sayfa 1  |
Eski tramvaylar hangi amaçla kullanılacak? |
Ulaşım amacıyla |

|
60.0% |
[9] |
Güvenli bisiklet park yeri olarak |

|
26.7% |
[4] |
Başka bir amaçla |

|
13.3% |
[2] |
|
Toplam Oy : 15 |
|
 |
Karaman Ahmet
|
 |
Yavuz Sinop
6 ay önce - Çrş 02 Eyl 2020, 23:43
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bisiklet tramvayı seferlerinin yarın başlayacağını duyurdu.
Tramvay ve diğer toplu ulaşım duraklarında bisiklet durakları inşa edeceklerini ve sadece bisikletlilerin kullanacağı tramvayın müjdesini daha önceden veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın talimatı ile bu yolda ilk adım atıldı.
Kısa sürede tramvay hazırlanmaya başlandı.Yarın da ilk bisiklet tramvayı seferlerinin başlayacağı müjdesi de yine Başkan Altay'dan geldi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptığı açıklamada "Bisiklet şehri Konyamıza Bisiklet Tramvayı çok yakışacak. Bisikletleri hazırlayın. Emektar, yarın raylara geri dönüyor" ifadelerine yer verdi.
|
 |
Karaman Ahmet
6 ay önce - Prş 03 Eyl 2020, 00:01
Ben şahsen bisiklet parklarinin bu eski tramvaylar olacağını düşünmüştüm.
Demekki bisikletiyle tramvay içinde yolculuk yapmak isteyenler için yapılmış. Demekki bu yönde rağbet var.
Gerçekten ilginç, fakat güzel bir hizmet.
|
 |
famat
6 ay önce - Prş 03 Eyl 2020, 00:10
Basitçe düşünüce olay son derece mantıksız gözükmekte. İnsanlar bisikletle seyahat için bu tramvayı mı bekleyecek. Bunun yerine her tramvaya insanlar bisikletle binebilmeli. Avrupa'daki tüm şehirlerde bu şekilde.
|
 |
m@kif
6 ay önce - Prş 03 Eyl 2020, 13:38
Avrupada da Amerikada da öyle değil işte.
|
 |
sayfa 1  |