sayfa 3  |
M.Tunç Soyer Sizce Başarılı Olurmu |
Evet |

|
40.2% |
[129] |
Hayır |

|
53.0% |
[170] |
Fikrim Yok |

|
6.9% |
[22] |
|
Toplam Oy : 321 |
|
 |
AnL_95
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 00:28
İyice saçmaladı şükür bu adama oy vermedim
|
 |
mahmut11
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:18
İzmir Belediye reisi şu b_k kokan kapkara olan körfezi temizlesin. Sanane zürtçeden?
|
 |
Mutlu Nihayet
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:34
Alıntı: |
İzmir Belediye reisi şu b_k kokan kapkara olan körfezi temizlesin. Sanane zürtçeden? |
Hizmet için mi aday gösterildi ve hdp li kesimden oy aldı sanıyorsun ?
|
 |
Ustura Faysal
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:38
İzmir'de seçilmek için HDP'lilerden oy almaya gerek yok. İzmir'de beni aday gösterseler ben de seçilirim.
Ama hem İzmir'de hem de İstanbul'da HDP sevici başkanları aday göstermek te tesadüf değildir tabi ki.
Ankara'da Mansur Başkan Ülkücülerin oylarının da etkisinin büyük olduğunu bildiği için pek karışmıyor böyle ortamlara. Yarın öbür gün tepesi atar bir bakmışsın MHP ya da İP'e geçmiş.
|
 |
Mutlu Nihayet
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:43
Evet İzmir ve Ankara ideolojileri çok farklı.
Ak Parti ve Mhp akıl edip ülkücü kökenli bir aday çıkarsa kazanırlardı.
Ak Parti zaten Mhp'ye çok yakın bir parti, kesintisiz oy verirdi. Mhp oyları da Mansur Yavaş2a değil, Mhp adayına giderdi. Mansur Yavaş'a giden yüzde 4-5 lik oy, Mhp adayına gelirdi ve Ak Parti + Mhp farkla kazanırdı.
İzmir'de daha büyük fark vardı. Ama yine de Hdp aday çıkarsaydı Tunç Soyer epey oy kaybı yaşardı
|
 |
bluemet
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:47
İzmir için çok söylenir ama kesinlikle doğru odunu koltuğa koyup aday gösterilse odun açık ara kazanır
Ama ilgincte bir şey var İzmir son 10 15 yılda sola kaydı
|
 |
osman yörükoğlu
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 12:49
Kürtlerin anadilinde kamusal hizmet isteğini Ankara'nın insafına bırakamayız' dedi. |
İzmir'de yaşayan herkes için konuşmuyorum ama bunları diyenler seçilip oy verildi.Oy verenler de gerçekten çok Atatürkçüymüş.Bunu öğrendik . Ekrem İmamoğlu da bu da seçildikten sonra kendi kimliklerini açıkça gösterdiler.Tabi Mansur Yavaş'ın böyle çıkışlarının olmaması seçim zamanı hdp'den destek aldığı gerçeğini değiştirmiyor.
|
 |
mahmut11
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 19:08
Ankara'da Mansur Başkan Ülkücülerin oylarının da etkisinin büyük olduğunu bildiği için pek karışmıyor böyle ortamlara. Yarın öbür gün tepesi atar bir bakmışsın MHP ya da İP'e geçmiş. |
15 Temmuz Şehit ve Gazileri'ni anan AK Parti Meclis Üyesi'nin mikrofonunu kapatmaktan öteye geçemedi.
|
 |
35 gökhann
3 yıl önce - Pts 04 Ksm 2019, 19:18
Mahmut Körfez konusunda yine algı peşinde yalan dolan peşindesin.Utanmıyorsunda.Burada sana +puan verilmesi seni mutlu ediyor diye yalan dolana başvuruyorsun.
|
 |
mahmut11
|
 |
sayfa 3  |