Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1

Digital Platform Aboneliğiniz varmı ?
Digiturk 29.6%  29.6%  [58]
D-Smart 10.2%  10.2%  [20]
Teledünya 7.1%  7.1%  [14]
Tivibu 9.2%  9.2%  [18]
Diğer 2.0%  2.0%  [4]
Yok 41.8%  41.8%  [82]
Toplam Oy : 196

inanç09
8 yıl önce - Pts 13 Tem 2015, 22:18
Katar'lı beIN Media Group, Digiturk'ü satın aldı


Alıntı:
Katarlı beIN MEDIA GROUP Dijital Televizyon Yayıncılığı (Pay-TV) Platformu Digiturk'ü satın aldı.

beIN MEDIA GROUP LLC (“beIN MEDIA”), bugün, Çukurova Grubu ile Providence Equity Partners tarafından kontrol edilen fonlara ait olan ve Digiturk markası altında faaliyet gösteren Türk Pay-TV platform grubunun holding şirketi olan DP Acquisitions B.V.’yi satın almak için nihai bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Çukurova Grubu’nun Digiturk’teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.


ILAN






Digiturk, yaklaşık 3.5 milyon abonesi ve spor ve eğlence içerikleri sunduğu 239 standart ve yüksek çözünürlüklü seçkin kanalı ile Türkiye’nin önde gelen Pay-TV operatörüdür. Digiturk, yüksek çözünürlükteki başlıca Türk kanallarına ek olarak;

Spor: SporToto Süper Lig, Barclays Premier Ligi, Rus ve Brezilya Futbol Ligleri, Copa Del Rey, Türk Hava Yolları Avrupa Basketbol Ligi, Beko Basketbol Ligi, Wimbledon ve ATP Masters 1000 Tenis, Formula 1 ve çok çeşitli birinci sınıf seçkin spor içeriklerini,

Eğlence: Disney, Paramount, 20th Century Fox, Warner Brothers, Universal, HBO ve Lionsgate dâhil olmak üzere dünyaca ünlü yapım şirketleri tarafından hazırlanan film ve dizileri; Türk televizyon seyircisinin çeşitli zevklerine yönelik olarak Discovery Channel, Nickelodeon, E! Entertainment, MTV, CNBC, Animal Planet, National Geographic ve CNN de dâhil olmak üzere birçok kanal yelpazesini de üyelerine sunmaktadır.

beIN MEDIA’nın CEO’su Nasser Al-Khelaïfi ise satın alma işlemine ilişkin olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Digiturk’ün satın alınması, yüksek büyüme potansiyeli olan piyasalarda ve gelişmiş piyasalarda küresel yayılma hedefimize ulaşmamız ve yüksek kaliteli yayın deneyimi sağlamaya ilişkin bağlılığımız açısından çok önemli bir adım teşkil etmektedir. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi (MENA) ile olan komşuluğu ve Asya’daki bizim için önemli piyasaylara olan yakınlığı da göz önüne alındığında, Türk piyasasına girişimiz, beIN MEDIA GROUP açısından doğal bir adımdır. Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz.”

Satın almanın tamamlanması, gelecek aylarda gerçekleşmesi beklenen idari onaylar da dâhil, çeşitli şartların yerine getirilmesine bağlıdır.

Barclays bu satın alma işlemi kapsamında beIN MEDIA’nın münhasır finansal danışmanı olarak hareket etmiştir.

beIN Media Group kimdir?

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN Media Group LL, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir.

beIN SPORTS’un marka lansmanı Fransa’da Temmuz 2012’de yapılmıştır. 31 Aralık 2013 tarihinde, Al Jazeera Sport, beIN SPORTS’un kurulması için Al Jazeera Media Network’ten resmi olarak ayrılmıştır. beIN SPORTS, tüm dünyaya yayın yapan 36 kanalı ile Orta Doğu’da, Kuzey Afrika’da, Avrupa’da, Kuzey Amerika’da ve Asya Pasifik bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN spor ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır.

Digiturk

Digiturk, seçkin spor ve eğlence içerikleri sunan Türkiye’nin en büyük Pay-TV operatörüdür. Türkiye’de ilk defa dijital Pay-TV hizmeti Digiturk tarafından başlatışmış olup, şirket, Türk piyasasının en fazla içeriği sunan Pay-TV operatörüdür. Aboneler, platforma DTH (Doğrudan Eve) uydu üzerinden yerel olarak ulaşabilirken, hem Türkiye’de hem de yurtdışında yaşayan Türkler platforma OTT (Şebekeler Üstü Servisler) hizmetleri aracılığı ile de ulaşabilmektedir.

Kaynak: www.ranini.tv


Hayırlı olsun umarım daha çok sürümden kazanma politikası izlerler ve ligimizin yayın hakkını yurt dışına iyi pazarlarlar aslında bizde büyük ligler gibi yurt dışını kanal kanal satmalıyız ama şuanda Avrupa yayın hakları digiturk tekelinde


ahmet özbek
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 04:26



Misafir d25

8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 09:04



lecce
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 09:06



pater familias
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 09:12



Misafir 594

8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 11:53



TRemre
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 12:57

Alıntı:
Lig Tv ekibini olduğu gibi değiştirsinler. 1 tanesi dahi kalmasın.

Kesinlikle özellikle maçı sunan spikerler.Maçı dinlerken heyecanlanması gerek bir insanın sinirlenmesi değil,çok sinir bozucu bir şekilde anlatıyorlar maçı.En azından seçilen sunucuları Murat Kosova nın yanına çırak olarak yollasınlarda maç anlatmayı öğrensinler.


Onur Taner

8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 13:20



inanç09
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 13:26



ads 1940
8 yıl önce - Sal 14 Tem 2015, 16:00

Alıntı:
Yeni alan şirket 3büyükelrin Maçlarını 18 ülkede yayınlatmayı düşünüyormuş

O zaman yabancı yayıncılardan da maçlar izlenilebilir umarım şifresi kırılabilen bir yayıncıya da pazarlarlar maçları.



sayfa 1
123 ... 232425   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET