sayfa 1  |
 |
M_Gediz
|
 |
Anıl 95
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 12:18
Yeşildere caddesi üzerinde mi olacak bu bina?
|
 |
mahmut11
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 12:22
Estetik yoksunu
|
 |
Zafer A
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 12:35
Bunlara kim izin veriyor yahu??? Gökdelen bölgesi diye alan tanımlandı gidin oraya yapın. Her yere böyle 45 kat 50 kat noluyoruz??? Bugün yollar yetmiyor işe-eve giderken perişan oluyoruz bunlardan sonra ne olacak?
|
 |
Tacettin Şenel
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 12:45
Gerek yok Hiçte güzel durmuyor Özdilek binası daha güzel.....
|
 |
Emrah 1925
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 12:50
Görüntü çok kötü yeri desen ondan kötü gecekondu bölgesine, gecekondu tarzı gökdelen yapalım demişler.
|
 |
Anıl 95
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 13:02
Alıntı: |
Bunlara kim izin veriyor yahu??? Gökdelen bölgesi diye alan tanımlandı gidin oraya yapın. |
Yeni Kent Merkezi bölgesi bu alanı kapsıyor
Bu bina tam olarak bölgenin içinde yer almasa da çok yakınında kalıyor o yüzden lokasyon bakımından sıkıntı olacağını düşünmüyorum gecekondular kentsel dönüşüm alanında zaten ne zaman başlanacak bu dönüşüme bilmiyorum ama elbet yıkılacak o döküntü evler.
Binanın tasarımı hakkında ise henüz çok fazla render koyulmamış daha lansmanı bile yapılmamış hemen bu kadar eleştirmek doğru değil, net olmayan bir tane görüntüsü var sadece
|
 |
Zafer A
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 13:29
Bu bina tam olarak bölgenin içinde yer almasa da çok yakınında kalıyor o yüzden lokasyon bakımından sıkıntı olacağını düşünmüyorum |
Anıl kardeşim, yaşam kalitesi olarak ikinci İstanbul olacaksak sıkıntı yok diye düşünebilirsin. Ama İzmir yaşam kalitesi olarak düşünürsek sıkıntı var. Gökdelen bölgesi diye alan planlamışsın, alt yapı-yol vs bunu da yaptığın plana göre açacaksın. Böyle bir alan planladıktan sonra, plan dışına bu tarz yapılara izin veremezsin. O zaman neden bu alanı planladın ki? Bu bina plan alanına yakın diye sıkıntı yoksa, sonraki bina da bu binaya yakın diye sıkıntı olmayacak, daha sonraki de ona yakın diye mi?
|
 |
Anıl 95
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 13:48
Anıl kardeşim, yaşam kalitesi olarak ikinci İstanbul olacaksak sıkıntı yok diye düşünebilirsin. Ama İzmir yaşam kalitesi olarak düşünürsek sıkıntı var. Gökdelen bölgesi diye alan planlamışsın, alt yapı-yol vs bunu da yaptığın plana göre açacaksın. Böyle bir alan planladıktan sonra, plan dışına bu tarz yapılara izin veremezsin. O zaman neden bu alanı planladın ki? Bu bina plan alanına yakın diye sıkıntı yoksa, sonraki bina da bu binaya yakın diye sıkıntı olmayacak, daha sonraki de ona yakın diye mi? |
Haklısınız ben de gökdelenlerin hepsinin YKM içinde olmasını isterim tabiki ama şöyle düşünüyorum YKM içinde arsa sorunu da olabilir şuan ordaki arsaların çoğunun sahibi var zaten projeleri de hazır bekliyorlar adamlar, o bölge de elbet dolacak sonuçta bölgenin sınırlarının biraz genişlemesinin çok fazla kötü yanı olduğunu düşünmüyorum. Şuan Yeşildere caddesinden önce otogara yakın yerlere yapılan gökdelenlere izin verilmemeli asıl bence
En son Anıl 95 tarafından Cum 28 Ekm 2016, 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
|
 |
Misafir aa7
6 yıl önce - Cum 28 Ekm 2016, 14:07
Yaklaşık on yıl önce planlanmıştı heyelan bölgesi dışında kalan 60 hektarlık yere yüksek binaların yapılması,yeni yeni hayata geçirilmeye çalışılıyor.Bölgedeki hak sahiplerinin parsel birleştirilmesi konusunda anlaşmaya varması ile ballıkuyu sırtlarında güzel konutları görmeye başlarız umarım.Bahçeli lüks villalar yapamazsın çünkü bölge şu an müsait değil
|
 |
sayfa 1  |