Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
alper23

5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 18:17

Hafta sonu caddede yaptığım keyifli yürüyüşten sonra eğer o yürüyüş yoluna ve peyzaja zarar verilecekse 2 şerit olarak kalsın ama zarar vermeden genişletme yapma imkanı varsa olsun tabi, fazla mal göz çıkarmaz elbette. Şu ne işe yaradığıni tam kestiremediğim bisiklet yolu çalışması kaldırılırsa her iki şeritte az bir düzenlemeyle zaten kendiliğinden 3 şerit olur.

En son alper23 tarafından Prş 02 Ksm 2017, 11:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Tolga Dt
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 19:07

Yol bence herhangi bir görsel dokuya zarar verilmeden 3 şerite çıkarılabilir. O genişlik var çünkü.

Misafir f5a

5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 19:08

BU yolun hazardağlı kavşağından malatya yoluna doğru kavşaklar haricinde sıkıştığını görmedim. Ancak hazardağlı kavşağı ve çaydaçıra kavşağı sabah 7 den akşam 7 ye hep sıkışık. Bu kısım mümkünse 3 yada 4 şerit yapılıp kavşaklara da köprü ve alt geçitler yapılırsa trafik sorunu kalmaz. Keşke yolun tedaş kısmındaki ağaçlar sökülmeseydi de çok daha yeşil kalsaydı.

yusufyuşa
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 19:13

3+3 için çok değişiklik yapmaya gerek yok. Her iki taraftan ikişer metre alındı mı bu iş olur

Misafir 648

5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 20:46

Yol yeterli güzel oturmuş bir yeşil alan var iş çıkarmayın

Tolga Dt
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 21:22

Misafir orada araç yoğunluğu çok fazla bir araba durdu mu yol tek şerite düşüp kazaya davetiye çıkarıyor.

alper23

5 yıl önce - Cmt 11 Ksm 2017, 19:33

(+)

Mehmet DK

5 yıl önce - Cmt 11 Ksm 2017, 19:56

Ne güzel bisiklet yolu bile düşünülmüş..Bisiklete binen vardır inşallah.. Bayağı güzel bir caadde olmuş,emeği geçenlerden Allah razı olsun.Doğrusu bu fotoğrafı Alper kardeşim paylaşmış olmasaydı,buranın Elazığ olduğuna inanmazdım, ne kadar değişmiş yahu.Artık Elazığı gelip görmek zamanı geldi zannim...

alper23

5 yıl önce - Cmt 11 Ksm 2017, 20:05

Mehmet abi, birkaç mesaj yukarıda bisiklet yolunun gereksizliğine sallamıştım bende senin gibi bir bisiklet sevdalısını unutmuşum aslinda benim kastım bisiklet yolunu yürüyüş yoluyla parelel yapıp yolun daraltılmamasıydı yoksa elbetteki o yoldan istifade edenlere de şahit oldum.

yusufyuşa
5 yıl önce - Cmt 11 Ksm 2017, 20:20

Bisiklet yolu olduğunu kimse bilmiyor. Kazaya resmen davetiye çıkarılmış. Bisiklet yolunu karayolundan ayıran duvarın veya taş bariyerlerinin olması gerekir. Aksi taktirde bu şekliyle çok tehlikeli. Ayrıca bisiklet yolunda bisiklet 🚴 figürleri olur

sayfa 3
« önceki   1234 ... 192021   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET