Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Belediye Başkanı (Mustafa Tunç Soyer) Sizce Başarılı mı?
« önceki   123 ... 414243   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 2

M.Tunç Soyer Sizce Başarılı Olurmu
Evet 40.2%  40.2%  [129]
Hayır 53.0%  53.0%  [170]
Fikrim Yok 6.9%  6.9%  [22]
Toplam Oy : 321

osman akar
3 yıl önce - Prş 19 Eyl 2019, 18:53

Alıntı:
Ha siz şehit ailelerinin yardımın arttırılmaması niye onaylanmadı diye elestirebilirsiniz o ayrı bir konudur

Niye o kadar dert ediliyor o zaman Ha İzmir B.Başkanı beni çokta fazla ilgilendirmiyor Beni ilgilendiren Şehit Aile'lerine yardımı red etmesi. Örneğin İzmir Adliyesini korumak İçin kendi canını feda eden FETHİ SEKİN'in ailesine çocuklarına Belediye yardım etse Ömür boyu Okumaları için burs verse kötü mü olur ?
Kaldı ki o teklif sadece İzmir'li Şehit aileleri içindi.

Ha tabi şu var Belediyelerin Burs vermelerini cehape iptal ettirdi tabi o da ayrı bir konu.

mahmut11
3 yıl önce - Prş 19 Eyl 2019, 19:42

Alıntı:
Tunç Soyer gerekli yanıtı vermiş lütfen objektif yayın yapan medya örgütlerinin haberini paylaşınız Mahmut bey böyle haberlere içeriğini net olarak bilmeden inanmamanızı tavsiye ederim

Neyin ne olduğunu çok biliyorum Anıl 95 rahat ol bence.

CHP'liler terörü kınayamaz zaten çünkü onlara diyet borcu var. Devleti yıkmak için HDP ile ittifak ettiler. Kim bilir belediyeye kaç tane kürdü sokacaklar hdp seçime girmediği ve chpyi desteklediği karşılığında

Askerlerimizi şehit eden pkklıların yönettiği Sur Belediyesi için canı yanan bir adamdan bahsediyoruz.. Seçimde de ittifak ettiniz.

diyarbakırda görevden kovulan alçağa da sahip çıktığını da biliyoruz..

Bostanlı'ya, Alsancak'a, Çeşme'ye şehit cenazesi gelmiyor nasıl olsa.. İttifakınız batsın!

Emir ERTEN
3 yıl önce - Cum 04 Ekm 2019, 04:23

Henüz öyle elle tutulur, gözle görülür bir icraatı yok gibi. En son bir düğünde oynadığını videoda görmüştüm

Yerel seçimden aylar geçmesine rağmen İzmir bildiğimiz İzmir. Yine de bilemeyiz. Belki de gelecekte projeleriyle bizi utandırır.

Furkan 1453
3 yıl önce - Pts 21 Ekm 2019, 00:26
CHP'li Tunç Soyer: Kıbrıs'tan çıkalım

Alıntı:
"Kıbrıs'ı Kıbrıslılara bırakırsak, en doğrusu bu olacak. Ancak hiç bırakmıyoruz. Herkes Ada'nın bir tarafından çekiştiriyor. Ben bunu doğru bulmuyorum. Kıbrıs'ın jeopolitik önemini falan bir kenara koyup, adayı Kıbrıslılara bırakmak lazım. Kaderlerini kendileri belirlemeli. Ben iki halkın barış içinde yaşamalarından, birlikte karar üretmesinden yanayım. Herkes çok fazla müdahil oluyor, sadece Türkiye değil. Filler tepişir, çimenler ezilir. Onlar tepişiyor. Olan Kıbrıslılara oluyor."

Siyasetcafe.com

Yeni nesil Atatürkçüler. Söyleyecek söz kalmadı. Bir sonraki adım azınlıkların yaşadığı yeri azınlıklara bırakalım olacaktır. Normalleştiriliyor bu. Çok kötü çok.

mahmut11
3 yıl önce - Pts 21 Ekm 2019, 00:40

1. Mecliste terörist pkkyı kınamayı engelledi
2. Türkiye kıbrıstan çıksın dedi
3.
4.
5.
6.
7.

Bakalım kaç tane daha çam devirecek ...

Sen yerel bir siyasetçisin, sanane milli davamızdan?

Alıntı:
. Kıbrıs'ın jeopolitik önemini falan bir kenara koyup, adayı Kıbrıslılara bırakmak lazım

Bu rezalet cümleyi hdpliler bile demiyor.

BIKTIK!

Patron
3 yıl önce - Pts 21 Ekm 2019, 13:01
Kendi belediyenle ilgilen sen...

bluemet

3 yıl önce - Pts 21 Ekm 2019, 14:48

Başkanın kibrisla ilgili görüşleri bir yana fakat asıl saçma olan şey şu belediye reisleri güncel siyasete neden giriyor hangi partili olursa olsun belediye başkanın görevi guncel siyaset değildir
Eskiden hatırlayın belediye baskanlari ekseri hiç girmezlerdi güncel siyasete
Misal aziz kocaoglunu ben sabah aksam eleştirdim lakin adam ısrarla güncel siyaset konularından uzak dururdu

Zafer A

3 yıl önce - Pts 21 Ekm 2019, 18:36

Açıklamanın özü şu;

Alıntı:
Kıbrıs’ın jeopolitik önemini falan bir kenara koyup, adayı Kıbrıslılara bırakmak lazım.

İşler biraz durulunca "ama sadece Türkiye değil herkes çıksın, Kıbrıslılar'a bırakılsın dedi" diye savunmaya kalkanlar gelecektir. Burada o kadar sinsice bir açıklama ki bu, karşı olanları bile ters köşe ediyor maalesef.

1- Jeopolitik, devletlerin içinde bulunduğu coğrafyaya göre, var olabilmek için uygulaması gereken politikaları belirleyen bir bilimdir. Jeopolitiği bir kenara koyup karar alamazsın! Jeopolitiğe göre de Anadolu'nun savunması Kıbrıs hariç tutularak düşünülemez. Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Birliği alanlarında master derecesinde eğitim almış Tunç Soyer bunu bilmiyor mu yani? Bal gibi de biliyor!

2- Şimdi gelelim diğer kısmına, "herkes çıksın, Kıbrıslılara bırakalım". Bakalım bu herkes kimmiş? KKTC, Güney Kıbrıs, Türkiye, Yunanistan, İngiltere ve Avrupa Birliği. Bakın konunun tarafları bunlar. Şimdi KKTC'yi bizden başka kimse tanımadığına ve Güney Kıbrıs, Yunanistan, İngiltere ve Avrupa Birliği komple zaten Avrupa Birliği olduğuna göre, "herkes çıksın Kıbrıslılar kalsın" dendiği zaman çıkacak tek ülke Türkiye'dir! Kalanda 300.000 Kıbrıs Türkü'ne karşı Avrupa Birliği oluyor! Peki bu derece eğitimli Tunç Soyer bunu da bilmiyor mu? Elbette biliyor!

Soyer'in fikrinin uygulanması demek, Kıbrıs Türkü diye bir şey kalmaması demektir. Türkiye için ise Avrupa Birliği tarafından güneyden kuşatılmış hale gelmektir. 2000 küsür km Akdeniz'e kıyısı olan bir devlet olarak sadece Antalya ve İskenderun körfezine kıstırılmış, (sonraki adım olan Yunanistan'ın karasularını 12 mil yapması ile) ikmal yolları kapatılmış, karaya mahkum edilmiş bir ülke haline gelmemizdir. Denizden balık bile tutamayız! Peki kelli felli Tunç Soyer bunları da mı bilmiyor? Elbette biliyor!

E o zaman bu açıklamaya, bu tarz fikirlere rezalet bile denmez ihanet denir!!!

3- Ters köşe kısmına gelelim. Arkadaşlar bu konu genel siyaset, parti işi falan değildir. Direkt olarak Türk Halkı'nın Anadolu üzerinde var olup olamayacağının cevabıdır. Vatan savunmasıdır. Türkiye'nin 3. büyük şehrinin belediye başkanı elbette bu konuda beyanatta bulanacaktır ve verdiği beyanat ülkemizin yüksek çıkarlarına uygun olmak ZORUNDADIR! Aksi çok açık şekilde vatana ihanettir.

Ayrıca;

12 adaların Yunanistan'a verilmesi, Meis adasının Akdeniz'de olmasına rağmen Ege adası muamelesi görüyor olması, Yunanistan'ın karasularını 12 mil yapmak istemesi, Sorbpnne üniversitesinde çizilip bize dayatılmak istenen Akdeniz deniz yetki alanı paylaşım haritası, Suriye'de kurulmak istenen terör koridoru, pkk sorunu, bunların tamamı birbiri ile bağlantılı konulardır. Ayrı ayrı görülemez. Hepsi bir büyük planın farklı bacaklarıdır. Tunç Soyer'de aldığı eğitim ile tüm bunların ne manalara geldiğini gayet iyi bilen bir insandır. Ona rağmen bu konulardaki açıklamaları ve duruşu daima ülkemizin aleyhine olacak şekildedir.

mahmut11
3 yıl önce - Pzr 03 Ksm 2019, 21:34
İttifakın Bedeli: Soyer'den kürtçe Çıkışı!

HDP'ye yakınlığıyla bilinen CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yine HDP politikalarının savunuculuğunu yaptı. Merkezi yönetimi eleştirip yerel yönetimlerin yetkilerinin artırılmasını isteyen Soyer, 'Kürtlerin anadilinde kamusal hizmet isteğini Ankara'nın insafına bırakamayız' dedi.

https://veryansintv.com/tunc-soyer-kurtlerin-anad ...rakamayiz/

kami suyutmaz
3 yıl önce - Pzr 03 Ksm 2019, 22:46

Siyasi yönüne hiç girmeden ;
Belediye sorumluları hizmet için seçilmiş insanlardır
Konumuz gereği İzmir için i
Değil bu şahıs mevcut parti kentte güçlü olduğundan kimi aday göstersede zaten kazanırdı
Şu andaki CHP politakasının ne atalarımız la nede bu partiyi kuranlarla zaten hiç bir alakası yokki
Bu şahısların(ist-i,zm) herhangi bir şov elemanından farkı yok bence

sayfa 2
« önceki   123 ... 414243   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet