Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Tolgax35
6 yıl önce - Pts 07 Ksm 2016, 09:49

arkadaşın dediği gibi pozitif bakmak lazım olaya. bölgenin gelişmesi adına güzel bir adım bence.. kamulaştırmalar hızlanırsa ilerde çok güzel bir bölge olabilir orası.

Misafir 194

6 yıl önce - Prş 17 Ksm 2016, 12:39

Aldığım bilgiye göre bu bölgede yapılan ilk proje ve bölgenin tekrar inşasında baş rölü oynuyacağını söylediler. Bu projenin başlaması ile birlikte üst kısımda ki gecekondu alanı da yıkılıp tekrar yapılacak ve orda ki insanlara daha nezih bir yaşam alanı sunulacak. Merkez Yaşam projesi tarzında daha bir çok inşaatında o bölgede başlayacağını konuşuyorlar.

Zafer A

6 yıl önce - Prş 17 Ksm 2016, 13:26

Alıntı:
Aldığım bilgiye göre bu bölgede yapılan ilk proje ve bölgenin tekrar inşasında baş rölü oynuyacağını söylediler. Bu projenin başlaması ile birlikte üst kısımda ki gecekondu alanı da yıkılıp tekrar yapılacak ve orda ki insanlara daha nezih bir yaşam alanı sunulacak. Merkez Yaşam projesi tarzında daha bir çok inşaatında o bölgede başlayacağını konuşuyorlar.

Bu garabet binayı aklama çabası gibi geldi bana. Üst kısımdaki gecekonduların olduğu yer heyelan bölgesi, normal bina yapmak için tehlikeli bir zemin (gökdelen gene kazık atılıyor temele bilmem kaç metre öyle kurtarır). Bu binaya izin verilmesi büyük hata.

Misafir 54d

6 yıl önce - Prş 17 Ksm 2016, 18:41

üst kısımdaki bölge heyelan bölgesi değil, parseller birleştirilip büyük bloklar ve geniş yeşil alan dokusu ile yapılaşma gerçekleşecektir.

Alper Özel
6 yıl önce - Prş 17 Ksm 2016, 18:45

ÖzCan Karaman

6 yıl önce - Prş 17 Ksm 2016, 18:57

Modern kölelik yolunda hızla ilerleyen dünyaya ayak uydururcasına gidişat içindeyiz.Ancak toprağı geniş şehirlerde böylesine gökdelenlerin mantar gibi çoğalması bana anlamsız geliyor. 45 kat.Sanki 2 blok bitişik gibi duruyor.Her katta 4 daire olsa 360 daire. 4'er kişilik aileler otursa yaklaşık 1500 kişi oturur. Nerdeyse 10 sokağı bir binaya tıkmanın anlamsızlığı ne demekki. İtici bir ikamet şekli bence.

Misafir 194

6 yıl önce - Cum 18 Ksm 2016, 11:21

Projenin üst kısmındaki alan kentsel dönüşüm alanıdır. Belediye mimari projeleri bitirmiş, yakında paylaşıp halkı bilgilendireceklerdir.

Misafir 372

6 yıl önce - Cum 02 Arl 2016, 23:59

Super guzel bir proje izmirin yeni cehresi olacak çünkü yeni yapılaşma olacak bir merkez olacak şehir merkezinin agırlıgının dagılımı saglanacagından trafik problemi olmayacak hatta daha iyi olacak herkes bayraklı bayrakli diyerek giderken bu proje bölgeye deger üstüne deger katacak unutulmuş bir semte yeni yatırim lutfen kişisel çıkarlarla konuşmayalım izka insaat farkındalıgının farkında yatırımcılarına sürekli kazandırirken cevreci projeleriylede izmirde vede türkiyede örnek bir firma başarılı insanı hep kötülerler ama o yılmadan vatanı milleti için başarıya koşar başarmak dille olmaz meziyetle olur ne mutlu vatana millete hizmet veren başarılı insanlarımıza tebrik ediyorum izka insaatı.

Misafir 1d7

6 yıl önce - Çrş 28 Arl 2016, 11:45

izka inşaatı tebrik ediyorum zaten kendileri her zaman seçkin kaliteli markalar kullanıyorlar.
umarım bu projede de viesmann rehau gibi markaları tercih ederler yok sa o kadar yüksek binalarda yalıtımı kesmek zor olabilir.

Misafir 43e

6 yıl önce - Sal 24 Oca 2017, 19:30

Boyle binalarin ballikuyuda yukselmesi bence ballikuyunun degerini artirir zaren belediye olarak ballikuyuya 12 yilda civi bile cakmadi insallah bundan sonra bu yapilacak olan 46 katli gokdelen ballikuyuya deger katar

sayfa 3
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet