sayfa 5  |
 |
Misafir e85
6 yıl önce - Çrş 15 Mar 2017, 18:47
burdan kim ev alıcak merak ediyorum ben arabayla geçerken tedirgin oluyorum..
|
 |
Misafir c5d
6 yıl önce - Çrş 15 Mar 2017, 18:56
misafir e85 kardeşim şuan mavibahçe nin olduğu yer zamanında bataklıktı kargılıktı keza A.O.S.B oralarıda öyleydi forum bornova nın karşısında villalar yapılırken insanlar buradan villa alınırmı diye düşünüyorlardı şimdi ne durumda bu bölgeler bir düşün bakalım, eğer bu proje yapılıyorsa demek ki başka projelerde gelecektir
|
 |
Tacettin Şenel
6 yıl önce - Çrş 15 Mar 2017, 19:11
Alıntı: |
burdan kim ev alıcak merak ediyorum ben arabayla geçerken tedirgin oluyorum.. |
Neyi tedirgin oluyorsun misafir Sanki dağbaşı sen burayı halepmi belledin burada edebinle adabınla yürüyen adama kimse birşey demez....
|
 |
Misafir 3c9
6 yıl önce - Çrş 15 Mar 2017, 19:11
aynen izmir gibi büyük şehirlerde herşey bir anda değişebilir. Mesela şu an balçovada mifros ,kipa ve agora gibi avm lerin oldugu bölgede halı sahalar,düğün salano,gecekondular ve oto tamircileri vardı . şimdi AVM ler var. Bayraklıda gökdelenlerin yükseldiği yerler adliye falan olmadan önce adam kessen kimsenin duymayacagı yerlerdi ama bugün gelinen nokta ortada.
|
 |
Misafir 36a
5 yıl önce - Prş 04 May 2017, 18:18
Yeşildere de tabakhaneler 90 lı yıllarda yıkıldı
belediye buralardan hala vergi toplayıp arsa sahiplerini mağdur ediyor
inşallah en kısa zamanda buralara imar çıkar da
yıllardır vergisini ödeyen dükkanları yıkılan insanların mağduriyeti bir parça olsun geçer
imar çıkmasa bile böyle projeler en azından çevreyi temizler de belediye buraları istimlak etmek zorunda kalır
|
 |
Misafir 36a
5 yıl önce - Prş 28 Eyl 2017, 16:16
bu proje rafa mı kalktı acaba
|
 |
Misafir 857
5 yıl önce - Prş 28 Eyl 2017, 16:30
kat sayısı yapılacak bölgeye göre çok az ve bina geniş değil
|
 |
Misafir 3cc
5 yıl önce - Cmt 04 Ksm 2017, 00:34
Abi yorumları okuyorum da yer kötü fln demişler arkadaşlar izmir sadece bayraklı mavısehır alsancak ksk den oluşmuyor oradaki insanlarında yaşama hakkı var ve gelişme senelerdir orada insanlar gece kondu evlerde oturdu tabi sizlerin tuzu kuru olduğu için bişey demiyorsunuz fakat oradaki insanlar da hizmet almayı hakkediyor
|
 |
Misafir 5b3
5 yıl önce - Cmt 04 Ksm 2017, 01:12
bu proje yapılıyor mu ki?
|
 |
alen Doğu Gencer
5 yıl önce - Cmt 04 Ksm 2017, 01:16
Alıntı: |
Abi yorumları okuyorum da yer kötü fln demişler arkadaşlar izmir sadece bayraklı mavısehır alsancak ksk den oluşmuyor oradaki insanlarında yaşama hakkı var ve gelişme senelerdir orada insanlar gece kondu evlerde oturdu tabi sizlerin tuzu kuru olduğu için bişey demiyorsunuz fakat oradaki insanlar da hizmet almayı hakkediyor |
KArdeş oradaki insanlarda hizmet almayı hak ediyor diyorsunda. hiç olmıyacak bir yere 40 katlı gökdelen dikmeklemi olacak bu işler? öyle olacaksa bu yeni kent merkezi niye planlandı? milyonlarca TL niye oraya akıtıldı? oraya yatırım yapan ve yapacak olan insanlar salakmı? oldu gelişecek diye her yere gökdelen dikelim. bak point bornova ne çok geliştirdi otogar ve çevresini. her gittiğimde yaaaa burası acayip gelişti diyorum 
|
 |
sayfa 5  |