sayfa 36  |
 |
nuri kayseri
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 09:17
sn cemil kaptan ciddi sorun olarak gördüğünüz suriyeli sığınmacıları hükümet yapılan zeytin dalı gibi harekatlarla güvenli bölgeler oluşturup evlerine kadar herşeyi yapıp geri dönmeleri için büyük gayret sarfediyor ,burada sorunu yaratan bölgenin petrol ve diğer zenginliklerini sömürmek isteyen başta amerika olmak üzere fransa ,ingiltere ve almanya buraya yıllardır beslediği ypg teröristlerini silahlandırıp sözde deaş la mücadele yalanıyla ülkemize saldırıyor bölge ile ticaret ve diğer ilişkilerimizi kesmeye bu bölgede kullanabilecekleri bir oluşum kurarak bize karşı baskı oluşturarak büyük israil projesini hayata geçirmeye çalışıyorlar ama nafile bu katil sürülerini ve başlarındakileri bir bir nokta operasyonlarla yok ediyoruz ,binlerce kilometre uzaktan buralara gelip halka zulmeden barbarların çok yakında köklerine kibrit suyunu silahlı kuvvetlerimiz ve özgür suriye ordusu verecek ,bölgede hakkı olmayan zalimler defedilecek merak etmeyin.
|
 |
Deniz Zeybek
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 09:30
En az 20-30 kişi vardı
|
 |
Oktay Y
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 10:10
Alıntı: |
En az 20-30 kişi vardı |
Ortaya çıkan 3 kişi Ümit Özdağ'a bağırıp çağırıyor. Ondan sonra halkı galeyana getirmeye çalışıyor. O üç kişinin ikisi de teşkilattan. Elinizi vicdanınıza koyun, kim provokasyon yapıyor? Az önce yine gördüm ki Gaziantep valiliği, Kilis valiliği bir haftalık siyaset yapma, açıklama yapma yasağı getirmiş. Bu ilk değil son da olmayacak gibi. Biz Gaziantep halkı olarak bıkmış durumdayız. Bizim yanımızda ne iktidar ne de diğer muhalefet partileri durdu. Sesini çıkaran olursa da sesini kesmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sinmeyeceğiz, korkmayacağız. Türkiye'de 2050 yılında azınlık durumunda kalmayacağız. En fazla 10-20 yıllık ömrü kalmış siyasetçilerin ve yandaşlarının bizim geleceğimizi tayin etmesine izin vermeyeceğiz. Gaziantep de Kilis de Türk yurdudur ve öyle kalacak. Ses çıkaran herkese fütursuzca saldırmanız bir şey değiştirmeyecek.
|
 |
Deniz Zeybek
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 10:32
Yüzde 1 ile devam
|
 |
Oktay Y
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 10:36
Yüzde 1 ile devam
|
Hangi Parti'nin ne kadar oy alacağını kimse şu durumda tahmin edemez. Sitenin genel seçim anketinde bile oylar bu durumdayken bu tahmini yapmak basiretsizlik.
Bu sitede kimse ile siyasi tartışmaya girmeye de niyetim yok. Çünkü kimsenin fikrine ne saygınız var ne tahammülünüz. Kendi küçük dünyanızda yaşamaya devam edin.
Bu arada ben herhangi bir siyasiden ve partiden taraf değilim. Ben bir Türk genci olarak ülkemin çıkarlarını düşünürüm. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum. Ümit Özdağ'ın sığınmacılar konusundaki endişeleri doğrudur ve bu konuda kim ülkenin menfaatlerini düşünüyorsa yine dogrudur. Cumhurbaşkanı Esad ile görüşüp sığınmacı sorununu çözerse bu da dogrudur. Küçük dünyanızda taraf tutmak vardır. Benim gibi düşünen insanlar ülkesini düşünür, tuttuğu partiyi değil. Umarım bir gün bu bilince ulaşırsınız. Çünkü gerçek milleyetçilik budur.
En son Oktay Y tarafından Cmt 26 Ksm 2022, 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Deniz Zeybek
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 10:38
Dünyanız ne büyük öyle
Mafya babası gibi yanına 3 adam alıp provokasyon ile koca bir dünya inşa etmişsiniz.
Tebrikler
|
 |
Cemil Kaptan
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 11:57
İlk genel seçimde ak koyun kara koyun belli olacak..
Bu konunun ciddiyetini ülke halkı ne kadar önemsiyor hep beraber göreceğiz inşallah..
Sizin dediğiniz çıkarsa, örneğin %1 ya da %0,5 oy alırsak zaten birseylerin mücadelesini vermeye gerek yok. Oturup hep beraber sonucu bekleriz..
Sonra da söylenecek çok fazla bir şey de kalmaz..
Vizontele filminde bir replik vardı..
Belediye başkanı hoparlörden ilçe halkına duyuru yapıyordu.. Ve duyuru şöyle bitiyordu..
"Hiç kimse vay ben duymadım vay ben görmedim demiye"
İnşallah bu durumlara düşmeyiz..
|
 |
Rengin88
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 19:28
Ümit Özdağ'ı doçentlik zamanlarından bilirim.
Adam bam teline bastı, hem hükümetin hem muhalefetin foyasını ortaya çıkardı.
Aslında tam da Türkiye'nin şu sıralar ihtiyacı olan cumhurbaşkanı olacak kişidir.
Partisi meclis dışında kalırsa çok yazık olur.
|
 |
Seyhanlı
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 19:32
Adam bam teline bastı, hem hükümetin hem muhalefetin foyasını ortaya çıkardı. |
Ne bam teli ne foyası ya adam bildiğimiz faşist ırkçı biri, bunun Hollanda’lı faşist Wilders veya Fransa’daki faşist Le pen’den ne farkı var. Türkleri üstün ırk gören zavallı biri
|
 |
Cemil Kaptan
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 23:31
İnşallah meclise girmesi nasip olur..
Gerçekten ülkenin ihtiyacı olan çok değerli bir devlet adamı..
Ülkesi elden giderken sesi çıkmayanlar, vatan için çalışanları ırkçılıkla itham ediyor..
Ümit Özdağ kesinlikle meclise girecek.. Buna kalpten inanıyorum..
|
 |
sayfa 36  |