Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Belediye Başkanı (Mustafa Tunç Soyer) Sizce Başarılı mı?
« önceki   123 ... 4041424344   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 41

M.Tunç Soyer Sizce Başarılı Olurmu
Evet 39.3%  39.3%  [129]
Hayır 53.7%  53.7%  [176]
Fikrim Yok 7.0%  7.0%  [23]
Toplam Oy : 328

adminc
8 ay önce - Pzr 11 Eyl 2022, 23:41

Alıntı:
tunç soyer gibi it oğlu itleri adam yerine koyup da başına belediye başkanı yapanlar da en az onun kadar haindir. İzmirli bu kadar mı cahilmiş bu iti belediye başkanı yapacak kadar? Izmirli hiç boşuna eline bayrak alıp Türkiye Cumhuriyeti naralarıyla şov yapmasın. Çoğunun işi gücü bu içi boş şovlar. Karakterleri haysiyetleri var idiyse bu şerefsizin o konuşmasına hep bir ağızdan yuhalamaları olmalıydı. Bunun belediye başkanlığına da halk diye hıyanet içinde olanların tercihine de saygı maygı duymuyorum. Allah tunç soyer denen itin de buna destek çıkanların da belasını versin. Bu millet büyük millettir bağırsaklarındaki paraziti de temizlemesini bilir.

bu mesajı şikayet edince 2 olan beğenmesi birden bire 5 e çıktı. bunu yapanlar bir de müslümanlığı savunan tayfadan. çok ilginç...

Mustafa853
8 ay önce - Pzr 11 Eyl 2022, 23:47

Alıntı:
tunç soyer gibi it oğlu itleri adam yerine koyup da başına belediye başkanı yapanlar da en az onun kadar haindir.

Nede olsa CHP'nin Belediye Başkanı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu "Türkler Ermenileri katletti"
CHP'li Canan Kaftancıoğlu "Devlet katil değil, seri katil"....

Bunun gibi onlarca mesaj var CHP'lilerde. CHP, Türkiye Cumhuriyeti için bir beka sorunudur, Turkiye'nin güvenliği ve geleceği için iç tehditlerin başında gelir.

osman akar
8 ay önce - Pzr 11 Eyl 2022, 23:54

Alıntı:
bu mesajı şikayet edince 2 olan beğenmesi birden bire 5 e çıktı. bunu yapanlar bir de müslümanlığı savunan tayfadan. çok ilginç...

Elinizde MÜSLÜMANLIK ÖLÇER alet var da biz mi bilmiyoruz ? Önce kendi din iman düşüncenize bakın sonra insanların İmanını ölçün.

Alıntı:
Yorum yok. Karar sizin.

Şu Dünya üzerinde HİZMETSİZLİĞE, Başkalarının yaptıklarını Yıkma Vaadine Oy veren Başka bir SİVRİ AKILLI kitle var mı ?

Tacettin Şenel
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 00:02

Tunç bey hizmet yoksunu olabilir Müslümanda olmayabiir ben saygı duyarım ama Son günlerde bu neyin tantanası anlayabilmiş değilim sanki Enflasyonu Yüzde 300 ze Tunç başkan çıkarmış gibi Birşeyleri gölgelemek için olur olmadık çarpıtmalar yaparak yeni gündemler yaratmanın lüzumu yok....

adminc
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 00:12

Alıntı:
Şu Dünya üzerinde HİZMETSİZLİĞE, Başkalarının yaptıklarını Yıkma Vaadine Oy veren Başka bir SİVRİ AKILLI kitle var mı ?

Özgürlüğü savunmak kadar büyük hizmet yoktur.
Benim ne kadar param olsa da Suudi Arabistan'da yaşamam.
İsterse bütün evleri benim olsun Kuzey Kore'de yaşamam.
Suriye nin bütün arabaları benim olsun yine de Suriye de yaşamam.

Bu yüzden özgürlük çok önemlidir. Özgürlüğü kim savunursa onu desteklerim. Siz savunun sizi destekleyeyim...

1Necati
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 01:09

Alıntı:
tunc soyer gibi it oğlu itleri adam yerine koyup da başına belediye başkanı yapanlar da en az onun kadar haindir. İzmirli bu kadar mı cahilmiş bu iti belediye başkanı yapacak kadar? Izmirli hiç boşuna eline bayrak alıp Türkiye Cumhuriyeti naralarıyla şov yapmasın. Çoğunun işi gücü bu içi boş şovlar. Karakterleri haysiyetleri var idiyse bu şerefsizin o konuşmasına hep bir ağızdan yuhalamaları olmalıydı. Bunun belediye başkanlığına da halk diye hıyanet içinde olanların tercihine de saygı maygı duymuyorum. Allah tunç soyer denen itin de buna destek çıkanların da belasını versin. Bu millet büyük millettir bağırsaklarındaki paraziti de temizlemesini bilir.

Bu neyin kini ya? 3 günlük dünyada kim için ne için bu kadar kin güdüyorsun? Adam Türkiye'nin üçüncü büyük kentinin belediye başkanı o şehrin halkı memnun ki bu adamı seçmişler sen ne sıfatla bu kadar ağır hakaretler edebilirsin! Sanalda yazıp bana hiçbir şey olmaz diye mi düşünüyorsun şurada bir siyasetçiye yönelik tehdit var, hakaret var. İzmir halkına yönelik hakaret var. Bu belediye başkanına oy verenlere yönelik hakaret var nereden baksan kin kusan bu yorumu yazan şahıs hakkında Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan işlem başlatılmalıdır. TCK'nın 216. maddesi gereğince bu yorumu yazan şahıs hakkında resen işlem başlatılmalıdır. Ben gereğinin yapılacağını düşünüyorum. Ayrıca TCK'nın 125/1 maddesinden de işlem başlatılmalıdır. Şahıs hakkında gerekli hukuki işlemler ivedilikle başlatılacaktır. Yorum buradan silinse bile ekran görüntüsü mevcuttur.

En son 1Necati tarafından Pts 12 Eyl 2022, 01:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

OkanY
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 01:10

Peki siz niye bu 3 günlük dünyada Erdoğan ve Ak Parti’ye kin ve nefret kusuyorsunuz, Necati?

1Necati
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 01:16

Alıntı:
Peki siz niye bu 3 günlük dünyada Erdoğan ve Ak Parti’ye kin ve nefret kusuyorsunuz, Necati?

Ben hiçbir siyasetçiye kin kusmam Okan bey. Eleştiri yaparım ama asla kin kusmam. Erdoğan halkın tercihi ile seçilmiş bir siyasetçi kin kusmak çok yakışıksız bir ifade.

OkanY
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 01:18

Hadi canım. Bütün muhalefet hep bir ağızdan adama küfür ediyor. CHPli birine küfür edilince mi gözüne takıldı?

orhan93
8 ay önce - Pts 12 Eyl 2022, 01:19

Ülkeyi 20 yıldır kesintisiz olarak tek başına yöneten kişi kim OkanY?

sayfa 41
« önceki   123 ... 4041424344   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet