Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir - Üçkuyular - İstinyepark AVM ve Hyatt Regency Oteli
« önceki   12345 ... 818283   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 4
M Ali Çelik
8 yıl önce - Cum 14 Ksm 2014, 21:12

Alıntı:
Pazaryeri başka yere taşınsın. Boş yer mi yok. Üçkuyularda oturan bir insan hatay pazarından da alışveriş edebilir. Mahalle sakini de sanki öyle bir lansé ediyorsunuz ki. açlıktan ölecek gibi. Üçkuylardan bahsediyoruz Karabağlar'ın uzunderesinden yada yurtoğlu'ndan değil.

İzmir'de çok istemezukçu var.
İzmir'e bu istemezukçular yüzünden yatırım gelmiyor, yatırım gelmeyince doğru orantılı olarak hizmet alınamıyor bu böyle uzayıp gidiyor.

Başka boş yer yok pazar için. Hatay pazarı uzak, gelen kesimin büyük çoğunluğu emekli. Hafta sonlarıda benim gibi çalışan kesim gidiyor. Biz evet istemezukçuyuz, biz tüketim değil, üretim yatırımı istiyoruz.

Misafir 5e8

8 yıl önce - Cum 14 Ksm 2014, 22:54

Alıntı:
Başka boş yer yok pazar için. Hatay pazarı uzak, gelen kesimin büyük çoğunluğu emekli. Hafta sonlarıda benim gibi çalışan kesim gidiyor. Biz evet istemezukçuyuz, biz tüketim değil, üretim yatırımı istiyoruz.

Torbalı,Aliağa,Ulukent,Kısık bir çok üretim bölgesi var siz iyi semtte oturan insanlar pazara gidemeyecek diye bir AVM-Rezidans-Yaşam Merkezi projesinden vazgeçilemez.

M Ali Çelik
8 yıl önce - Cum 14 Ksm 2014, 23:37

Alıntı:
Torbalı,Aliağa,Ulukent,Kısık bir çok üretim bölgesi var siz iyi semtte oturan insanlar pazara gidemeyecek diye bir AVM-Rezidans-Yaşam Merkezi projesinden vazgeçilemez.
Saçma bir mantık. Bu bölgede oturan herkes zengin mi veya zengin ise pazara gidemez mi? Ben burada üretim yeri kurulsun demiyorum, yatırım gelecekse üretim için gelsin, tüketim veya bina yığınları dikmek için değil.

Mete_izm

8 yıl önce - Cmt 15 Ksm 2014, 00:54

Harfiyen katılıyorum. İzmir büyük hızla, İstanbul merkezli rantçı kesimin birkaç kalem daha kar elde etmek için gözünü diktiği bir şehir haline gelmeye başladı maalesef... ve bu durum otoyolun tamamlanmasıyla tavan yapacak. Çeşme gözümüzün önünde elimizden kayarken kimse durumun bu yönde ilerleyeceğini kestiremedi. Şimdi de pek uyanan kimse yok. 4-5 yıl sonra İzmir'in nüfusu 6-7 milyona, 10-15 yıl içinde de 10 milyona dayanınca, dış göç, suç oranları, işsizlik, geçim maliyeti tavan yapınca herkes keşke diyecek ama iş işten geçecek. Sağlık turizmi, teknokentler, serbest bölgeler gibi projelerle daha sağlıklı ve kimlikli gelişmeye ihtiyacı var İzmir'in. AVM ve beton yığını rezidans odaklı bir gelişmeye uygun yapıda değil. Daha üretemeden tüketim toplumu olduk ve kimse durumundan şikayetçi değil. Borçsuz yaşayan insan kalmadı desek yeridir, doğan bebeklerin geleceği bile ipotek altında. Hal böyleyken kimse AVM'lerin ve yapay bir yaşam tarzının gelişmişlik göstergesi olduğunu söylemesin. Olsa olsa görgüsüzlük göstergesi olabilir.

Misafir cc1

8 yıl önce - Cmt 15 Ksm 2014, 01:01

İzmir'in nüfusu nasıl 10-15 sene içinde 10 milyon olacak? Bunu olması için yılda 500 bin nüfus artışı olması lazım. Yani şimdiki artışın 10 katı.

Misafir fd7

8 yıl önce - Cmt 15 Ksm 2014, 01:39

Alıntı:
Şimdi de pek uyanan kimse yok. 4-5 yıl sonra İzmir'in nüfusu 6-7 milyona, 10-15 yıl içinde de 10 milyona dayanınca, dış göç, suç oranları, işsizlik, geçim maliyeti tavan yapınca herkes keşke diyecek ama iş işten geçecek.

2023 yılı nüfusu 4,5 milyon olarak söyleniyorken siz 10 milyondan bahsetmissiniz

Göztepe35
8 yıl önce - Prş 27 Ksm 2014, 20:53

Herşeyi isterükçüler toplanmış avm ile mi gelişme sağlanmış oluyor ?

Misafir 0f6

8 yıl önce - Pzr 30 Ksm 2014, 13:18

Alıntı:
2023 yılı nüfusu 4,5 milyon olarak söyleniyorken siz 10 milyondan bahsetmissiniz

İzmir 2014 nüfusu resmi olarak 4.061.074, tahmini verilere göre "4.101.685." ulaşmış ve 2015 başında yeni veriler açıklanacakmış! umarım izmirin gidişatı için yeterli bir açıklama olmuştur.

saygılar.

graphix_35
8 yıl önce - Pzr 30 Ksm 2014, 15:16

Ya o değilde şehrin göbeğinde ve deniz gmren bu kadar değerli bir araziye AVM yapmanın mantığını hala anlamıyorum.

Işıkkent, Pınarbaşı, Çiğli, Karabağlar, Umurbey, Kahramanlar gibi yerlerde bir yığın boş ve gereksiz arazi var. Buraya AVM yapıldığında Akt Merkezi ve Pazar Yeri ne olacak gerçekten merak ediyorum. Rezidans olması başlı başına bir küfür çünkü imar yasasına göre denize bu kadar yakın mesafeye yüksek katlı bina yapılamaz

Misafir 11a

8 yıl önce - Çrş 10 Arl 2014, 18:10

Projenin ÇED süreci başlamış. 301 bin 438 metrekare AVM ve 211 odalı otel yapılacakmış.

http://www.Reklam_link.com/haber/Ve-CED-basladi-U ...or-/885588
F.Altay Metro İstasyonu' ndan direkt bağlantı verseler güzel olur.

sayfa 4
« önceki   12345 ... 818283   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet