sayfa 3  |
 |
Misafir 362
6 yıl önce - Pzr 06 Ksm 2016, 18:32
Murat Koç
Kuzey kosak yulu malatya için çok önemli başkanımıza teşekkür ediyorum
|
 |
Abdullah Egemen
5 yıl önce - Pzr 18 Şub 2018, 20:05
Çalışmalar hızla devam ediyor. Topsöğüt civarları..
(Foto Alıntıdır)
|
 |
Fırat_444
5 yıl önce - Pzr 04 Mar 2018, 20:51
Battal gazi devamı sahil yolu bağlantısını oluşturan ana akslardan biri olan mevcut yolun genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor..Malatya haber sitesinden alıntıdır... Şimdi yeri gelmişken söyliyeyim. Bu yol üzerinde askeri jetlerin eğitim pisti vardı sanırım duruyordur ..Hani sivil havaalanı diyoruzya Öznur hanımla Mustafa Şahin beyin burayı neden görmemezlikten geliyorlar öyle sağa sola çamur atmayla olmaz bu işler...size fırsat yapın burayı sivil hava alanı millet kurtulsun erhaçtan..40 km yol çekilirmi hem baraj manzaralı hava alanımız olur hem sahil şeridimiz olur insanlar yazın buralara tatile gelir gelişir buralar...
|
 |
semih_44
4 yıl önce - Sal 15 May 2018, 18:21
(+)
Yeni sanayi içinden geçen köprü ayakları bitmiş
|
 |
semih_44
4 yıl önce - Prş 29 Ksm 2018, 12:57
Yeni sanayi içindeki üstgeçit açılmış
(+)
|
 |
Abdullah Egemen
4 yıl önce - Cmt 01 Arl 2018, 12:08
Valla belediyeyi çok eleştiririm ama şu yol konusunda hakkını teslim etmek gerekir. Malatya'nın yolları bi harika dostum
|
 |
Qqqerty
2 yıl önce - Pts 24 Ağu 2020, 22:07
Ay sonunda Kuzey kuşak yolu ile bağlantılı hanımın çiftliği köprüsü ve yolu için karayolları bölge müdürlüğü ihaleye çıkacak hayırlı olsun.

|
 |
Fırattt_44
2 yıl önce - Pts 24 Ağu 2020, 22:38
Şimdi bu yol tam olarak battalgazinin neresinden geçecek. Hanımın çiftliğinden geçerse yandım anam keten helva😂😂😂
|
 |
Qqqerty
2 yıl önce - Sal 25 Ağu 2020, 07:04
Abi Kuzey kuşak yolu Taştepe su deposunun yakınına geldi ama eski Malatya ve çösnük Göztepeden gelen yolla birleşemedi çünkü su deposu ile eski Malatya yolu kot farkı var ve köprü ve yol gerekiyor maliyeti fazla olduğu için büyükşehir bu işi karayollarina yaptırıyor yol biterse çöşnük kavşağından Göztepeye oradan Taştepe melekbaba ve yol kuzey çevre yoluna bağlanarak Akçadağ a kadar gidiyor
|
 |
serhat_44
2 yıl önce - Sal 25 Ağu 2020, 13:29
Alıntı: |
yol biterse çöşnük kavşağından Göztepeye oradan Taştepe melekbaba ve yol kuzey çevre yoluna bağlanarak Akçadağ a kadar gidiyo |
Bu yolun batısı nereye kadar uzayacak acaba? Yolun toplam uzunluğu 22.5 km ve 12 km'si açılmış. Bunun bir haritası var mı
Buraya göre Sarıyla ve yeşille gösterdiğim yerler bitmiş ve haberde verilen 12.5 km lik kısmı karşılıyor. Kırmızıyla belirttiğim yerde köprü bağlantısı gerçekleştirilecek . Ben kalan 10 km lik kısmı merak ediyorum. Batı tarafta keskin bir kavşak bırakılmış ve böyle yarım kalmaz diye düşünüyorum en azından sivas yoluna kadar bağlarlar herhalde
|
 |
sayfa 3  |