Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Kayseri - Köprülü Kavşak çalışmaları
123 ... 9899100   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
cevap yaz
sayfa 1
serkansarikurt

8 yıl önce - Sal 24 Hzr 2014, 21:34
Kayseri - Köprülü Kavşak çalışmaları

Evet arkadaşlar bu başlığın açılmasının zamanının geldiğini düşünüyorum.Her ne kadar Kayserimiz bu alanda biraz geçte kalmış olsa sonunda artık tabelalar dikilmeye başlandı.Çektiğimiz veya çekeceğimiz fotoları burada paylaşalım.Fotoğraflarımızı eleştirilerimizi bu başlıkta tartışalım.Malumunuz pekçok alt ve üst geçit yapımı göreceğiz.İnşallah şehrimizde inşaatlar bittiğinde kullanışlı trafiği rahatlatan estetik alt ve üst geçitleri görürüz.

Alper Mersin33
8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 09:27

Serkan bey;
başlık için teşekkürler;bence de zamanı gelmişti; az önce eski çevreyolu kullandım ve evet kavşaklara tabelalar konumlandırılmış, GAR ÖNÜ HASTANE kavşağı gidiş geliş 1'er şerit trafiğe kapatılmış durumda drenaj ve sondaj çalışmaları yapılmakta levhada HATANE CAD ALT GEÇİT ZEMİN ETÜDÜ var , Nato Sanayii odası kavşağında da kaymakamlık kısmı Fore kazık kamyonlarını bulunmakta sanırım çevreyolun trafiğe kapatılmasına sayılı günler kaldı...

osmanturan

8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 10:26

Karayolları kavşağı.......
bu geçitler terminalden başlayıp, mimarsinan köprülü kavşağa kadar her trafik ışıgın olduğu yere yapılmalı..
2,3 tane alt geçit yapılıp bir sonraki yapılmaz ise, bu geçitlerden sonraki ilk ışıkta oluşabilecek trafiği düşünemiyorum bile.

ilk fotolar benden

(+)

(+)

En son osmanturan tarafından Çrş 25 Hzr 2014, 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

serkansarikurt

8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 10:37

Alıntı:
Karayolları kavşağı.......
bu geçitler terminalden başlayıp, mimarsinan köprülü kavşağa kadar her trafik ışıgın olduğu yere yapılmalı..
2,3 tane alt geçit yapılıp bir sonraki yapılmaz ise, bu geçitlerden sonraki ilk ışıkta oluşabilecek trafiği düşünemiyorum bile.

Evet gerçekten çok doğru.Hatta öyle bir sistem olacakki Anbardan girdiğinizde İldem-Gesi kavşağıda dahil hiç ışıksız neredeyse 25-30 km.boyunca hiç ışık olmamalıdır.Alttan üstten şehrimizin doğusu ile batısı birleşmelidir.Yapılan kavşaklar ise belirli bir estetiğe sahip kavşakların çevreleri ise bolca ağaçlandırılmalıdır.Yüksek kalitesiz pembe bordür taşları ve kilit taşları kullanılmamalı,asfaltın içine gömülü yüksekliği 10 cm.yi geçmeyen kaliteli bordür taşları ile kavşaklar şekillendirilmelidir.

Alper Mersin33
8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 10:48

Serkan,Osman; sanırım düşündüğümüze yakın bir köprülü kavşak çalışmaları yapılacak şu anki çalışmalar; KARAYOLLARI-GAR HASTANE-SANAYİİ ODASI KAVŞAKLARINDA gözükse de diğer eski çevreyolu istikametinde de çalışmalar yapılacaktır ki aksi takdirde trafik ışıklı diğer kavşaklarda tıkanmalar olacaktır.

serkansarikurt

8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 10:54

Alıntı:
aksi takdirde trafik ışıklı diğer kavşaklarda tıkanmalar olacaktır.

Bir tane bile ışıklı kavşak olduğunda yapılanların bir manası olmaz zaten Alper.Sürekli akıcılık şart.Bu ara ilk fotolar Osman'a nasip oldu.

Mehmet!
8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 11:34

Bu başlığın adı için Alt Geçit, Üst Geçit deyimi yetersiz kalır bence. Sümer üst geçidi geçittir, Gaziosman alt geçidi geçittir. Ama sanırım bu yeni yapılacak olanlar geçit değil, köprülü kavşaktır. Başlığın ismini de o şekilde değiştirelim diyorum.

[Başlık değiştirildi. - Mehmet! - Çrş 25 Hzr 2014 13:00 ]

_sezer_

8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 12:41

sümer üst geçidinde de aynı tabelayı gördün sanırım orada da olacak.

Furkan Özer1
8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 12:50

Öncelikle çalışmalar Kayseri'ye hayırlı olsun.Çalışmalar kaç farklı kavşakta yapılacak?Bi de başlığa Kayseri diye yazarsanız iyi olur.Çünkü başlıkta Türkiye geneli çalışmalar gibi duruyor.

bahattinsevim
8 yıl önce - Çrş 25 Hzr 2014, 17:45

Aynen bende şimdi anlamadım Karayolları, Hastane, Sümer ve Sanayi Odası kavşaklarına yapılacak yani 4 tane köprülü kavşakmı yapılacak? Hastaneye yapılıyorsa zaten Sümere mecbur yapılmalı aksi halde alttan geçer geçmez ışık trafiği var.

sayfa 1
123 ... 9899100   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM