuk arar.

Cemil Kaptan
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 09:47

Türk adı önce tabelalardan kaldırıldı.. Bir sürü tarikat ve cemaate yol verildi. Israrla "ümmet" kavramı "millet" kavramının önüne geçirildi.. Hatta millet olgusu neredeyse yok sayıldı..

İşte tam da bu aşamada Zafer Partisi bu durumdan rahatsız olanların adresi oldu..

Bu seçimde inanıyorum ki Zafer Partisi ciddi sayıda millet vekili çıkaracak..

Ve ülkenin yabancılar tarafından istila edilmesi halkı ne kadar rahatsız etmiş olduğunu birlikte göreceğiz..

tayf_unn
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 12:14

Alıntı:
Diyelim ki olmaz tamam, hadi adam Suriyeli ya da Iraklı Arap olsun, olur ya mesela adamın babasının dedesi Çanakkale şehidi ya da gazisi ise, o zaman ne dersin mesela? O zaman da vatanı Türk olmayanlarla paylaşmış oluyormuyuz?

Evet..

Alıntı:
"Ümit"(Farsça sözcük)'ten Türk oluyorda "Fansa"dan neden Türk/Türkmen olmasın?
Kaldıki Ümit Özdağ'da Dağistan göçmeni biri, Türk olup olmadığı bile tam olarak belli değil.

Bu saçmalığı cevap olarak yazdığınıza inanamıyorum. "ümit" söz olarak da isim olarak da kullanılmış bir sözcük. Hayatınızda "fansa"ya benzer kaç kelime duydunuz?
Osmanlı'nın yıkıldığı dönemde Türkiye'ye göçenler Türk milletine dahildir. 10 sene önce kendi çıkardıkları iç savaştan kaçan selefiler dahil değil ve siz ne kadar isteseniz de olmayacak, olamayacak..

ali dostbey
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 13:51

Alıntı:
Bu saçmalığı cevap olarak yazdığınıza inanamıyorum

İşinize gelmeyince saçmalık oluyor
Suriye ve Suriye Türkmenleri yakın sayılabilecek bir zamana kadar bizim parcamızdı, benim içinse halen öyle.
Gazientep'li bir Türkmen ile Suriyeli bir Türkmen arasında benim içim hiçbir fark yok.
Fakat Suriyeli bir Türkmen ile Dağistan göçmeni bir dağ yahudisini asla bir tutmam.

tayf_unn
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 14:00

Alıntı:
İşinize gelmeyince saçmalık oluyor
Suriye ve Suriye Türkmenleri yakın sayılabilecek bir zamana kadar bizim parcamızdı, benim içinse halen öyle.
Gazientep'li bir Türkmen ile Suriyeli bir Türkmen arasında benim içim hiçbir fark yok.
Fakat Suriyeli bir Türkmen ile Dağistan göçmeni bir dağ yahudisini asla bir tutmam.

İşime gelmeyene saçmalık demedim. "ümit Farsça, demek ki Ümit Özdağ da Türk olmayabilir" şeklindeki saçma mantığınıza saçmalık dedim.

Ben de Vanlıyam, İran Türklerine yakınım. Bu adam Türkmen olsa zaten durumu düşünülebilir ama daha en baştan adam Türkmen kökenli bile değil ve bu açık!.. Ümit Özdağ'ın ise Yahudi olduğuna dair hiçbir bilgi yok, kaldı ki sebepsiz yere Yahudi düşmanlığı ırkçılıktır.

Metroseksüel Polat
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 14:13

Alıntı:
Bilmiyorum, Rus sistemine ve politikasina cok hakim degilim, sadece tahminimi soyluyorum, yoktur, ve senin almayi umut ettigin cevabin bu oldugunu biliyorum. Yoktur diyelim, peki ben de bir soru sorayim, olmamasinin sebepleri sence nelerdir, ben de sadece soruyorum.

Basit. Hangi ülkenin vatandaşı isen o ülkede hakların olur. Bunun etnik kökenle alakası yoktur.

ali dostbey
2 ay önce - Pzr 19 Mar 2023, 17:28

Alıntı:
İşime gelmeyene saçmalık demedim. "ümit Farsça, demek ki Ümit Özdağ da Türk olmayabilir" şeklindeki saçma mantığınıza saçmalık dedim.

Zaten ben sizin bu saçma mantığınızını ortaya koymak için böyle bir örnek verdim
Önceki iletinizde ne demiştiniz;
Alıntı:

"Fansa" diye Türkmen olmaz

Beyin devreleri hasarlı olunca ne yazdığınızın bilincinde ve farkında olmuyorsunuz

sayfa 52
« önceki   123 ... 515253 ... 626364   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET