sayfa 232  |
 |
frk svnc
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 17:19
* TLG0606
Pes doğrusu enflasyon farkını artış diye kabul edemezsiniz, işinize nasıl geliyorsa rakamları öyle değerlendiremezsiniz. O bütçe hesabı öyle olmuyor yani. İBB bütçesini iyi inceleyin bence.
Konuya dönecek olursak, İBB yönetiminden şahsen benim tek beklentim metro çalışmalarına devam etmeleriydi. 4 senede artan borç ve yapılan metro arasında büyük tutarsızlık var. Bu uzatmanın durması çok kötü oldu. Hattın tamamının modern hale getirilip sürücüsüz hale gelmesi çok çok önemli çünkü aktarması çok olan özellikle havalimanı metrosu, Marmaray ve hızlı trene gitmek için elzem hatlardan biri.
Ortada eksiklik varsa eleştireceğiz tabii ki. Burada eksiklikten çok ihmal var gibi görünüyor. Bu ilgisiz başarısız yönetim devam edecekse İstanbul için en hayırlısı bu kamburdan kurtulmak olacaktır. Her başarı ödül olduğu gibi başarısızlık da cezalandırılmalı. Hükümetten memnun değilsek onu da seçimde cezalandıracağız elbette ancak bu saçma sapan yönetimi görünce, bu kafayla ülkeyi yöneteceklerse mevcut iktidara da kötünün iyisi diyoruz...
Geçen sene bu vakitler kardan dolayı 10 km yol yürüyorduk, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz"
|
 |
Kudret Sekerci
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 17:32
Bu mesajda sorun yok ama 2019 a kadar binilecek bitecek denen hat neden 4% ile bugünün ibb sine devredildi,bu normal mi ?
|
 |
Metrocu Rüzgar
2 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 09:47
Alıntı: |
Kudret Sekerci denen troll arkadaşı banlayın lütfen. Veya forumda kullanıcılara engelleme hakkı verilmeli ki mesajlarını görmeyelim. Adam yeni üye benim 10 senede attığım mesaj kadar mesaj atmış. Her başlığı trollemekten ne zevk alıyorsun, nasıl bir işsizliktir bu |
Kudret Şekerci arkadışımız gayet normal bir forumdaş. Belki çok fazla başlığa yazıyor olabilir ancak objektif bir bakış açısı var ve söyledikleri hiç de boş değil.
|
 |
aydın bahadır
1 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 13:32
Frk ,tam benim gibi düşünüyor.
İmamoğlu metro dışında tam bir fiyasko.
Kent lokantası,kültür, sanat,heykel gibi vizyon projeleri tam bir saçmalık ,senin neyine gerek lokantacılık.Yol kavşak işleri yok denecek kadar az.iett çorbaya döndü yılların hatları saçma sapan hale geldi
Yalnız metroları devam ettirmesi olumlu,bu hatta da tavşantepe tuzla da yaptıkları gibi taşeronlara iş verip devam ettirseler iş bari devam eder.
|
 |
Hasan Mihrican
1 ay önce - Cmt 28 Oca 2023, 14:06
Alıntı: |
Kudret Sekerci denen troll arkadaşı banlayın lütfen. Veya forumda kullanıcılara engelleme hakkı verilmeli ki mesajlarını görmeyelim. Adam yeni üye benim 10 senede attığım mesaj kadar mesaj atmış. Her başlığı trollemekten ne zevk alıyorsun, nasıl bir işsizliktir bu |
Kudret Şekerci yılların bildiği Sinan Bilgin'dir.
Diğer bazı hesaplarıyla birlikte 7000'den fazla mesajı vardır. 
|
 |
Misafir Berk
1 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 00:48
İhaleyle ilgili yeni bilgi var mı?
|
 |
izzetky
1 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 13:50
Misafir berk hiçbir gelişme yok.
|
 |
Muhamme_Se
1 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 14:58
(+)
Harıl harıl çalışıyolar (!)MaşaAllah
|
 |
mertatay
1 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 17:25
İstanbul'a en çok metro yaptığını iddia eden İBB başkanına niye hiçbir gazeteci bu hattın durumunu sormuyor merak ediyorum.
|
 |
nihat bağı
1 ay önce - Pts 30 Oca 2023, 19:02
Bilgi edinme başvuruma bugün gelen cevap. Bilmediğimiz bir şey yok gibi. En azından bakanlık izni aşamasının tamamlandığını ve topun İBB'de olduğunu resmi şekilde öğrenmiş olduk.
|
 |
sayfa 232  |