sayfa 2  |
 |
gogo1903
3 yıl önce - Prş 14 Ksm 2019, 21:36
Alikedi selam,
Bende 5 sene önce Karayakuplu da arsam aldım ama imar çıkmamış olsa bile internet fiyatlarına ortalama baksam da aldığım fiyatın 4 5 katı fiyatta. Tabi arsam gişelere çok yakın ve yerleşim yerindedir. Ben m2 25 tl ile aldım. Bugün en kötü 100 ve 200 TL m2 üzeri isteyende var. Arsanın konumu önemli yani. Eğer arsa ormanlık alanda ise 50 tl bile satılamayabilir. Birde dolar olarak erimemişse yinede kardasın bence...
Söylediğin konuya katılıyorum imar konularının çözülmesi gerekiyor. Zaten bu konu çözülürse önce belediyenin işine gelir çünkü buda yatırımı getirir. Arsa sahipleri bölgedeki insanlarda kazanır.
Birde ekonomik durumlarda etkiliyor. Normalde ekonomik krizlerde 1-2 sene içinde çıkıyordu devletimiz ama bu kriz biraz uzun sürüyor. Ekonomik düzelme ve imar durumu çözülürse kocaeli söylemiştim ikinci istanbul olur.
|
 |
alikedi
3 yıl önce - Cum 15 Ksm 2019, 11:43
Teşekkürler gogo1903 haklısınız arsanın konumu ve şekli çok önemli. Bir de alırken kazanmak lazım ...
|
 |
Can yigit
3 yıl önce - Cmt 16 Ksm 2019, 15:10
Selam herkese benimde yerim cuma koyde kidisli 200 mtre 609 mtre gecen sene aldim 65.000 bine aldim bu sene 100 bun verdiler su an yolu bekliyorum bence dahada deyerlenecek yolar gelince
|
 |
gogo1903
3 yıl önce - Cmt 16 Ksm 2019, 18:17
Can yiğit toplam kaç m2
|
 |
dereköylü
3 yıl önce - Cmt 16 Ksm 2019, 19:50
Körfez Belediyesi Kasım ayı toplantı gündeminin 3.nolu maddesi.
3-3194 Sayılı İmar Kanununun 18.maddesine istinaden imar uygulaması ile alakalı ortak
proje yapılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile protokol yapmak üzere Belediye
Başkanına yetki verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu,
Körfez köylerindeki imarlı tarlaların 18.madde(şuyulandırma)uygulamasına dair bir gelişme olabilir mi?Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
Benimde Körfez köylerinden Dereköy ve Kalburcu'da imarlı tarlalarım var.2006 yılında almıştım.Yol çok gecikti.O zamanlar yapılacağı söyleniyordu.Yol 5 yıl önce bitmiş olsaydı İstanbul'a yakınlığı ve yol probleminin ortadan kalkması sebebiyle bu bölgede fiyatlar en az 5'e katlanmış olurdu.Yapacak bir şey yok.Yol bitsin ekonomi toparlansın hareketlenme başlayacaktır.Beklemeye devam.
|
 |
Can yigit
3 yıl önce - Pts 18 Ksm 2019, 13:44
Gogo 1903 benim arsamin toplami 609 mtre ama koye cok yakin sekil tam kare yeni halide tam kare almis cuma koyun yolari verildikten sonra baya deyer kazanir buralar beklemeye devam simdilik
|
 |
Emin54
3 yıl önce - Pts 25 Ksm 2019, 22:16
Körfez ilçesinin köylerindeki toplulastirma projesi bitmeden fiyatlarda ciddi artışlar olmasını beklemiyorum. Ne zaman biteceği ile ilgili bilgi de verilmiyor maalesef.
|
 |
A karakose
3 yıl önce - Pts 02 Arl 2019, 21:21
Sipahiler de köyün karşısında kestirme bir yol projesi var. Ben belediyeden öğrendim. köyün başındaki mandiranin önünden geçen tarla yolu üzerinden düz bir şekilde tekrar eski yolla birleşiyor. Benim orada iki parça yerim var ikisinin ortasından. Bilginiz olsun istefim
|
 |
Danko
3 yıl önce - Çrş 25 Arl 2019, 23:09
Dereköy
Arkadaşlar selam Dereköy’de bir miktar arazim var son gelişmeler ve gelecekte olabilecekler hakkında yorum yazabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.Son fiyatlar ve gelecekte beklentiler nelerdir teşekkür ederim
|
 |
alikedi
3 yıl önce - Sal 31 Arl 2019, 12:40
Dereköy
Dereköy ile ilgili bir plan çalışması var ama ne zaman biteceği belirsiz beyefendi. Üzerinde çalışılan planda Belen' de var iki bölge birlikte planlanıyor. Bilgiyi 15 gün kadar önce körfez belediyesinden öğrendim. Saygılar.
|
 |
sayfa 2  |