sayfa 1  |
 |
yusufyuşa
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:14
Abdülkadir Molla idam edildi.
Başbakanımız dahil olmak üzere dünya müslümanların tepkisine rağmen Bangladeş İslam Liderlerinden Abdülkadir Molla'nın hukuki olarak idam kararına 2 hafta itiraz süresi beklenmeden karar verildiği gün idam edildi.
| Alıntı: |
Bangladeş'te Cemaat-i İslami lideri Abdülkadir Molla idam edildi. Molla'nın 2 hafta zarfında mahkemeye af talep etme hakkı bulunmasına rağmen infaz aynı gün gerçekleşti. Bangladeş'te mahkeme, Cemaat-i İslami Partisi liderlerinden Abdulkadir Molla'nın idam kararını bu sabah onamıştı.
1971 yılında ülkenin bağımsızlık savaşında Pakistan ordusuyla işbirliği yaptığı ve 369 Bangladeş askerinin ölümünden sorumlu tutulduğu için idama çarptırılan Abdülkadir Molla’nın infazı, Yüksek Mahkeme tarafından onanmıştı.
DÜNYA TEPKİ GÖSTERDİ
Cemaat-i İslami'nin liderlerinden Abdülkadir Molla'nın idamına saatler kala başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok yerindeki bölgesinden Müslümanlar sosyal medyada tepkilerini dile getirmişti. Önceki gece idam edileceği açıklanan Molla'nın idamı önce sabah saatlerine ertelenmiş, sonra da askıya alınmıştı.
BAŞBAKAN ERDOĞAN: "İNFAZI DURDURUN"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah infazın durdurulması için Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina'yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Görüşmede, idamın Bangladeş'in istikrar ve iç barışına zarar vereceğini belirten Erdoğan, mevkidaşına Türkiye'nin idam cezasını kaldırmış bir ülke olduğunu hatırlatmıştı. |
|
 |
cnzmns
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:19
Allah rahmet eylesin, müridlerine ve yakınlarına sabır diliyorum.
|
 |
Ahmet Özbuluk
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:22
Sehadeti mubarek olsun
|
 |
ali durmaz
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:27
Allah rahmet eylesin. apo gibi teröristlerin asılması gerekirken böyle Müslüman liderlerin öldürülmesi çok yazık
|
 |
Poyraz_ht
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:28

|
 |
Güzel fatih
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:29
Cenabı hak şehitlik mertebesine eriştirsin....
Hukuk demokrasi ayaklar altına alınmış çiğnenmiş idam edilmiştir.
|
 |
akin87
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:32
Zaten tağut sistemini red ettiği için asıldı Fatih bey!
Demokrasi ......
|
 |
naim
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 22:40
davası temyizdeydi onun sonucunu bile beklemediler tam bir zulüm.
|
 |
yusufyuşa
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 23:02
Dava insanı olmak her kişinin harcı değil, kimileri çıkarına davasını satar çok az kimileri ise Abdulkadir Molla gibi iman ettiği dava yoluna canını bağışlar.
|
 |
Karaman Ahmet
9 yıl önce - Prş 12 Arl 2013, 23:43
Aslinda onu öldürmediler, ölümsüzlestirdiler. Her ne kadar Allahin emaneti bedenini öldürmüs olsalarda, farkina varmadan ismini sevenlerinin kalbine kazidilar.
Hak yolunda egilmeden son nefesini vermek nasip oldugu icin cok sansli.
Allah rahmet eylesin, sehitlik mertebesine kabul etsin.
|
 |
sayfa 1  |