sayfa 3  |
 |
Jolly Roger
4 yıl önce - Pzr 03 Şub 2019, 21:02
Ankaragüçlüler Bize Her Yer Trabzon
|
 |
Jolly Roger
3 yıl önce - Pzr 27 Ekm 2019, 23:44
|
 |
cCcenk1453
3 yıl önce - Pzr 27 Ekm 2019, 23:48
Yarin askerden gelmis gibi saldirin akbil’e
|
 |
Hakkı Cem ÇARPAN
3 yıl önce - Sal 29 Ekm 2019, 17:55
Ben bu sloganı hep garip karşılamışımdır; her yer Trabzon ise, Trabzon'un ne özelliği kalıyor?!... Örneğin benim için Samsun tek ve biriciktir. Yeryüzünde başka hiçbir yer Samsun'un yerini tutamaz. Bize her yer Trabzon dediğinizde, biz nerede olsa yaşarız; ille de Trabzon olması gerekmez anlamı çıkmıyor mu?!...
|
 |
Jolly Roger
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 00:57
Samsunlu birinin bu slogani anlamamasi/sorgulamasi beni pek şaşirtmadi 
|
 |
Ulubey yılmaz
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 10:24
Trabzonu asimile olmadan her yerde(yurt içi yurt dışı) yaşatabilmek demektir. Trabzon kimliğinden vazgeçmemek demektir.
|
 |
Ağalbay
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 10:45
Gereğinden çok fazla şehir milliyetçiliği yapıyorsunuz, bu da antipatik geliyor bilginiz olsun. Bu kadar aşırıya kaçmanıza gerek yok. Eğer Trabzonluluğunuz ile bu kadar övünecekseniz İstanbul'a, Kocaeliye, Bursa'ya, Tekirdağa gelmeyin. Buralar Trabzon değil. Memleketinizde kalın. En fazla 2 nesil sonra buralarda karisacaksiniz ve Trabzonluluğunuz kalmayacak. Bir notta kızlarınıza bırakayım, gerçekten çok güzel ve karakterli kizlariniz var. Allah sahibine bagislasin.
|
 |
ORTADİREK
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 11:03
Alıntı: |
Gereğinden çok fazla şehir milliyetçiliği yapıyorsunuz, bu da antipatik geliyor bilginiz olsun. Bu kadar aşırıya kaçmanıza gerek yok. Eğer Trabzonluluğunuz ile bu kadar övünecekseniz İstanbul'a, Kocaeliye, Bursa'ya, Tekirdağa gelmeyin. Buralar Trabzon değil. Memleketinizde kalın. En fazla 2 nesil sonra buralarda karisacaksiniz ve Trabzonluluğunuz kalmayacak. Bir notta kızlarınıza bırakayım, gerçekten çok güzel ve karakterli kizlariniz var. Allah sahibine bagislasin. |
Gereğinden fazla şehir milliyetçiliği yaptığımız falan yok aslında. Trabzon farklı bir şehir, o yüzden ne biz anlatabiliriz ne siz anlayabilirsiniz. Trabzonlu olmadan anlayamazsınız.
Trabzonluluğumuzla övünüyorsak diğer şehirlere gitmememiz gerektiğini anlayamadım, çok saçma ve alakasız bir cümle, kimse keyfinden kalkıp başka bir yere gitmez ki.
Trabzonlu'lar memleketlerine biraz fazla bağli olduklarından asimile falan olması çok zor.
|
 |
ceyhanlı umut
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 11:14
Alıntı: |
Gereğinden çok fazla şehir milliyetçiliği yapıyorsunuz, bu da antipatik geliyor bilginiz olsun. Bu kadar aşırıya kaçmanıza gerek yok. Eğer Trabzonluluğunuz ile bu kadar övünecekseniz İstanbul'a, Kocaeliye, Bursa'ya, Tekirdağa gelmeyin. Buralar Trabzon değil. Memleketinizde kalın. En fazla 2 nesil sonra buralarda karisacaksiniz ve Trabzonluluğunuz kalmayacak. Bir notta kızlarınıza bırakayım, gerçekten çok güzel ve karakterli kizlariniz var. Allah sahibine bagislasin. |
Ben antipatik görmüyorum Trabzonlular memleketlerine sahip çıkıyorlar
Kendi futbol takımlarını tutuyorlar
Şehirlerinde dışarıdan kimseyi barındırmıyorlar
Suriyelileri otobüse koyup gönderdiler
Trabzonlu olmayan Trabzon’da çok barınamıyor
kendi kültürlerini her fırsatta tanıtıyorlar
Başka ilde yaşasalar bile yazın gene yaylalarına geliyorlar
|
 |
Ali clarkkent
3 yıl önce - Çrş 30 Ekm 2019, 11:36
Bize her yer Trabzon diyen arkadaşlar. Çok doğru söylüyorsunuz. İstanbul'un göbeğinde sırf arka camda iki tane küçük FB forması var diye ayrı ayrı zamanlarda trafikte 2 ayrı Trabzonsporlu araç tarafından tacize uğradım.
Bize her yer Trabzon diyorsunuz ya. Doğru söylüyorsunuz. Bazı Trabzon'lular nasıl bir öfke ve nefret içinde olduklarını Trabzon dışında da gösteriyorlar.
Yenikapı'daki Trabzon'lular etkinliğine giderken arabamın arka camındaki küçük FB formalarını vantuzu ile söküp evde bırakmıştım. Ne olur, ne olmaz diyerek.
|
 |
sayfa 3  |