Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir - Üçkuyular - İstinyepark AVM ve Hyatt Regency Oteli
« önceki   1234 ... 818283   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet
cevap yaz
sayfa 3
Ayhan
8 yıl önce - Prş 24 Tem 2014, 19:17

Burası bakımsız diye illa bu projenin olması mı gerekiyor outlook?

35 gökhann
8 yıl önce - Cum 25 Tem 2014, 12:16

bu avmlerden,rezidanslardan artık midem bulanıyor

Misafir 6755

8 yıl önce - Çrş 27 Ağu 2014, 16:58

vay beee izmir'e böyle büyük bir park yapılacagını hiç tahmin bile edemezdim heleki bucada üçkuyular pazar yerinde çok mutlu oldum duyunca çünkü buca pek gelişmemiş bilmiyorum senelerdir bucada oturuyorum 19 yıldır bucadayım hala aynı buca neyseki İstanbulun en büyük parklarından bi tanesi yapılcağı için mutlu oldum ve sabırsızlıkla da bekliyorum

Ayhan
8 yıl önce - Çrş 27 Ağu 2014, 17:09

Buca Üçkuyular değil, Balçova Üçkuyular... Park değil alışveriş merkezi.

Misafir 4356

8 yıl önce - Çrş 27 Ağu 2014, 17:09

Buca değil bu Göztepe tarafındanki Üçkuyular

graphix_35
8 yıl önce - Prş 28 Ağu 2014, 00:00

Yapılsa ne işe yarayacak ki ? Biz niye bu kadar ilgileniyoruz bununla ?
Sanki bizde burada harcayacak para varda. İzmir Sosyetesinin ve Özel Üni bebelerinin kendi tabirleri ile yeni bir "playground"u ve "popi mekanı" oldu sadece o kadar.

Olan pazarcıya oldu oradan meyve sebze alan mahalle sakinine oldu.

Misafir 8942

8 yıl önce - Prş 28 Ağu 2014, 00:05

Alıntı:
Yapılsa ne işe yarayacak ki ? Biz niye bu kadar ilgileniyoruz bununla ?
Sanki bizde burada harcayacak para varda

İzmir'de ki AVM'ler de doluluk oranı çok yüksektir. Sadece Optimum AVM'ye ayda 1 milyon kişi gidiyormuş ve kar oranı oldukça yüksekmiş.

graphix_35
8 yıl önce - Prş 28 Ağu 2014, 00:39

Optimum gerçekten çok yoğun bir AVM bununda sebebi muhtemelen fiyatların ucuz ve ulaşımın kolay olmasıdır. İzmir'de bir çok AVM var ancak hiç biri İstinye Park kadar pahalı markalara ev sahipliği yapmıyor yani demek istediğim İstinye Park genelde Novada, Forum Bornova, Optimum gibi yerlerden daha lüks bir mekan olarak anılır tabii bu söylediğim İstanbul için geçerli bu İzmir'de ne olur bilmem.

Misafir 4b6

8 yıl önce - Cum 14 Ksm 2014, 15:17

Orjin İzmir İstinyepark Rezidanz + AVM

Toplam 315.000 m² inşaat alanı

http://www.mpi.com.tr/

Burası da bitince aynı Optimum gibi yoğun kullanılır. F.Altay Metro İstasyonu dibinde.

Misafir 1c1

8 yıl önce - Cum 14 Ksm 2014, 15:40

Alıntı:
Olan pazarcıya oldu oradan meyve sebze alan mahalle sakinine oldu.

Pazaryeri başka yere taşınsın. Boş yer mi yok. Üçkuyularda oturan bir insan hatay pazarından da alışveriş edebilir. Mahalle sakini de sanki öyle bir lansé ediyorsunuz ki. açlıktan ölecek gibi. Üçkuylardan bahsediyoruz Karabağlar'ın uzunderesinden yada yurtoğlu'ndan değil.

İzmir'de çok istemezukçu var.
İzmir'e bu istemezukçular yüzünden yatırım gelmiyor, yatırım gelmeyince doğru orantılı olarak hizmet alınamıyor bu böyle uzayıp gidiyor.

sayfa 3
« önceki   1234 ... 818283   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR - Haberler ve Sohbet