sayfa 26  |
 |
serkan33
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 17:30
Bu proje Toroslar Belediyesi’nin Hamit Tuna zamanında Şehir Hastanesi yolunda inşaatına başlattığı ve yıllardır yarım kalmış şekilde bekleyen projesi değil mi? Ben ona benzettim:
|
 |
AytugOzcan
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 17:46
Geçenlerde Şehir Hastanesi'ne gittiğimde çalışmaların ilerlediğini gördüm ama özel bir firma tabela dikmişti. Belediye bir ara satış yaparak bütçesine katkı sağlamıştı. Sanırım burası da satılan yerlerden birisi.
|
 |
Bipo33
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 18:02
Evet bu proje bitmek uzere.
|
 |
serkan33
4 ay önce - Cmt 29 Ekm 2022, 18:50
Zaten özel bir firmaya yaptırıyorlardı demekki Gürüz İnşaat almış, orası burası olduğuna göre çok iyi valla cephesi falan çok modern, oraya baya hava katacak değerlenecek
|
 |
Mersintor
4 ay önce - Pzr 30 Ekm 2022, 09:13
Vizyon Atsız
Vizyon sahibi başkan burayı 48 milyona sattı. Oarayı bankaya koydu. O para faizlerle 60 milyon olmus olsa.onuda 5 li çete yemediyse. Ama bugün orda bir dükkan 4 milyon isteniyor. Burası 23 dönüm 300 daire 80 dükkan . Oturum hesaplayın.
|
 |
Bekiralani
4 ay önce - Cum 25 Ksm 2022, 22:35
Toroslarda zennelik yapan bir dostum var; Yazın Alanya'da sezonluk 6 ay çalışıyor. Geceliği 100 dolara oryantal yapıyor; Kışın toroslarda yiyor. Görüntüsü itibariyle biraz feminen ilçede eskiden mahalle baskısı vardı ama mahalleli de durumu kanıksadı artık. Hatta doğulu kodamanlarla ortak iş yapmak istiyor ama Toroslar'da gece hayatını da yetersiz buluyor. Muhtemelen birkaç seneye ya Yenişehir ilçesine ya da Alanya'ya taşınacak.
Çünkü belediyeyi çok yetersiz buluyor. sivri burun ayakkabılar giymeyi sever, Torosların bozuk kaldırımlarında yürümekte zorlandığından dert yanar hep.
|
 |
Emir ERTEN
4 ay önce - Cum 25 Ksm 2022, 22:45
Nitelikli göç olunca açıkçası içim cız ediyor. Belirli bir alanda uzmanlaşmış, kalifiye çalışanlar yaşadıkları semtlerde meslekleriyle alakalı yeterli bir istihdam olmayınca doğal olarak göç ediyorlar. Bu yüzden belediyeler bu tür nitelikli göçleri engelleyici çalışmalar yapmalı. Asfalt döküp kaldırım yapmakla olmaz sadece. Zaten gördüğüm kadarıyla bunlar da tam teşekküllü yapılmıyor.
Geçen sene güneykentte oturan kuşçu bir dostum sivrisineklerden hep şikayet ederdi.
|
 |
khancl33
4 ay önce - Cum 25 Ksm 2022, 23:46
Sn emir erten bekiralanlisiniz sanırım
|
 |
Bipo33
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 00:04
Aynen bekiralanıda Emir ERTEN gibi kitap cumleleri kuruyor, hikaye okur gibi okuyorum ne tesaduf
|
 |
sercanmer
4 ay önce - Cmt 26 Ksm 2022, 00:32
Emir Erten face hesap açmış olmalı. Hep aynı tarz cümleler...
|
 |
sayfa 26  |