sayfa 2  |
 |
sfzb67 serkan
5 yıl önce - Sal 04 Nis 2017, 17:21
Ben bu güzargahları yıllardır kullanıyorum.Bu yol bitmiş bile olsa 2 saate Alanya dan Konya ya inmek çok iyimser olur bence...
Eğişte virajlarının çok eski halinide bilirim viyadükle geçmek güzel olacak
|
 |
Misafir 3cb
5 yıl önce - Sal 04 Nis 2017, 20:56
Bu yol viyadükte yapılsa asla yine işlemez. Nedeni duble değil. Sadece Taşkent'e kadar duble yapılıyor. Yine Seydişehir yoluna devam.
Bu yolun çalışabilmesi için Alanya'ya kadar duble olması gerekir, bir de Sarıveliler'den direk Anamur'a tünelle bağlanırsa işte ozaman burası tümüyle işlek hale gelir. Hem Konya hem de Ankara ve Aksaray ile karadenizden gelen araçlar bu güzergahı kullanır. Böyle bir durumda Anamur da ikinci bir Alanya olur. Antalya'nın Alanya'sı varsa Mersin'in de Anamur'u olur. Hızla göç alır ve Turizme açılır, nitekim Alanya'da böyle olmuştu. Konya-Alanya yolunun açılması ile Alanya hızla büyümeye geçmişti. Ancak Sarıveliler'den Anamur'a tünelle bağlanmak için de o Torosları aşmak gerekir. Buda ortalama 20-25 km lik tüneli gerektirir. Bunu da yaparlar mı? Elbette yapmazlar.
O halde bu yol ölü doğan bir yol olarak kalmaya devam edecektir.
|
 |
apple4950
5 yıl önce - Sal 04 Nis 2017, 21:21
iyimis
|
 |
sfzb67 serkan
5 yıl önce - Çrş 05 Nis 2017, 16:02
Sarıvelilerden değilde Ermenek üzerinden Anamur yolunun duble olması daha olsa çünkü bölgedeki Anamura inen en iyi yol Ermenek üzerinden geçiyor.
Sarıvelileri Alanyaya gidecekler kullanıyor.
|
 |
ALİFDN
5 yıl önce - Çrş 05 Nis 2017, 22:29
Alıntı: |
Bu yol viyadükte yapılsa asla yine işlemez. Nedeni duble değil. Sadece Taşkent'e kadar duble yapılıyor. Yine Seydişehir yoluna devam |
Bu köprüye 220 milyon liralık harcama yapılacak. İşlemeyecek ölü bir yol için bu kadar para harcamaz devlet. Köprüyü projelendirenler illaki o boyutunu da düşünmüşlerdir. Muhtemelen köprü projesinin devamında da bahsettiğiniz güzergaha duble yol gelecektir. 
|
 |
Misafir a5e
5 yıl önce - Pts 15 May 2017, 18:56
hiç resim yok mu 2 yıldır başlayamadı gitti bu viyadük
|
 |
Ali clarkkent
5 yıl önce - Sal 16 May 2017, 09:55
Alıntı: |
eğişte eyiste enişte egıste egiste değil. eğiste doğrusu |
Bağbaşı da deseler olur. Bir ismi de Bağbaşı.
|
 |
Ali clarkkent
5 yıl önce - Sal 16 May 2017, 10:00
Şu andaki mevcut durumda Konya-Taşkent arası Arabanızla 1 buçuk saat sürer. Yaklaşık 140 km. Taşkent alanya arası 115 km. Kuşyuvası tünelleri hariç yol tümüyle bir gidiş, bir geliş. Şaka gibi ama 115 km yol şu andaki hali ile 2 buçuk saat sürüyor. Sürekli viraj.
Konya-Alanya arasında tüm yol duble olursa o zaman belki 2 saatte gidilebilir. Ama ideal olan hız yapmadan 3 saatte gitmek. Keyfini çıkara çıkara.
Konya-Taşkent yolunun eski ve yeni hali araç kameramda tümüyle kayıtlı. Ayrıca Taşkent-Alanya yolu da tümüyle kayıtlı. Yükleyip size seyrettirmek isterdim. Ama yüklemez ki. Normal ADSL kullanıyorum ve videolar toplam 15 GB yer tutuyor.
|
 |
S_SARI
5 yıl önce - Cum 07 Tem 2017, 11:00
Viyadük ayaklarının yapımı için kazı işlemleri yoğun şekilde devam ediyor. Foto çekme fırsatım olmadı ama çalışmalar ümit verici
|
 |
42kerim
5 yıl önce - Cum 07 Tem 2017, 14:11
(+)
|
 |
sayfa 2  |