sayfa 3  |
 |
aybars1910
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:21
Sayın Aykutsan meclis üyesi sayısı çok düşük. Nerede nasıl yapacak. Yok böyle bir şey. İşi gücü olmayan sabah akşam siyaset yapan güruha bakmayın. 1453 de zulüm başladı pankartı ile kafalarında bizans şapkası takıp polise taş atanların zihniyeti.
Ayrıca Hitit ile Ankaranın bir ilgisi yok. Yobaz zihniyetin uydurması. Hitit çorum ile ilgili.
|
 |
Misafir 599
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:23
Mansur bey fazla bisey yapamaz belediyede para yok maas odesin yeterli hayirli olsun
|
 |
aykutsan
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:30
Alıntı: |
Sayın Aykutsan meclis üyesi sayısı çok düşük. Nerede nasıl yapacak. Yok böyle bir şey. İşi gücü olmayan sabah akşam siyaset yapan güruha bakmayın. 1453 de zulüm başladı pankartı ile kafalarında bizans şapkası takıp polise taş atanların zihniyeti.
Ayrıca Hitit ile Ankaranın bir ilgisi yok. Yobaz zihniyetin uydurması. Hitit çorum ile ilgili.
|
Aynen haklısın.Zaten birşey yapamazlar.Ama bazı zihniyetli kişiler anlamakta zorluk çekiyorlar
|
 |
Arda Beşir
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:43
Ankara'yi Mansur Yavş degil ilceler yonetir. Kimse kimseyi takmaz. Buraya yaziyorum
|
 |
Misafir afd
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:45
Vay anam vay,düne kadar vatan millet sakarya yapanlar istemezükçü olmuşlar.
|
 |
Serkan Berk
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 14:00
İlk İcraati cami logosunu kaldırıp hitit logosunu yapmak.
|
Trollükte çığır açmayın.
Logo değişeli yıllar oldu.
Geçmişte Yeni logo için, caddelere bulvarlardaki asfalt yüzeylere logo işlendi.
2 Milyon TL harcandı.
|
 |
onurnazliaka
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 14:09
Ben de logo konusunun oldukça boş olduğunu düşünüyorum. Cami olmuş, Hitit güneşi olmuş. Sıkıntı yok, isterse Çubuklu Yaşar olsun logo yine sıkıntı yok. Daha önce de dedim, şimdi de diyorum: Hizmeti logo yapmayacak. Geçmiş dönemlerden rövanş alma çabaları hayır getirmez, bunun yerine ileriye bakılmalıdır.
|
 |
Arda Beşir
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 14:11
istese de degistiremez. Ak ve mhp li meclis uyeleri niye var ???
|
 |
onurnazliaka
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 14:14
istese de degistiremez. Ak ve mhp li meclis uyeleri niye var ??? |
Kanka çok haklısın ya.
|
 |
Arda Beşir
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 14:16
Kanka diyebilecek kadar benle ne samimiyetin var ? Hem hakliyim hem gercek. Azinlik durumundasiniz. Oyle her karari bir anda alamaz. Yarin bir gun dert yanacak Mansur Yavş
25 ilceden 22 si diger partide. Yuzde 88 rakipte 😆
|
 |
sayfa 3  |