sayfa 82  |
 |
Emin54
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 06:18
Oradaki tarlaların satılabilir değerlere ulaşması için imarın gelmesi gerekiyor. Yoksa ilan verilip satılmadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor. İlanlarda metrekaresi 200 TL olan yerler bile varken 1.000 TL ve üstü tarlaların satılmasını beklememek lazım.
|
 |
necay
2 ay önce - Sal 17 Oca 2023, 23:12
Merhaba arkadaşlar
Kocaelispor sevindikli tesisleri projesi büyükşehir belediyesi plan ve proje bölümünde onaylandı çok yakın zamanda ihale çıkıp inşaatına başlanacak kocaeli büyükşehir belediyesi sitesinde çalışmaları takip edebilirsiniz hayırlı olsun cuma köyünde ceza evi yapılacak bununda projesi çıkartılacak
|
 |
erhanss
2 ay önce - Çrş 18 Oca 2023, 13:10
Necay bey, bölge için güzel bir haber linkini paylaşırmısınız ben sitede bulamadım teşekkürler
|
 |
gogo1903
2 ay önce - Prş 19 Oca 2023, 20:11
Selamlar, arsalar m2 200 TL yi bırakın m2 1000 TL altında satılmasını doğru bulmuyorum. Sebebi kuzey Marmara otoyoludur. Konut kıtlığının yaşandığı bu dönemde 1000 TL altı bedavadır. Tabi her arsa için böyle değil. Özelikle gişe çıkışlarına yakın, yolu olan ve konut engelinin olmaması gerekiyor.
|
 |
Arsa durumu
2 ay önce - Cum 20 Oca 2023, 21:44
Benim arsa ilimtepe gişelerine 2 km. Mesafede dereköye gelmeden mezarlığın alt tarafında konut alanı içerisinde. . Metre karesi ne kadar acaba.
|
 |
alikedi
2 ay önce - Cmt 21 Oca 2023, 13:34
Selamlar , 2022 Temmuz ayında Belen'in 1/1000'lik planları yapılarak askıya asıldı ama askı süresi bittikten sonra son durum netlik kazanmadı galiba . Parsel sorguda da halen eski parsel numaraları gözüküyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
|
 |
Mehtap Serin
1 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 05:05
Cumakoy de arsamizin m2 sine 700 teklif ettiler. Arsanin imari yok. Yeni bir imar calismasi var ama arsanin yakinindan geciyor. Sahibinden e baktim en ucuz satilik 650. Son yillarda inanilmaz bir artis var. Imari olmayan bir arsa neden bu kadar degerlenir anlamiyorum. Bahsettigim cumakoy mollafenerinin kuzeyinde olan. Fikirlerinizi okumak isterim
|
 |
erhanss
1 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 11:47
İlimtepede 400 donumluk mıllet bahcesı başladı kalburcu ve derekoy bolgesıne yakın ınsallah bolgeye faydası olur
İlimtepe Millet Bahçesi ☺️
#TOKİ iş birliği ile İlimtepe bölgemizde hayata geçireceğimiz #İlimtepeMilletBahçesi'nde çalışmalar başladı.
|
 |
vizyon41
1 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 14:10
Mehtap Serin merhaba
Farazi konuşmamak için ada parsel bilgilerini bilmemiz doğru olacaktır. Sizin araziniz Gebze Cuma Köyde anladığım kadarıyla.
Daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.
Teknoloji ve bilgiye kolay erişim nedeniyle herkes farklı nedenlere dayanarak fiyat belirliyor. Bunu gören diğer yatırımcılar bu bilgileri referans alıyor.
Erhansss
Paylaşım için teşekkürler.
|
 |
Mehtap Serin
1 ay önce - Sal 24 Oca 2023, 20:13
Vizyon41 arkadas tesekkurler
Anormal bir artis olmasa dikkatimi cekmezdi ama hakkaten buyuk artis var
Benim parsel numarasi 222/37
2016 subaru wrx sti 0 60
|
 |