sayfa 2  |
 |
KRAL456
5 yıl önce - Cum 28 Tem 2017, 18:49
Aksu hocam ben burada yazalı 4 yıl oldu.sen her zaman tarafsız ve objektif Yazan bir arkadaşımızsın.beNcede güzel düşünmüşsün.gerçektende hamza yanılmaz elazığda iz bırakan bir başkan oldu.ismini bir yere verilmesini hak edecek çalışmaları oldu.
|
 |
yusufyuşa
5 yıl önce - Sal 24 Ekm 2017, 11:16
Çiçeklikler yola katılsa bulvar çok rahat 3 şeride çıkacak.
(+)
|
 |
Misafir d3b
5 yıl önce - Sal 24 Ekm 2017, 11:32
bu caddenin tek güzel yanı, isminin ikinci yarısı...
|
 |
alper23
5 yıl önce - Sal 31 Ekm 2017, 18:00
(+)
|
 |
berkayy23
5 yıl önce - Sal 31 Ekm 2017, 23:00
Elazığ Malatya Caddesi
Bu cadde rahatça 3 şerite hatta biraz zorlansa 4 şerite bile çıkarılabilir bununla ilgili bi çalışma var mı acaba ?
|
 |
KEMALİYE 23
5 yıl önce - Sal 31 Ekm 2017, 23:07
Çalışma bi kenara düşüncesi hayali bile yok Tokat Erbaa Amasya-Taşova ilçelerine bir gidin 3*3 bulvarlar var giriş çıkışında ili geçtim artık ilçeler böyle.Ki burası Şehrin aynası
|
 |
Misafir 0a7
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 12:20
Derdiniz ne anlamadım. İki şeritle de gayet rahat işliyor trafik. O yol üç şeride çıkarsa caddenin hiçbir cazibesi kalmaz. Malatya caddesini prestij caddesi yapan yürüyüş yolları ve peyzajı. Yaşanılabilir bir şehir için böyle caddelere ihtiyacımız var. Belediye de bunun farkında olacak ki buraya karışmıyor. İyi de yapıyor.
|
 |
KEMALİYE 23
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 14:40
O arter butik turistik bir yer değil.Şehrin ana arteri yapıldığı zaman şehirde 80 bin araç varken şimdi 160 bine varıyor nedeyse.Ayrıca 3*3 lük şehirlere bir çık bak hangisinin peyzajı kötü gidin Konya ya bakın Harika peyzaj ve 3*3 yollar Ayrıca Kayseri Çorum Malatya Diyarbakır Uşak Amasya bi çıkın bakın.Bu iş vizyon işi.Altgeçit yapılıyor 2*2 yan yollarla 8 şeride çıkıyor bunu da eleştirelim o zaman.Zübeyde hanımda çok iyiydi 3*3 kötü mü oldu hayır peyzaj mı bozuldu hayır
|
 |
KRAL456
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 17:36
bende misafir arkadaş gibi düşünüyorum.ama yol genişlesin diyenede saygım var. iki görüşünde kendine göre haklılık sebebi var.yol genişlemesi bir taraftan trafik akışı saglarken diğer taraftan daha hızlı araç kullanımı ve kazayada yol açabiliyor.malatya caddesi aslında hazarkentli arkadaşımızın zübeyde hanım caddesinde kullandığı tabirle 2×2,5. yani biraz daha geniş.alt geçitler yapılırsa bana göre cadde peyzaj da düşünülerek genişletilmemeli.dediğim gibi diğer görüşünde kendine göre haklılık sebebi olabilir.
|
 |
ESAT23
5 yıl önce - Çrş 01 Ksm 2017, 18:10
Çok fazla bir çaba harcanmadan üstelik yeşil dokuya zarar vermeden 2x3 yapılabilir. Yolun karşılıklı 3’er şeride çıkarılmasını gereksiz bulan arkadaşlara saygı duyuyor ,sevgilerimi iletiyorum ancak yanlış düşündüklerini kısa sürede anlayacaklarını umuyorum.
|
 |
sayfa 2  |