Etlik'te sanırım Giresun caddesi olacak, iki büyük pastane var. Ikisi de yanyana. Oskar ve Mado. 8 günlük Ankara serüvenimde kahvaltı için devamlı ugradığım yerlerdi bu iki mekan. Yurtdışından Ankara'ya gidenlere tavsiye ederim.
Başkentimiz büyük alışveriş merkezleriyle zengin bir hal almış. Fakat ben alışveriş merkezlerini pahalı buldum. Bu pahalılığa sebeb olarakta kredi kartı ile uygulanan taksitli satışlar olarak görüyorum.
Ankara içinde epeyce mimariyi bozan gecekondular var. Oy toplama sevdasıyla yapımına müsade edilen bu yapılaşmaya müsade veren sevgili, sanırım aşkına vefalı kalamamış ve akabinde yıkımlara başlanmış. Bu kış gününde yıkılan bu yerlerin sahipleri şimdi ne halde merak ediyorum. Bu hızlı yıkım yerine insanların yeni evlere kavuşmasına paralel yavaş bir yıkım olabilirdi. Tamamen gecekondular yok olana kadar evler aynı renk boyayla boyansa görüntü bakımından iyi olur.
Etlik'te sanırım Giresun caddesi olacak, iki büyük pastane var. Ikisi de yanyana. Oskar ve Mado. 8 günlük Ankara serüvenimde kahvaltı için devamlı ugradığım yerlerdi bu iki mekan. Yurtdışından Ankara'ya gidenlere tavsiye ederim.
Kesinlikle Metin abiye katılıyorum.. Benimde en çok takıldığım iki pastanedir Mado ve Oskar pastaneleri. Hollandada bi sözcük vardir, "Aapjes kijken" Maymuncuklara bakma anlamina geliyor, maymuncuklarda insanlar oluyor , gelen giden insanlara bakiyordum, elimde taze sıkılmış portakal suyu ile..
Bu arada Metin abi gözlerimi doldurdun bu iki resimle.. Resmi şelalenin önünde çekmissin, koşma parkuruna doğru..
Az yolum geçmedi değil hani ordan!!