sayfa 2  |
 |
M_Gediz
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 17:58
Alıntı: |
Yeşildere caddesi üzerinde mi olacak bu bina? |
Malesef
Yeri cok kotu , bornovada poınt tarafında yapılsa yada mavişehirde yapılsa sıkıntı olusturmaz ama yesildere gibi bir bolgede yapılması cok kotu oldu. Zaten suan 3 farklı bolge var gokdelenler icin birde farklı yerlerde yeni gokdelenler cıkması kotu olacak. Üçkuyular , basmane dünya kulesi alanı ve simdi de bu bina izmirde gereksiz yerlere yapılacak binalar.
Alıntı: |
Yaklaşık on yıl önce planlanmıştı heyelan bölgesi dışında kalan 60 hektarlık yere yüksek binaların yapılması,yeni yeni hayata geçirilmeye çalışılıyor.Bölgedeki hak sahiplerinin parsel birleştirilmesi konusunda anlaşmaya varması ile ballıkuyu sırtlarında güzel konutları görmeye başlarız umarım.Bahçeli lüks villalar yapamazsın çünkü bölge şu an müsait değil
|
O planın yerine suan ki yeni kent merkezi planlandı. Ballıkuyudaki gecekonduların yerine kent donusumu , bos kalan yerlere ise parklar planlandı. Bu projeye imar iznini ya belediye yada bakanlık vermistir.
|
 |
Misafir 3b8
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 18:12
Doğru düzgün render’ları bile belli olmamış projelerin başlığını açmak çok saçma. Bu arkadaşımız belli ki gökdelenlere bayılıyor. Ama İzmir yaşanmaz bir hal aldığında göreceğim ben buraları. Çıkınını alan gelip bina dikememeli. Bu kadar kolay olmamalı.
İzmir'de yol yok bir şey yok ama bu kadar bina yapılıyor 5 sene sonra buralar cok güzel olacak diyorlar ama trafiği düşünemiyorlar oysa izmirde yer yok yol açmaya
|
 |
Anıl 95
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 18:36
YKM içinde boş arazi mi kalmadı acaba bu adamlar neden bölge dışına çıkıyor olabilirki yada arsa fiyatları çok pahalı YKM içinde başka bir açıklaması var mı bilmiyorum
|
 |
Misafir a26
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 19:51
Renderi yok ama tum iznirde tüm billboardlarda reklami var.
|
 |
Misafir d20
6 yıl önce - Prş 03 Ksm 2016, 23:37
Yeri tam olarak neresi? Yeşildere caddesi denmiş ancak pek bişey ifade etmedi açıkçası..
|
 |
Tolgax35
6 yıl önce - Cum 04 Ksm 2016, 17:24
eski besaş mıydı neydi ismini tam hatırlayamadım toptan market 'in arazisinde... yeşildere tepecik ayrımında caddenin kadıfekale tarafında kalıyor.
|
 |
Misafir 8c7
6 yıl önce - Cum 04 Ksm 2016, 18:58
Yenişehir-Hilal tarafında kalsa yine bir nebze anlarım ama Ballıkuyu'ya Gökdelen yapma fikrinin saçmalığını gerçekten anlamıyorum.
|
 |
ÖzCan Karaman
6 yıl önce - Cum 04 Ksm 2016, 19:17
Gerçekten saçma bir proje.Müteahhit bey mümkün olduğunca fazla kat çıkıp para cukkalama niyetinde kesin.Tabi buna izin verenlerde incelense gerçekler daha iyi anlaşılır.Hiçbir özelliği yok binanında, 44 katlı oluşununda.
|
 |
aliefe2010
6 yıl önce - Cmt 05 Ksm 2016, 02:30
Burası garsoniyer olur ancak,hiç bir paralı İzmirli burda oturmaz.
|
 |
Misafir 54d
6 yıl önce - Cmt 05 Ksm 2016, 08:35
Neden karşı çıkıyorsunuz ki..bölgenin kurtuluşu için ilk kazma vuruluyor.Arka arkaya projelerin başlamasıyla bölgede büyük değişim yaşanacak.
|
 |
sayfa 2  |