sayfa 6  |
Bu yıkım sizce doğru karar mı? |
Hayır |

|
26.1% |
[23] |
Evet |

|
73.9% |
[65] |
|
Toplam Oy : 88 |
|
 |
Gediz_001
5 ay önce - Cmt 08 Ekm 2022, 00:53
Umarım geçmiş dönemde ki tarihi bina tekrar yapılır. Sanırım tarihte bu bölgede depo olarak kullanılan han varmış. O binanın geri kazandırılması efsane bir kimlik katar Konak meydanina.
Valiliğin arkasındaki bloklar yıkılınca yerine geçmişteki tarihi binanın yapılacağı söyleniyor.. Bu İzmir'in çağ atlaması demek..
Bu arada suan arka tarafta İzmir iktisat kongresinin yapıldığı bina tekrar yapılıyor. Diğer binalarda yapılırsa Konak merkezi çok değişecektir.. Gönül isterki antik hamam kalıntılarınin olduğu bölgenin önündeki çirkin binalarda yıkılsın ve antik hamamda Konak meydanıyla bütünlessin. İşte o zaman İzmir bir devrim yaşar.
|
 |
mahmut11
5 ay önce - Cmt 08 Ekm 2022, 02:22
Abartmayın yahu ne çağ atlaması?
Konak şu an pislik içinde.
İki tane replika bina yapılınca düzelecek mi sanıyorsunuz?
Kemeraltı temizlenmeden Konak'ın düzelmesi imkansız.
|
 |
Tacettin Şenel
5 ay önce - Cmt 08 Ekm 2022, 02:27
Alıntı: |
Konak şu an pislik içinde. |
Yalan konuşuyorsun Memnun olmayan İzmirden gitsin ben sizin yerinizde olsam memnun olmadığım bir yerde 2 dakika durmam Zorla tutan yok gidin artık bu şehirden....
|
 |
AnL_95
5 ay önce - Pts 10 Ekm 2022, 19:01
Yalan konuşuyorsun Memnun olmayan İzmirden gitsin ben sizin yerinizde olsam memnun olmadığım bir yerde 2 dakika durmam Zorla tutan yok gidin artık bu şehirden....
|
Ben AKP'li değilim ama Tunç Soyer'i de İBB'yi de beğenmiyorum. Ne yapayım? Ben de mi gideyim? Her beğenmeyen gitsin yalnız sada AKP'yi beğenmiyorsan ülkeyi terket derler yarın bir gün bu kafayla olmaz
|
 |
Tacettin Şenel
5 ay önce - Sal 11 Ekm 2022, 23:54
Olur olur çokta güzel olur kimseyi İzmirde zorla tutan yok Tunç bey biryere gitmeyecek çünkü genel olarak İzmir halkının çoğunluğu memnun yani uzun bir müddet Tunç bey İzmirde görevini sürdürmeye devam edecek
tabi Sizde kendinize göre haklısınız elbette İşsizlik zor İzmir Merkez ilçelerde ikamet ediyorsan Park Bahçelere aldırayım seni kpss şartsız tahsilde mühim değil okuryazar olsan yeterli Özelden cv Özgeçmiş gönderin yardımcı olurum.. 
|
 |
Gediz_001
5 ay önce - Prş 13 Ekm 2022, 01:41
İzmir Merkez ilçelerde ikamet ediyorsan Park Bahçelere aldırayım seni kpss şartsız tahsilde mühim değil okuryazar olsan yeterli Özelden cv Özgeçmiş gönderin yardımcı olurum..
|
Ben hiç memnun degilim. Hicbirsey yok İzmir'de yapılan. Devamlı yatarak para kazaniyorlar. güvenliğe aldirsana o kadar kolaysa 100 kere başvurdum. Torpil olmadan olmuyor o işler. Adamlar fuarda oturuyor 11.000 TL maaş alıyorlarmış Park bahçede olur. Ağaç sularım, ot yolarim.
|
 |
mahmut11
5 ay önce - Prş 13 Ekm 2022, 12:24
tuncelili değilsen şansın yok
|
 |
Ustura Faysal
5 ay önce - Prş 13 Ekm 2022, 12:41
Dedeme bir haller olmuş
İzmir'i b.k götürüyor diye yazıyordu senelerdir, şimdi de b.k götürüyor diyenlere karşı çıkıyor
|
 |
35CEM35
5 ay önce - Prş 13 Ekm 2022, 13:18
Oğlu belediyede işe girince saf değiştirdi
Bir de utanmadan beğenmeyen gitsin diyor, sen kimsin hayırdır?
|
 |
ismail cemre
5 ay önce - Prş 13 Ekm 2022, 13:25
Oğlu belediyede işe girince saf değiştirdi
Bir de utanmadan beğenmeyen gitsin diyor, sen kimsin hayırdır? |
daha önce belediye ve diğer siyaset başlıklarında izmir i b.k götürüyor diye yığınla mesajı var.Allah kimseyi dönek yapmasın.Rabbim nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmekten korusun
|
 |
sayfa 6  |