Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir metrosu: M2 Üçyol-Buca-Çamlıkule Metro Hattı
« önceki   1234 ... 878889   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege
cevap yaz
sayfa 3
emre karaca

6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 16:30

Alıntı:
Şahsen Narlıdere uzatma inşaatına başlanıp, tamamlanmadan bucaya metro stardı verileceğini sanmıyordum.

Aslında hükümet biraz elinden tutsa başlanabilir ama tek başına bşb ile ben de başlanacağını düşünmüyorum. Hükümetin de zaten şu an önceliği benim tahminim 3.havalimanına yapılacak 2 hat ve Esenboğa metrosudur. Başbakan İzmir bölgesinden olunca ben İzmir için umutlanmıştım ama pek bişey değişmemiş sanırım

nevrans Hakan

6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 16:42

Bizim belediye yaparsa 2035 yılında narlıdere ve buca hattı ancak biter

Anıl 95
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 19:17

Büyükşehir Belediyesinin ulaşım kaynakları kendi elinde ciddi bi geliri var kendi kaynaklarından bu yüzden Narlıdere uzatması ve Üçyol Buca hattına aynı anda baslaması sürpriz olmaz benim için

emre karaca

6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 19:28

2 milyon nüfuslu Antalyanın bile tramvayını hükümet üstlenirken yıllar yılı otogar metrosuna başlanmadı. İzmir'e bu konuda çok büyük haksızlık yapılıyor. Belediyenin yapmaya çalıştığı bürokrasi yüzünden yılan hikayesine dönüşmez umarım. Neyse buca en önemli metro hattıydı İzmir'e hayırlı olsun

Tacettin Şenel
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 19:32

Alıntı:
Narlıdere uzatması ve Üçyol Buca hattına aynı anda baslaması sürpriz olmaz benim için

Allah Yazdıysa Bozsun inşallah.....

Anıl 95
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 19:46

Alıntı:
Allah Yazdıysa Bozsun inşallah.....

Bu ne demek? Siz istemiyor olabilirsiniz sizin dediginizle olacak değil

Altay621
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 20:22

Buca metro hattı şu anda İzmir için en gerekli projedir. Gerek yolcu potansiyeli, gerek trafiği rahatlatması aracından. Çamlıkuleye uzaması ise apayrı bir artı. Daha Belediyeye gelemeden oturacak yer kalmaz muhtemelen Umarım Aziz Kocaoğlu bu projeyi en kısa içinde başlatır ve bitirir.

Tacettin Şenel
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 20:44

Alıntı:
Umarım Aziz Kocaoğlu bu projeyi en kısa içinde başlatır ve bitirir.

Nedemezsin Aziz bey Türkiyenin En çalışkan belediyesi zaten Aziz bey için birşeymi 1 seneye kalmaz birkaç ay içinde bitirir Hiç Gülceğim yoktu Neyse olması mümkün olan durumlara bakar isek Ben Metronun dağbaşına gitmesine Karşıyım....

isyankaruye
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 20:46

Narlıdere için de Buca için de metro gereklidir. Keşle ikisi de aynı anda başlayıp yapılsa.

Altay621
6 yıl önce - Pzr 04 Eyl 2016, 21:56

Bucaya dağ başı diyorsak aynı mantıkla Narlıdereye bozkır diyebiliriz

sayfa 3
« önceki   1234 ... 878889   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege