Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Cengizhan Tuğrul
2 yıl önce - Cmt 29 Tem 2017, 16:38
Döşeme Simit Fırını


Çok eski bir mazisi olan ve simit üretimine dayalı olan bu fırın Adana'nın taze ve sıcak simitlerini üretiyor.








önens
2 yıl önce - Cmt 29 Tem 2017, 22:25



Kaymaklı tel kadayıf çevre şehirlerden sırf bunun için Adanaya geliniyor.



Cengizhan Tuğrul
2 yıl önce - Pzr 30 Tem 2017, 01:11
Ağaçaltı Tatlıcısı


80 yıldır aynı ağacın altında lezzetli tatlılar yapan bu tatlıcı Adana'nın bir başka değeri




Karataş yolunda bulunuyor. Ayrıca baraj yolunda kebapçı ibo'nun yanında şubesi varmış.


G_ünsal
2 yıl önce - Pzr 30 Tem 2017, 01:13

Hangi ağacın altı Cengizhan? Ağacı kesmişler mi acaba?

Cengizhan Tuğrul
2 yıl önce - Pzr 30 Tem 2017, 01:15



Sağdaki ağaç

Aslında kesilmiş de olabilir birinci resimle ikinci resim çok farklı.



G_ünsal
2 yıl önce - Pzr 30 Tem 2017, 01:18

Mekanlar da farklı, araçlar da farklı sanki.
Teşekkür ederim cevabın için.


önens
2 yıl önce - Pts 31 Tem 2017, 00:47



Adana 'nın börekçileride meşhur oldu başka şehirlerden geliyorlar fişle sırada bekleyip yiyebiliyorsunuz ve 2 -3 saatte tükeniyor . Festivale hepsi katılıyormuş.



Resul GUL
2 yıl önce - Pts 31 Tem 2017, 01:00

Ooohh olmadı şimdi..
Bu saatte paylaşılacak şey mi şimdi bu
Nasıl bir börek öyle.. Artık Festivali bekleyemeyeceğim Şu paylaşılanlardan gidip mekânlarına yavaş yavaş yemek lazım


önens
2 yıl önce - Pts 31 Tem 2017, 01:02

Levent'e saat 5 te gidip sıra bekliyorlar sabah 9 da bitiyormuş erken kalkman lazım resul

Resul GUL
2 yıl önce - Pts 31 Tem 2017, 01:06

Her zaman erken kalkıyoruz.. 2-3 saat daha erken kalkarız bir gün de, ne olcak Ayarlayıp gitmek lazım bir ara..

Adana da böyle Lezzetleri bizim de başka arkadaşlara daha iyi önerebilmemiz için tatmamız lazım bu lezzetlerden..



sayfa 3
« önceki   1234 ... 161718   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET