sayfa 57  |
 |
mesut arda
2 ay önce - Prş 16 Mar 2023, 12:19
kaynak da verelim https://www.izmir.bel.tr/tr/Haberler/viyaduk-insa .../46401/156
Alıntı: |
Viyadük inşaatı planlanan süreden erken bitirildi
Nisan ayı sonunda tramvay viyadüğünün yaya ve bisiklet kullanımına açılması planlanıyor |
yılbaşı günü dışında insan girmesin diye şeritler var
|
 |
offensive
2 ay önce - Prş 16 Mar 2023, 13:49
Mesut arda mavişehir olayında dava açıldı demişsiniz bu konuda detaylı bilgi verir misiniz? Açılmış bir dava var mı yok mu?
|
 |
offensive
2 ay önce - Cmt 18 Mar 2023, 10:59
Tramvay duraklarının isimleri belli olmuş.
|
 |
Ömer_KSK
2 ay önce - Cmt 18 Mar 2023, 14:53
Alıntı: |
Tramvay duraklarının isimleri belli olmuş. |
Görsel tuğrasız yüklendiğinden dolayı üzerindeki yazılar okunmuyor. Mümkünse durak isimlerini tek tek yazabilir misiniz?
|
 |
Ege Eren
2 ay önce - Cmt 18 Mar 2023, 15:13
T3a
Semra Aksu
Yeni Mahalle
Eski Havaalanı
Çiğli Bölge Hastanesi
Ata Sanayi
Evka-5
Katip Çelebi Üniversitesi
T3b
Ataşehir Kavşağı
Nazım Hikmet Ran
Nihat Karakartal
Kemal Baysak
İAOSB Müdürlüğü
Cemal Dirin
İAOSB Nedim Uysal Lisesi
Katip Çelebi Üniversitesi
|
 |
Kenan doğulu
2 ay önce - Cmt 18 Mar 2023, 19:03
Peki nereden gidip nereden gelecek , tek tren mi dolaşacak yoksa ayrı hat için iki ayrı tren mi işleyecek ben onu anlamadım ?
|
 |
Murathan Pars
2 ay önce - Sal 21 Mar 2023, 09:09
Kendileri de bilmiyor ne yapacaklarını. Yeni tren alımı yapılmadı. Mevcuttakilerle yalap şap bişeyler başlatacaklar. Nerdeyse 4 ay oldu Tunç başkanın şovundan bu yana bir tane tren yürümedi raylarda ki görüp bir güzergah tahmini yapalım.
Yılbaşında ki seferde otoyol köprüsünü geçip Ataşehir kavşağı durağına geldi, ordan da geri semra aksu durağına geçti. Bu durakların biri T3b istikametinde diğeri ise T3a.
Bu hatlara 20 25 dakika sefer aralığı ile tren yollanacak büyük ihtimalle. Alaybeyden çıkan bir tren T3a hatti yönünde diğeri T3b hattı yönünde ilerleyecek tahmin ettiğim kadarıyla.
|
 |
Ryltnlk
2 ay önce - Sal 21 Mar 2023, 09:36
Evka5 tepedeki mahalle ya ne alaka Evka 5? Orası Balatçık Mahallesi belediye mahallelerinin ismini bilmiyor herhalde
|
 |
erkinalp
2 ay önce - Sal 21 Mar 2023, 10:54
Durağa Balatçık Cemevi adını vermek istemediler sanırım.
|
 |
offensive
2 ay önce - Sal 21 Mar 2023, 11:18
Evka5 yokuşunun ve yonca kavşağının başlangıcı o durak. Ama yine de orası Evka5 değil size katılıyorum.
|
 |
sayfa 57  |