Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
zeynep koçak
4 yıl önce - Pts 01 Nis 2019, 23:34

Bence eski projeler de iptal edilmemeli, yani kanal ankara, dikmen 4-5 etap,ankapark ,safari park gibi projelere de devam edilmeli.Yeni yapılacaklar ise zaten bilinen söylenen ama en ELZEM OLAN şeyler -ulaşım-metro,TEMİZLİK-ÇEVRE DÜZENİ-AĞAÇLANDIRMA-sosyal kültürel faaliyetlerin artması.Kişisel olarak metro vb gibi ulaşımla ilgili yapılması gerekenlerde belediyeler zorlanıyor diye düşünüyorum.Keşke ulaştırma bakanlığı yapsa daha çabuk sonuç alınır .Esenboğadan kızılaya en öncelikli metro hattı bence.Ulus ve kızılayın restorasyonu Sn Yavaş 'ın projeleri arasındaydı.İstiklal caddesine benzer düzenlenebilir,Kaldırım ve yolların yenilenmesi devam etmeli.Çevre düzeni ve temizlik zaten başlı başına proje ,çöplük ve moloz yığınlarıyla dolu bütün boş arsa ve alanların düzeltilip ağaçlandırılması zaten düzenli şehirin yüzde ellisi ediyor.Uygun semtlerde bisiklet yollarıda yine projeleri arasındaydı.Sn.Özhasekinin plaj projesi vardı , tabii ütopik gibi algılamadım, çünki Eskişehirde 20 senedir var. Sn.Yavaş a kısmet olur belki .Sosyo kültürel faaliyetler de de istanbuldaki yoğunluğa ulaşılır inşallah.Hirfanlı büyüklüğünde bir gölet hala "hayalimizdeki ankara" da var. Birde ankarayı çevreleyen bir yeşil kuşak projesi vardı Sn.Mansur başkanın ,inşallah onu da bekliyoruz. Tabela reklam çanak anten kirliliğine bir çözüm..artık aklımıza geldikçe yazarız ,şimdilik bunlar aklımıza gelenler..

zeynep koçak
4 yıl önce - Pts 01 Nis 2019, 23:48

Kültür yolu projesi , kızılay ve çankayayı da içine almalı ki, istanbul bağdat caddesi gibi uzun bir güzergah olur, yani yine ulus ve kızılayın restorasyonu.Şaraçoğlu mah akaretler gibi düzenlenebilir.

Hamza BAŞYURT
4 yıl önce - Pts 01 Nis 2019, 23:51

Alıntı:
Şimdi bu durumda söz sahibi kimde?

Tüm il yasasıyla artık il genel meclisleri yok.
Galiba o çizelge ABB Meclisi için oranlar.

aykutsan
4 yıl önce - Pts 01 Nis 2019, 23:56

Anıtkabir Manzaralı Meyhaneler Yapılmalı.Aslanlı Yol Rakı kokmalı

oguzhanc
4 yıl önce - Pts 01 Nis 2019, 23:57

Alıntı:
Anıtkabir Manzaralı Meyhaneler Yapılmalı.Aslanlı Yol Rakı kokmalı

İlginç bir fikir. Bu arada Ankara'dayım şuan ezan hala Arapça okunuyor bir sıkıntı mı var anlamadım mazbatalar verilmedi diye mi acaba?

aykutsan
4 yıl önce - Sal 02 Nis 2019, 00:03

Alıntı:
İlginç bir fikir. Bu arada Ankara'dayım şuan ezan hala Arapça okunuyor bir sıkıntı mı var anlamadım mazbatalar verilmedi diye mi acaba? 

Çayyoluna Sosyal evler yapılmalı.
Dikmen Vadisinde Bütün Evler yıkılmalı yerine Millet bahçesi yapılmalı

tilsimonline

4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 12:30

Arkdaşlar yeni belediye başkanının yaptığı yapacağı projeleri burada konuşalım, siyaset konusunu diğer başlıktan devam edebilirsek sevinirim.
Elimden geldiğince ilk sayfaya vaadleri projeleri yazdım, aklınızda bulunanları yazarsanız başlık amacına uygun olarak ilerleyecektir.

aykutsan
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:12

Alıntı:
Arkdaşlar yeni belediye başkanının yaptığı yapacağı projeleri burada konuşalım, siyaset konusunu diğer başlıktan devam edebilirsek sevinirim. 
Elimden geldiğince ilk sayfaya vaadleri projeleri yazdım, aklınızda bulunanları yazarsanız başlık amacına uygun olarak ilerleyecektir. 

İlk İcraati cami logosunu kaldırıp hitit logosunu yapmak.Bu bence çok saçmalık.

caner88
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:19

Ankara logosu zaten Hitit güneşi idi daha önce.

Patron
4 yıl önce - Pts 08 Nis 2019, 13:20

Alıntı:
İlk İcraati cami logosunu kaldırıp hitit logosunu yapmak.

Gerçek mi bu?
Camiden rahatsız mı olmuş?

sayfa 2
ANA SAYFA -> ANKARA - Haberler ve Sohbet