sayfa 5468  |
 |
crypton
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 15:16
|
 |
ÖmerSelim
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 15:16
Kedi ciğer meselesi sanki kardeş. Evet yerlisini de yapsaydık ama f35 i de alsaydık. Çok üst düzey bir savaş envanteri olduğunu hem tüm ciddi kaynaklar söylüyor
|
 |
Fatih Erdoğan Fati
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 17:23
"İHA, SİHA ve AKINCI'yı yaptık mı? Hepsinden öte Kızılelma'yı yaptık mı? Türkiye nereden nereye geldi. Çıkmışlar diyorlar ki 'E bunların hepsini gözden geçireceğiz. Yol vermeyiz. Sen zaten hayatında bu millete en ufak bir hizmet veremedin ki... Enerjide müjde üstüne müjde açıklıyoruz. Yenileri de sırada. Tek tek saymaya kalksak saatler alır."
Erdoğan
|
 |
erkan_gs_mk
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 20:21
24-30 Mart savunma sanayii gündemi
|
 |
wowpars
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 20:35
Atak
Alıntı: |
metehan 209; Arkadaşar dikket etiniz mi?
Mahmut AKŞİT T129 a yerli motor entegre etmenin şuan için hukusal imkanı olmadığını söyledi. Demek ki atağın bütün hakları alınmamış. Bizde diyoruz ts1400 neden takılmıyor.
Mahmut hoca söyleşinin 20:50 dkk sonra izah ediyor |
Bence yanlış düşünüyorsun. Orada yine belirtiyor akşit hoca, atak da motorun takıldığı yer, gövde parçası olarak italyanlar leonardo sorumlu diyor. İş payına uymayıp orada kendi başımıza bi değişiklik yaparsak sözleşmeye aykırı icraattan cezaya maruz kalırız.
Ya konuşulup modifikasyonu kendimiz yapmak için izin isteriz. Kabul ederlerse yaparız. Yada modifikasyonu parasını verip onlara yaptırıp ts 1400 motorunu takıp kullanırız.
|
 |
erkan_gs_mk
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 20:40
Çok amaçlı zırhlı araç VURAN
|
 |
wowpars
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 20:40
Kızılelma
Selçuk bayraktar paylaşımında Kızılelmanın 2024 te seri üretime geçeceğini söyledi.
Ben özellikle şunu merak ettim, seri üretim başladığında, uçaklarda MURAT RADARI takılı ve kullanıma hazır olacak mı?
Yine ilk seri üretim kızılelma uçakları, gökdoğan ve bozdoğan füzesi atabilecek mi?
Yoksa ilk üretimler ıır sensörler ile mi uçacak. Sonradan radar v.s teçhizat eklenecek mi?
Gerçi AZAB KİHA dan sonra çok bi sıkıntı olmaz. Malum ukraynada sebebi görünüyor.
En son wowpars tarafından Cum 31 Mar 2023, 20:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Gökhan Gök
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 20:42
Muhalefet kazanirsa, Savunma sanayimizin akibeti ne olur, konusu tartisilmis.
Olağanüstü günlerden geçeceğiz! Ada Abi'den dikkat çeken sözler!
|
 |
erkan_gs_mk
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 21:18
Türk Havacılık Uzay Sanayii
"İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sayın Prof. Dr. Yusuf Baran ile Dinamik Test ve Modelleme Laboratuvarı‘nın faaliyete geçmesini sağlayacak protokole imza attık. Ülkemiz için hayırlı olsun."
|
 |
Metehan209
2 ay önce - Cum 31 Mar 2023, 21:20
Alıntı: |
Bence yanlış düşünüyorsun. Orada yine belirtiyor akşit hoca, atak da motorun takıldığı yer, gövde parçası olarak italyanlar leonardo sorumlu diyor. İş payına uymayıp orada kendi başımıza bi değişiklik yaparsak sözleşmeye aykırı icraattan cezaya maruz kalırız.
Ya konuşulup modifikasyonu kendimiz yapmak için izin isteriz. Kabul ederlerse yaparız. Yada modifikasyonu parasını verip onlara yaptırıp ts 1400 motorunu takıp kullanırız.
|
Ben bir fikir belirtmedim hocam, sadece Mahmut hocanın işaret ettiği hukiki sorunu aktarmaya çalıştım.
Hem yasal bir sıkıntı olduğunu siz de yazmışsız zaten 
|
 |
sayfa 5468  |