Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Kuzey Marmara Otoyolu emlak piyasası
« önceki   123 ... 828384 ... 868788   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz
sayfa 83
alikedi
1 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 11:20

Diğer Tarım Alanında kalan parsellerde %5 imar var mı yoksa %5 resmi yapı yapabilmek için 5000 m2' nin üzerinde mi olması gerekiyor?

BYGUNES61
1 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 16:53
Sevindikli

Merhaba Sevindikli gölet üstündeki eski su deposu güzergahı ile ilgili bilgisi olan varmıdır. Bu bölgede yerim bulunmaktadır. Göl etrafında düşünülen kapsamlı bir proje vardı. Umulduğu gibi yapılmadı. Arazimin altından ve üstünden yol geçmektedir. Elektrik, su, doğalgaz kanalizasyon hattı gibi bir çok gelişme mevcut. Özellikle bu bölge için Metrekare fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmıdır.

Mehtap Serin
1 ay önce - Pzr 05 Şub 2023, 07:34

Hakkaten merak ediyorum Cumakoy de bir seyler mi donuyor ben anlamadim

Az ilan oldugu icinmi yoksa baska bir seymi donuyor ama su anda Cumakoy de tarla statusundeki hicbir arsa 1300 Liranin altinda degil

Imari olanlar 2 bin lira

Fiyatlarda anormal yukari cikis var. Satacagimdan degil ama merak ediyorum olay nedir

buyrun sahibinden.com daki ilanlar

https://www.sahibinden.com/haritada-emlak-arama/e ...ax=3000000

vizyon41
1 ay önce - Pzr 05 Şub 2023, 13:12

Mehtap Hanım
İmar planlarında herhangi bir imar alanı içinde olduğunu göremedim.

Arazi fiyatlarının yüksek olmasının nedenlerini daha önceki mesajlarımda belirttim.

Kişi satmak istese de istemese de ilan sitelerindeki en fahiş fiyatı referans alarak fiyat yükseltiyor.

Bunun bir çok örneği var.

1 ay içinde 500 olanın 1000 liraya
Yine bir arazinin aynı şekilde 500 liradan 1000 liraya
450 lira olan bir ilanı sorduğumuzda ilan mesajına cevap vermeden arazi fiyatının 550liraya çıktığını gördüm. İnsanların psikolojisi bozulmuş. Kendimi de buna dahil ediyorum. İlan sitelerinde bir kural olmalı. Fiyat sabitleme ve satma zorunluluğu. İnsanlar ilan koyarak suni bir piyasa yapıyor. Bunun önüne geçmek lazım.

Bir ilan sitesinde 1500 olan bir araziyi bir başkasının 2500 liraya pazarladıgını da gördüm.

Yani petrol vs çıkmadı bu bölgeden.
İmar da gelmedi.

Parası olan bir araziyi gözüne kestirip almadan paralı birine satmak isteyebiliyor.

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar

vizyon41
1 ay önce - Pzr 19 Şub 2023, 14:27

Emin54 ilanı gördüm yine.
Hayırlısı olsun

necay
1 ay önce - Pts 20 Şub 2023, 21:43

Merhaba arkadaşlar
Bu akşam hatayda yine deprem oldu Allah c.c zorda olan tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, Allah korusun ama bu depremler İstanbul depreminide tetikliyor, ne olacağı belli değil ama imarlı veya İmarsız olsun kimse tarlasını satmasın o boş tarlalara ihtiyacımız olacak

gogo1903
3 hafta önce - Cum 24 Şub 2023, 09:19

Necay bende istanbulda oturuyorum. Normalde satma fikrim kısmen vardı ama şuan kesinlikle satmam. Yakında müstakil iki adet iki katlı yapacağım.

necay
3 hafta önce - Cum 24 Şub 2023, 19:38

gogo 1903
Bu depremlerden sonra bu bölgeye farklı bir imar gelebilir gelmeside gerekiyor çünkü olası marmara depremi sahil kesimini vuracak kocaeli sahil kısmı bu bölgelere kayacak, belediye seçimlerinden önce bir şeyler olacak saygılar

Mehtap Serin
3 hafta önce - Pzr 26 Şub 2023, 09:24

gogo1903 ve Necay bey

Simdi anliyorum neden fiyatlar roket gibi artiyor. Ilkonce deprem oldu sonra deprem bolgelerinden insanlar butun Turkiyeye bir kismida Kocaeli taraflarina da geliyor sanirim

En son TV deki Istanbulda deprem olacak kacin kendinizi kurtaranlar turedi. Yuksek binalardan kacin kendinize arazi alip icine ufak ev yaptirin meyve sebze ekin tayfasi cikti. TV de hergun bunlar konustukca insanlarin psikolojisi bozuldu. Istanbula yakin ne kadar bos arazi varsa insanlar saldiriyorlar

Sahibinden de fiyatlar uzaya cikti. Tabiki gercekci degil ama baska fiyat bakacak kaynak yok. Emlakcilara sorsan onlar fiyatlari daha da yukseltmeye calisiyor.

vizyon41
3 hafta önce - Pzr 26 Şub 2023, 22:46

Bugün o bölgedeydim.
Şemsettin'de gişelere yakın yerde hareketlilik gördüm. Yapılar çoğalmış.
Oradan akşama doğru SİPAHİLER'e doğru girdiğimde köyde doğalgaz çalışması olduğunu gördüm. Hayırlısı olsun arkadaşlar.

sayfa 83
« önceki   123 ... 828384 ... 868788   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET