sayfa 1  |
 |
Hamza Halit
2 yıl önce - Pts 16 Ksm 2020, 13:24
Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu
Sultan 2. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı
Twitter hesabı: https://twitter.com/osmanoglu_79
|
 |
can0634
2 yıl önce - Pts 16 Ksm 2020, 14:01
Osmanlıyı yeniden kurma gibi bir düşüncesi var herhalde, 10 Kasımda Atatürk'ü anıp, saygısını ifade edenleri, kula kulluk yapmakla itham etmiş.
Neyse Osmanlıda yaşamak isteyip, yaşayamayanlar için oy verecek bir parti çıkmış, artık oylarının gideceği adres belli.
Abdülhamid'in torunu Abdülhamid'i, dedesi Abdülhamid'in yanlızlığına terketmek istemeyenler, oylar Yeniden Refah Partisine.
|
 |
Hamza Halit
2 yıl önce - Prş 18 Şub 2021, 09:01
Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Hazretleri dün dedesi II. Abdülhamid Han'ın kabrini ziyarette bulunmuş.
|
 |
Cemil TAN
2 yıl önce - Prş 18 Şub 2021, 23:17
Yaşayan tüm hanedan üyeleri son derece modern bir giyim kuşam tarzı sergilerken, her türlü modernligi hayatlarına uygularken, bu kraldan çok kralcilar kafalarına geçirmişler fesi Osmanlı hanedanligini yeniden canlandırma rüyasına girmişler.
Burada tekrar hatırlatma gereğini duyuyorum.
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
Osmanlı tarihe gömüleli çok oldu.
|
 |
Hamza Halit
2 yıl önce - Prş 18 Şub 2021, 23:24
Halife Sultan II. Abdülhamid Han da hayatta iken ceket ve pantolon giyerdi. Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu da benzer şekilde ceket ve pantolon giymiş. 15. yüzyılda yaşasa belki kaftan giyerdi. Nedir bu giyim takıntınız, anlamıyorum.
Halife Sultan'ın henüz genç iken, tahmini 150 yıl önce giydiği şu paltodan bulsam, ben de giyer gezerim. Çok güzel. Bugünkü en modern ceketten daha modern. Bir diğer ayrıntı ise belli. Halife Hazretleri idmanlı ve fit. Böyle olunca kıyafet daha bir yakışmış.

|
 |
Cemoli D18
2 yıl önce - Cum 19 Şub 2021, 00:43
| Alıntı: |
Cemil TAN
mesajlar: 13101 saat önce - 23:17 (dün)
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
Osmanlı tarihe gömüleli çok oldu. |
Niye bu kadar çabuk gömmeye meraklıyız?
Koskoca AB bile bizi hâlâ Ottoman olarak görürken kendi vatan toprağında yaşayan bir kesim bireyler; neden Osmanlı'yı duymak, görmek istemez?
T.C. bir devletin, imrapatorluğun devamıdır. Neyin devamını gayet iyi biliyoruz.
Korkmayın Osmanlı'dan.
|
 |
mehmet20
2 yıl önce - Cum 19 Şub 2021, 00:46
Osmanlıdan korkmuyoruz ama Türkiye Cumhuriyeti nasıl ki Selçuklunun devamı değilse Osmanlının da devamı değildir.
Osmanlı bir değerdir
|
 |
Hamza Halit
2 yıl önce - Cum 19 Şub 2021, 07:39
Biz 1960'a kadar devamı olduğumuz Osmanlı Devleti'nin 1853 Kırım Harbi'nde aldığı dış borcu ödedik. Devamı değilsek neden böyle bir borcu üstlendik? Bayrak bile aynı.
|
 |
yusufyuşa
2 yıl önce - Cum 19 Şub 2021, 07:55
| Alıntı: |
| Koskoca AB bile bizi hâlâ Ottoman olarak görürken kendi vatan toprağında yaşayan bir kesim bireyler; neden Osmanlı'yı duymak, görmek istemez? |
Cemoli halk arasında ölenle ölünmez diye bir söz vardır. Yakınımızı kaybettiğimizde üzülürüz ama biliriz ki hayat devam ediyor. Ölen kişi bir daha gelmeyecek onu biliriz. Onu hayallerimizde yaşarız ama bir daha onu hayata döndürmeye çalışmayız zira çaresi yoktur. Osmanlı da tarih sayfalarına gömüldü. Bir insan gibi doğdu büyüdü güçlendi, yaşlandı zayıflandı ve sonrası fani gibi bitti.
Osmanlı'yı yani tarihi, atayı bilmek saygı duymak boynumuzun borcu ama artık çok farklı bir dünya var. Geçmişe özlem duymak yerine geleceği tasarlamayı düşünmek daha mantıklı değil mi?
|
 |
MeteHan!
2 yıl önce - Cum 19 Şub 2021, 07:56
Çakarlı araba neden kullanıyor bu adam, kendini gerçekten şehzade falan zannediyor galiba. Havalara bak
|
 |
sayfa 1  |