Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir metrosu: T3 Mavişehir-Katip Çelebi Üniversitesi tramvay hattı (Çiğli tramvayı)
« önceki   123 ... 545556575859   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege
cevap yaz
sayfa 55
Murathan Pars
2 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 11:32

İnternetten servis edilen metinler okunmuş tramvay hattıyla ilgili. Tunç soyerin şovunun üstünden bir ay gecti fakat bir set tramvay bile gelip geçmedi. Hatta köprü girişine beton bariyer koydular plastik bariyerler rüzgardan uçuyor diye:)

Gördüğüm bir çalışma da yok. Durak imalatları, sinyalizasyon ayarlamaları ve tabelaları falan kaldı. Şimdi başlasalar Mart'ta anca biter ama kapatıp gitti adamlar. Seçim takvimine göre bir açılış düşünülüyor anladığım kadarıyla.

Bu arada mevcut yerinden taşınıp hastane karışısına taşınan rahmetli Ataşehir Kavşağı istasyonu çıkışına trafik lambası konup yaya geçidi yapıldı sanki istasyon varmış gibi:)

offensive
2 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 19:28

Evet Murathan beyin koyduğu fotoğrafta tam olarak o konumda durak olacaktı, kenar peron betonları bile atıldı, ben hala bir umut buraya durak olacağını düşünüyorum.

Bir de Atatürk bulvarında şok market-rahmi karadavut ilkokulu mevkiine bir durak eklenmeli çünkü ekol durağı ile çiğli aktarma durağı arası çok uzak.

Murathan Pars
1 ay önce - Pts 27 Şub 2023, 14:49

Bu hattaki sorun nedir bilen duyan var mı? 3 aydır ne beklendi acaba?

offensive
1 ay önce - Sal 28 Şub 2023, 00:14

Murathan bey temel atılmadan dahi önce 2023 mart-nisan denmişti, 30 aralıktaki sona yaklaşma merasiminde de böyle dendi. Ufak tefek işler var AOSB'de, Katip Çelebi Ü. tarafında ve Çiğli izban kenarındaki yeni yeşillendirme alanında.

serkan355
1 ay önce - Sal 28 Şub 2023, 00:26

Alıntı:
Murathan bey temel atılmadan dahi önce 2023 mart-nisan denmişti, 30 aralıktaki sona yaklaşma merasiminde de böyle dendi. Ufak tefek işler var AOSB'de, Katip Çelebi Ü. tarafında ve Çiğli izban kenarındaki yeni yeşillendirme alanında.

Yeşillendirme alanından kastınız nedir? Çiğli tarafında bostanlıda olduğu gibi raylar arasında çim mi seriliyor?

Aksi halde oldukça berbat bir görüntü sunacaktı ama o haliyle test yaptıkları için çok güvenemedim.

offensive
1 ay önce - Sal 28 Şub 2023, 09:30

Hayır rayın olduğu kısım değil, çiğli izban demiryolu sınırının bitişiği yeşil alan ve park olacak orada kaba imalat ve inşaat devam ediyor, bu sebeple buradaki çiğli aktarma tramvay durağının üst yapıları takılmadı henüz.

mahmut11
3 hafta önce - Cmt 04 Mar 2023, 21:49

Son durum ne?

Murathan Pars
3 hafta önce - Pzr 05 Mar 2023, 12:25

Bikaç aydır şehir dışındaydım yeni geldim. Herşey bıraktığım gibi duruyor. Seçim öncesi yine hızlı bir çalışmayla kurdele kesecekler anlaşıldı.

offensive
3 hafta önce - Pzr 05 Mar 2023, 13:41

Alıntı:
Son durum ne?

Ray, elektrik direği, tren (katener) teli, trafo, kaldırım, asfalt her şey tamamlandı sadece ufak tefek peyzaj işi kaldı.
1 ay içinde açılır.

mahmut11
3 hafta önce - Pts 06 Mar 2023, 18:12

Bakalım halkımıza tanıttıkları ilk güzergah ile bitirebildikleri arasındaki fark ne olacak

sayfa 55
« önceki   123 ... 545556575859   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege