Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 215
izzetky
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 18:14

Video yu açmaya degmez .ozetle hicbir gelisme yok adamlar resmen atil durumda biraktilar

mertatay
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 18:20

Yeniden ihaleye çıkacak da biri alacak da yer teslimi yapılacak da kimse itiraz etmeyecek de...

İnşaatı başlayacak.

En az bir 6 ay daha herhangi bir inşaat çalışmasını yapılmaz bu hatta. Bekleyen insanlara yazık. Kapatılan yollar açılan şantiyeler yüzünden her gün ulaşımda zorluk çekmek tozun pisinde yaşamak zorunda kalan insanlara da yazık.

Ceemmm
4 ay önce - Pts 28 Ksm 2022, 22:00
Koltuk duzeni

Mustafa Köseoğlu
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 00:09

Alıntı:
Yeniden ihaleye çıkacak da biri alacak da yer teslimi yapılacak da kimse itiraz etmeyecek de...

İnşaatı başlayacak.

En az bir 6 ay daha herhangi bir inşaat çalışmasını yapılmaz bu hatta. Bekleyen insanlara yazık. Kapatılan yollar açılan şantiyeler yüzünden her gün ulaşımda zorluk çekmek tozun pisinde yaşamak zorunda kalan insanlara da yazık.

Seçimlere doğru temel atılsa bile kafi. Acaba Ulaştırma Bakanlığı buranın inşaatını da devralabilir mi? Halihazırda 2 metro açılacak. Burayı kısmen de almaları beni şaşırtmayacak

Kerem mersin

3 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 11:36
Avrupa’ya trenle gitmek isteyen varsa bu hat açılmalıdır yani uçak korkusu olanlar içindir

Artıksın Sirkeci’den Avrupa’ya gidemeyeceğiz lakin halkalıdan gideceğiz şimdi benim düşüncem şudurki İstanbul Avrupa yakasının 1 . Bölge merkezi yerlerin güneyinde Marmaray var ama kuzeyinde ise Kabataş-Esenyurt ve gayrettepe-halkalı metrosu var ama İstanbul’un merkez orası için hat yok ve olması için kesinlikle halkalı kirazlı olsa çoğu insan halkalıya rahatlıkla varacaktır hiçkimse kusura bakmasın ama çoğu insanın uçak korkusu var vede günlerce süren arabayla Avrupa yolculuklarına kimse katlanamaz işte bu yüzden Avrupa’ya trenle gitmek için bu şarttır hadi arkadaşlar birlik olalım şu hattı yaptıralım benimle berabermisiniz

Ocuz
3 ay önce - Çrş 07 Arl 2022, 02:04

(+)

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Web Sitesi bulan olursa sevinirim bizler bakmis oluruz ama https://www.artermeridyen.com/portfolyo/kirazli-h ...web-sitesi burada buldum kendi Sitesi bir türlü bulamıyorum

Misafir Berk
3 ay önce - Pzr 11 Arl 2022, 21:18

İhale ne zaman yapılacak acaba?

izzetky
3 ay önce - Sal 13 Arl 2022, 20:01
Ìbbden gelen cevap

1-54907821673 no'lu başvurunuzla ilgili Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü ile yapılan görüşme neticesinde alınan bilgi şu şekildedir: "Değerli vatandaşımız, İhale en kısa sürede yapılacak olup, İdaremizce uhdemizde bulunan şantiyelerde en yakın zamanda çalışmaların başlatılması planlanmaktadır. Bilgilerinize." B003

Mustafa Köseoğlu
3 ay önce - Sal 13 Arl 2022, 23:28

Alıntı:
1-54907821673 no'lu başvurunuzla ilgili Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü ile yapılan görüşme neticesinde alınan bilgi şu şekildedir: "Değerli vatandaşımız, İhale en kısa sürede yapılacak olup, İdaremizce uhdemizde bulunan şantiyelerde en yakın zamanda çalışmaların başlatılması planlanmaktadır. Bilgilerinize." B003

En yakın zaman, ne zaman? Bir hafta sonra mı, 1 ay sonra mı, 3 ay sonra mı? Böylesine önemli bir hatta en kötü ihtimalle bugünlerde ray montajı başlamalıydı ama daha doğru düzgün inşaat bile yok.

Yine söylüyorum; gerekirse hattın tamamında yada *kısım kısım olmak şartıyla; Bakanlık ve İBB ortak çalışmalı ve burası en kısa sürede hizmete girmeli.

* Kirazlı-Mimar Sinan arası Bakanlık, Mimar Sinan-Halkalı Gar arası İBB gibi yada tam tersi. Yada belirleyeceğiniz başka noktalar gibi.

En son Mustafa Köseoğlu tarafından Sal 13 Arl 2022, 23:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Ozan Paşa
3 ay önce - Sal 13 Arl 2022, 23:34

Ne demeleri gerekiyordu Mustafa bey.
Şu anda gelen başvurular inceleniyor.

sayfa 215
ANA SAYFA -> ULAŞIM